KIZLAR BAKARMİSİNİZ NORMAL Mİ BU DURUM

pembe kurklu

27.11.:107.7 gncl:78.0 hdf.72,0
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2024
661
170
23
31
İyi akşamlar yaklaşık 53 gün önce bebeğimi kaybettim kürtaj oldum ama hala regl olmadım 17 temmuzda beta HCG verdim negatif çıktı rahim duvarı kalınlığı 9 mm dedi doktor ama hala gelen giden yok bu durum canımı sıkıyor şiştim iyice de sadece 1 temmuzda pembe leke geldi 5 gün boyunca ama doktor o regl degil dedi böyle bi durum yaşayan varmı yardımcı olan

İyi akşamlar yaklaşık 53 gün önce bebeğimi kaybettim kürtaj oldum ama hala regl olmadım 17 temmuzda beta HCG verdim negatif çıktı rahim duvarı kalınlığı 9 mm dedi doktor ama hala gelen giden yok bu durum canımı sıkıyor şiştim iyice de sadece 1 temmuzda pembe leke geldi 5 gün boyunca ama doktor o regl degil dedi böyle bi durum yaşayan varmı yardımcı olan
Korunmasız ilişki oldu mu hamilelik olabilir mi yeniden normal değil bir kadın doğuma gidip kontrol ettir sonra adet söktürücü kullanmam gerekebilir

Korunmasız ilişki oldu mu hamilelik olabilir mi yeniden normal değil bir kadın doğuma gidip kontrol ettir sonra adet söktürücü kullanmam gerekebilir
İşte 1 Ağustos ta gidicem randevu aldım bakalım evet korunmuyoruzz şuan 17 temmuzda beta HCG verdim negatif çıktı

Reglime 3-4 gün kala Geçtiğimiz cumartesi gecesi içime bir şüphe düştü ve erken gebelik testi yaptım. Anında silik çıktı. Bir de kaset testim vardı evde onu da deneyeyim dedim. Onu yaptım ve bıraktım cesaret edip bakamadım. Artık bakmaya hazır olduğumda yine silik bir çizgiyle karşılaştım. Ertesi gün pazar sabahı erkenden kalkıp nöbetçi eczaneden hem erken hem normal genelik testi aldım. Yaptım 2 erken gebelik testinden bir tanesi bozuk diğeri boş çıktı. Bi tane de kaset yaptım ve o da silik çıktı. O gece dayanamadım kan verdim gebelik yok dediler. Ertesi gün kadın doğuma gittim anlattım. Kontrol etti ve hiç bişey göremediğini söyledi. Normal şartlarda dün regl olmam gerekiyordu. Hala olmadım. Aynı süreci yaşayan var mı ? Beni neler bekliyor?

Kürtajın için üzüldüm bende daha önce yaşadım doktorum adetin 60 güne kadar gelmezse korkma geç gelebilir demişti 58.gün adet olmuştum Oyüzden normaldir diye düşünüyorum bende yaşadım

Kürtajın için üzüldüm bende daha önce yaşadım doktorum adetin 60 güne kadar gelmezse korkma geç gelebilir demişti 58.gün adet olmuştum Oyüzden normaldir diye düşünüyorum bende yaşadım
Anladım çok teşekkür ederim ağrılarım da var ama gelen giden yok halen özellikle sol kasık ağrım var fazla hemde

Bende kürtajdan 55 gün sonra ilk regl oldum 60 güne kadar normal sayıyorlar.
Hatta 40. Gün yumurtlama gördüm 55de regl oldum. Ara ara regl olacak ağrılar yaşadım leke falan gelmemişti ama

Bende kürtajdan 55 gün sonra ilk regl oldum 60 güne kadar normal sayıyorlar.
Hatta 40. Gün yumurtlama gördüm 55de regl oldum. Ara ara regl olacak ağrılar yaşadım leke falan gelmemişti ama
Bende leke yaşadım 1 temmuzda ama gelen giden yok daha ve kasık ağrısı özellikle sol tarafta yaşıyorum bilmiyorum ki nasıl olacak belirsizlik çok berbat bir durum ya

Kürtajdan sonra biraz vücudun toparlanması zaman alıyor. 2. Reglim de 2 gün ama çok yoğun geçmişti. 25 martta kürtaj oldum fakat şuan her şey düzene girdi

Back
X