Hcg ye gore hafta soylemek dogru degil. Adetinizin ilk gununu baz alarak hesaplanir. Sizin en son adet tarihiniz neydiMerhabalar kızlar ben şükürler olsun hamile olduğumu öğrendim kan verdim ve değerim 369cikti sağlık ocağı 2haftalik dedi ama ben emin olamiyrm sanki daha fazla pek te bilgim yok bu değerler hakkında bilgisi olan yazabilirmi acaba kaç haftalık gebe oluyrm bu sonuca göre
Merhabalar kızlar ben şükürler olsun hamile olduğumu öğrendim kan verdim ve değerim 369cikti sağlık ocağı 2haftalik dedi ama ben emin olamiyrm sanki daha fazla pek te bilgim yok bu değerler hakkında bilgisi olan yazabilirmi acaba kaç haftalık gebe oluyrm bu sonuca göre
Saçma olan ne acaba adetim düzensiz benim bikere onu bende biliyrm 21subat son adet tarihim ona bakarsan 2aylik oluyor yani ben bilgisi olan varsa ondan sormak istedim bana doktor 2haftalik diyince bende sasrdm burdan bilgi edinmek istedim böyle tepki vermenizn sebebi ne acabaNe saçmalık yaa
Son adet tarihi baz alınır
Ve çocuk en az 4 haftalık olur ortalama
Benim de 4 hafta 5 günlükken 359. 5 çıkmıştı.
Son Adetiniz ne zaman
Son adet tarihim 21subat ama duzensiz olduğum için emin olamadım bend kan testine göre doktor 2haftalik dedi benimde oyuzden kafam karıştı burda bilgisi olan varsa yardımcı olsun diye yazdım ben sadece ama bu arkadas çok saçma bulmuş sorumu ne yani bilmemek suç muHcg ye gore hafta soylemek dogru degil. Adetinizin ilk gununu baz alarak hesaplanir. Sizin en son adet tarihiniz neydi
Tepkinizi size değil hemşireye vermiş bu değerle 4,5 haftalık falan hamile olabilirsiniz bir cok uygulama var yukleyip hesaplyabiilrsnizSaçma olan ne acaba adetim düzensiz benim bikere onu bende biliyrm 21subat son adet tarihim ona bakarsan 2aylik oluyor yani ben bilgisi olan varsa ondan sormak istedim bana doktor 2haftalik diyince bende sasrdm burdan bilgi edinmek istedim böyle tepki vermenizn sebebi ne acaba
Bana verdiğini düşündüm de oyuzdn bende sasrdm cnm sagol haftaya gidicem insallah bakalım ne diyecek bende 2haftalk deyince sasrdm ama en erken n zamn görünür onuda bilmiom tamTepkinizi size değil hemşireye vermiş bu değerle 4,5 haftalık falan hamile olabilirsiniz
Teşekkürler cnm haftaya gidicem artk onzamn belli olur dediğiniz gibiTakilma herkesin tepkisi farklidir. Konuna son adet tarihide yaz duzeltme yap. Adetin duzensizse ultrason kontrolunde cikan haftaya gore artik baz alinir. Ama 1 aydan fazla da olabilir. 1 2 hafta sonra bi doktor kontrolune gitmelisin
Hayirli olsun. Belli olmadigi icin adetin bebek hemen gorunmeyebilir uzulme. En gec 8.haftaya kadar belli eder kendini.Teşekkürler cnm haftaya gidicem artk onzamn belli olur dediğiniz gibi
Anladım. Cnm çok sağol teşekkür ederim.Hayirli olsun. Belli olmadigi icin adetin bebek hemen gorunmeyebilir uzulme. En gec 8.haftaya kadar belli eder kendini.
