Kusura bakmayın ben birden okuyunca bana yazdınız sandm benim bı sucum yok yaniama bende öyle düşündüğüm için burda sormak istedim bilgisi olan varsa yazar diye bakalım artk teşekkürler ultrasonda net belli olur sanırım artık
İşte daha tam kaç haftalık.oldugunu bilmediğim için nezman gtcegimide bilemedm açıkçası bendeSana tavsiyem 7. Haftada git kalp atisinida duyarsin
Yok daha bu pazartesi verdm kan değer bu çıktı bende kadın doğuma ne zamn gitsem diye düşündüm sonra buraya bi yazayim dedm çünkü daha fazla.oldugunu düşündüm kendimceİnşallah canım kese ve kalp atışını duymuşmuydun daha önce
Aynen öyleEstağfurullaholur öyle. Vücudumuz yeni bir düzene alışmaya çalışıyor.
Benm mesela ultrasonda baktırdığım 5 hafta 2 günlük filandı. Doktor direk 6 haftalık dedi. Şimdi 8 haftalık olmasını bekliyoruz. Nasipse kalp atışını duymak için.
Çok da dışarı çıkmak istemiyorum. Allah korusun.
Anladım canım o zmn 1-2 haftaya keseyi görürsün belkide kalp atışını bile duyarsın 5-6 haftalık falan sanırım şuanda inşallah rabbim kucagına almayo nasip ederYok daha bu pazartesi verdm kan değer bu çıktı bende kadın doğuma ne zamn gitsem diye düşündüm sonra buraya bi yazayim dedm çünkü daha fazla.oldugunu düşündüm kendimce
Amin canım.cok.sagol.insallah hayırlısı olsun sağlıkla.ilerlesinAnladım canım o zmn 1-2 haftaya keseyi görürsün belkide kalp atışını bile duyarsın 5-6 haftalık falan sanırım şuanda inşallah rabbim kucagına almayo nasip eder
Canim son adet tarihni bilmiyomusun uygulama indir bakİşte daha tam kaç haftalık.oldugunu bilmediğim için nezman gtcegimide bilemedm açıkçası bende
İnşallah canımAmin canım.cok.sagol.insallah hayırlısı olsun sağlıkla.ilerlesin
Adetim düzensiz bira evet oyuzden bende ney düşüneceğini sasrdm valla şimdi randevu aldm yarn bı gidicem baktrcam ne kadarlık ondan sonra giderm tekrar olmassaTahminen 3 haftalık falandır bebeğiniz çünkü son adete göre 10+6 haftalık hamilesin beta daha yüksek olurdu hemsire yanlış söylememiş yani değerinize göre bebeğiniz küçük
Büyük ihtimal Nisan ayında hamile kaldınız yumurtanız geç çatladı adetiniz düzensiz mi?
Son adetm.21subat benim.ona göre hesaplayinca baya oluyor işte ama benim adetm biraz düzensiz olduğu için bide hemşire 2haftalik deyince jafam karsti benimde cnmCanim son adet tarihni bilmiyomusun uygulama indir bak
Boşuna gitmiş olursun canm şuan hiçbişey görünmez ne kese ne bebek doktor 2 3 tahlil alır yollar 2 hafta sonra gel derAdetim düzensiz bira evet oyuzden bende ney düşüneceğini sasrdm valla şimdi randevu aldm yarn bı gidicem baktrcam ne kadarlık ondan sonra giderm tekrar olmassa
Tekrar kan testi mi vereyim yani cnmBoşuna gitmiş olursun canm şuan hiçbişey görünmez ne kese ne bebek doktor 2 3 tahlil alır yollar 2 hafta sonra gel der
Değerin 4 binlere falan gelince git
Aynen öyle
Çok sevindim sizin adınıza Sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizin. Bende ilkten bi gidiyim de ona göre takrar giderim artık diyrm bakalım ne kadarlık olduğu kesinlesse rahatlicam. Dediğiniz gibi çokta dışarı çıkmak istemiyorm bende bide hastane ortamı Allah korusun
2 gün sonra tekrar ver canm 2 katı artmışsa sağlıklıdır inşaAllahTekrar kan testi mi vereyim yani cnm
Hee anladm cnm benim çok sağol pazartesi vermiştim ben kan ozamn haftya pzrtsi bida verym yada yarın falan inşallah dediğin gibi hayırlısı sağlıklı bı şekilde ilerlesin aminn2 gün sonra tekrar ver canm 2 katı artmışsa sağlıklıdır inşaAllah
sonrasını evde kendin hesapla mesela 2 gün sonra 600 şerde çıkması lazm
2 gün sonra 1200lerde çıkması lazm
2 gün sonra 2400
2 gün sonra 4800
2 gün sonra 9600
YYani bi 8 9 gün sonra git canm değerin 5 bin falan olsn
Aminnn inşallah canım benimEvet dikkat etmek lazım. Allahım sağlıcakla büyütüp kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
İnşaAllah canm benim sağlıkla kucağına alman dileğiyleHee anladm cnm benim çok sağol pazartesi vermiştim ben kan ozamn haftya pzrtsi bida verym yada yarın falan inşallah dediğin gibi hayırlısı sağlıklı bı şekilde ilerlesin aminn
Teşekkürler canımİnşaAllah canm benim sağlıkla kucağına alman dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?