Kızlar Bakarmısınız Idrar Testine

Dez21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2020
132
22
48
Adetime 1 gün var ilk yaptigimde cizgi baska biryerdeydi bozuk sandm baktim bir sure sonea grimsi cizgiydi suan 7 saat oldu cizgi bu sekilde olmuş Kasik ağrılarım bel agrilarim kasıkta sertlik var.sizcee?

Eklentiler

• 20200828_192830.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 119
Zaman geçmiş net bşy söylenemez bence yenile varsa ilk 5dk içinde çıkar zaten

Adetime 1 gün var ilk yaptigimde cizgi baska biryerdeydi bozuk sandm baktim bir sure sonea grimsi cizgiydi suan 7 saat oldu cizgi bu sekilde olmuş Kasik ağrılarım bel agrilarim kasıkta sertlik var.sizcee?
testi tekrarla canım ilk dk da çıkıyorsa hamilesin degilse kuruma çizgisidir

Zaman geçmiş ama kuruma çizgisi gibi de durmuyor bir daha deneyin ilk 5 dakika içindeki sonucu baz alın

Hamilelik var gibi görünüyor
Bekledi ya tereddütte gibiyim dok
Zaman geçmiş net bşy söylenemez bence yenile varsa ilk 5dk içinde çıkar zaten
Ben Doktor kontrolunde hamilelik bekliyorum yani 3 aydir klomen tedavisi görüyorum pco var bende ilk 2 ay doktorum gun asiri iliski dedi ama bu ay bana adetimden 20 gün sonra vajinal ultrasonda biyer gosterdi bebek varsa bunu

Geçen ay 30unda adet oldum ay 31 çektiği icin 29unda olmam gerekiyor sanirim sizce bugünmu yarinmi

Kızlar adetim 2 gün gecikti yarin 3.gün doktoeum test yaptır desi yaptiripta hamile değilsem üüzülmek istemiyorum yumurtam catladi doktorum soyledi catladigini vajinal ultrasonda gördü yumurta catladigi halde adet olmama gibi bi durum olabilirmi yoksa sadece gebeliktwmi gecikme olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…