Bende suan hamileyim ve son adet tarihim baz alınarak hesaplanıyor yani son adet tarihim 23 şubat ve şuan 10 hafta+4 günlük seninde sanırım bu şekilde 21 şubat demişsin son adet tarihini yanlış anlamadıysam. Hem zaten 2 haftalığa göre değer fazla ki kanda genelde 4. 5. haftalarda bu deger olur benim bildiğim kadarıyla çünkü benim bu şekildeydi. Doktor sanırım yanılmış olmalı. Hakkında hayırlısı olsun inşallahTeşekkürler cnm haftaya gidicem artk onzamn belli olur dediğiniz gibi
Öncelikle sizinde hayırlı olsun gebeliginizBende suan hamileyim ve son adet tarihim baz alınarak hesaplanıyor yani son adet tarihim 23 şubat ve şuan 10 hafta+4 günlük seninde sanırım bu şekilde 21 şubat demişsin son adet tarihini yanlış anlamadıysam. Hem zaten 2 haftalığa göre değer fazla ki kanda genelde 4. 5. haftalarda bu deger olur benim bildiğim kadarıyla çünkü benim bu şekildeydi. Doktor sanırım yanılmış olmalı. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Hcg seviyesi 4 haftalık diyor canım ama genelde hcg ye göre olmuyor o bende mesela hcg ye göre hesaplanmıştım benimde pcos oldugundan düzensiz oluyordu doktora 5 haftalık diye gittim hcg onu gösteriyordu İnternette baktığım kadar ama doktor 6 hafta dedi en iyisi ultrasonda görününce belli oluyor yoksa ne bat nede hcg tam tarih olmuyor en net ultrason 2 hafta falan bekle gidince zaten keseyi falan görürsün belki daha fazlası bile olabilir kalp atışı falan hayırlı olsun şimdidenMerhabalar kızlar ben şükürler olsun hamile olduğumu öğrendim kan verdim ve değerim 369cikti sağlık ocağı 2haftalik dedi ama ben emin olamiyrm sanki daha fazla pek te bilgim yok bu değerler hakkında bilgisi olan yazabilirmi acaba kaç haftalık gebe oluyrm bu sonuca göre.bu arada son adet tarihim 21 Şubat
Saçma olan ne acaba adetim düzensiz benim bikere onu bende biliyrm 21subat son adet tarihim ona bakarsan 2aylik oluyor yani ben bilgisi olan varsa ondan sormak istedim bana doktor 2haftalik diyince bende sasrdm burdan bilgi edinmek istedim böyle tepki vermenizn sebebi ne acaba
Merhabalar kızlar ben şükürler olsun hamile olduğumu öğrendim kan verdim ve değerim 369cikti sağlık ocağı 2haftalik dedi ama ben emin olamiyrm sanki daha fazla pek te bilgim yok bu değerler hakkında bilgisi olan yazabilirmi acaba kaç haftalık gebe oluyrm bu sonuca göre.bu arada son adet tarihim 21 Şubat
Haftaya Göre Beta Hcg Değerleri | |
Hafta | Değer |
3. hafta | 5-130 |
4. hafta | 75-2.600 |
5. hafta | 850-20.800 |
6. hafta | 4.000-100.200 |
7/12. hafta | 11.5000-289.000 |
13/16. hafta | 18.300-137.000 |
17/24 hafta | 1.400-53.000 |
25/40 hafta | 940-60.000 |
Kusura bakmayın ben birden okuyunca bana yazdınız sandm benim bı sucum yok yaniSiz yanlış anladınız
Tepkim size değil sağlık ocağına.
Tüm doktorlar bu şekilde hesaplama yapar.
Burada kaç hamile gördüysem bu şekilde hesaplanmış doktorları.
Ya da benim 2 ayrı doktorum ve eve hemşire de bu şekilde hesapladı.
Size böyle demelerine ne saçmalık dedim
Bebeklerin zaten sadece %5 i belirtilen tahmini tarihte doğuyor.
Bunun medeni de herkeste farklı zamanda yumurtlama ya da döllenme olması.
Doktorun son adet tarihini baz alması gerekir demek istedim sadece.
Sana tavsiyem 7. Haftada git kalp atisinida duyarsinBana verdiğini düşündüm de oyuzdn bende sasrdm cnm sagol haftaya gidicem insallah bakalım ne diyecek bende 2haftalk deyince sasrdm ama en erken n zamn görünür onuda bilmiom tam
Anladım cnm bende haftaya gitmeyi düşünüyorum da artık inslalah görürüz erken değilse teşekkürler inşallah çok sağol hepimiz için hayırlısı olsunHcg seviyesi 4 haftalık diyor canım ama genelde hcg ye göre olmuyor o bende mesela hcg ye göre hesaplanmıştım benimde pcos oldugundan düzensiz oluyordu doktora 5 haftalık diye gittim hcg onu gösteriyordu İnternette baktığım kadar ama doktor 6 hafta dedi en iyisi ultrasonda görününce belli oluyor yoksa ne bat nede hcg tam tarih olmuyor en net ultrason 2 hafta falan bekle gidince zaten keseyi falan görürsün belki daha fazlası bile olabilir kalp atışı falan hayırlı olsun şimdiden
İnşallah canım kese ve kalp atışını duymuşmuydun daha önceÖncelikle sizinde hayırlı olsun gebeliginiz
Evet benimde 21 Şubat ama Adetm düzensiz olduğu için bide doktor 2haftalik deyince sasrdm bende Ama cnm çok sağol içimi rahtlattin gerçekten doktora gidicem haftaya bakalım ozamn belli olur tam heralde teşekkürler tekrardan bikimiz içinde hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?