Kızlar bakarmisiniz lütfen Beta hcg değeri bilen varsa baksın

Estağfurullah olur öyle. Vücudumuz yeni bir düzene alışmaya çalışıyor.

Benm mesela ultrasonda baktırdığım 5 hafta 2 günlük filandı. Doktor direk 6 haftalık dedi. Şimdi 8 haftalık olmasını bekliyoruz. Nasipse kalp atışını duymak için.

Çok da dışarı çıkmak istemiyorum. Allah korusun.

İnşallah canım kese ve kalp atışını duymuşmuydun daha önce
Yok daha bu pazartesi verdm kan değer bu çıktı bende kadın doğuma ne zamn gitsem diye düşündüm sonra buraya bi yazayim dedm çünkü daha fazla.oldugunu düşündüm kendimce

Aynen öyle
Çok sevindim sizin adınıza Sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizin. Bende ilkten bi gidiyim de ona göre takrar giderim artık diyrm bakalım ne kadarlık olduğu kesinlesse rahatlicam. Dediğiniz gibi çokta dışarı çıkmak istemiyorm bende bide hastane ortamı Allah korusun

Son düzenleme:
haftaya göre değerlendirmek doğru olmaz
Önemli olan artışın nasıl gittiğidir iki günde bir beklenen yükselme oluyorsa
Kafaya takmayın

Yok daha bu pazartesi verdm kan değer bu çıktı bende kadın doğuma ne zamn gitsem diye düşündüm sonra buraya bi yazayim dedm çünkü daha fazla.oldugunu düşündüm kendimce
Anladım canım o zmn 1-2 haftaya keseyi görürsün belkide kalp atışını bile duyarsın 5-6 haftalık falan sanırım şuanda inşallah rabbim kucagına almayo nasip eder

Tahminen 3 haftalık falandır bebeğiniz çünkü son adete göre 10+6 haftalık hamilesin beta daha yüksek olurdu hemsire yanlış söylememiş yani değerinize göre bebeğiniz küçük
Büyük ihtimal Nisan ayında hamile kaldınız yumurtanız geç çatladı adetiniz düzensiz mi?

Bu arada hiç korkmayın ters giden bişe varmı diye kiminin yumurtası geç çatlayabiliyor
Önemli olan değerinin 2 güne bir 2 katı artması

Doktora gittiğin zaman durumu anlatırsan usg göre doktor sana bebeğin kaç haftalık olduğunu söyler ve bebeğin takibi için sana yeni bi son adet tarihi verir.
Mesela 21 şubat ya onu öne çeker kontrollerde son adet tarihi soruyorlar çünkü

Anladım canım o zmn 1-2 haftaya keseyi görürsün belkide kalp atışını bile duyarsın 5-6 haftalık falan sanırım şuanda inşallah rabbim kucagına almayo nasip eder
Amin canım.cok.sagol.insallah hayırlısı olsun sağlıkla.ilerlesin

Adetim düzensiz bira evet oyuzden bende ney düşüneceğini sasrdm valla şimdi randevu aldm yarn bı gidicem baktrcam ne kadarlık ondan sonra giderm tekrar olmassa

Canim son adet tarihni bilmiyomusun uygulama indir bak
Son adetm.21subat benim.ona göre hesaplayinca baya oluyor işte ama benim adetm biraz düzensiz olduğu için bide hemşire 2haftalik deyince jafam karsti benimde cnm

Adetim düzensiz bira evet oyuzden bende ney düşüneceğini sasrdm valla şimdi randevu aldm yarn bı gidicem baktrcam ne kadarlık ondan sonra giderm tekrar olmassa
Boşuna gitmiş olursun canm şuan hiçbişey görünmez ne kese ne bebek doktor 2 3 tahlil alır yollar 2 hafta sonra gel der
Değerin 4 binlere falan gelince git

Evet dikkat etmek lazım. Allahım sağlıcakla büyütüp kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Tekrar kan testi mi vereyim yani cnm
2 gün sonra tekrar ver canm 2 katı artmışsa sağlıklıdır inşaAllah
sonrasını evde kendin hesapla mesela 2 gün sonra 600 şerde çıkması lazm
2 gün sonra 1200lerde çıkması lazm
2 gün sonra 2400
2 gün sonra 4800
2 gün sonra 9600

YYani bi 8 9 gün sonra git canm değerin 5 bin falan olsn

Hee anladm cnm benim çok sağol pazartesi vermiştim ben kan ozamn haftya pzrtsi bida verym yada yarın falan inşallah dediğin gibi hayırlısı sağlıklı bı şekilde ilerlesin aminn

Hee anladm cnm benim çok sağol pazartesi vermiştim ben kan ozamn haftya pzrtsi bida verym yada yarın falan inşallah dediğin gibi hayırlısı sağlıklı bı şekilde ilerlesin aminn
İnşaAllah canm benim sağlıkla kucağına alman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…