Kızlar bakarmısınız 😔

yudum zorunlu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2023
148
28
18
30
Dün benim adet günümdü ilkten çok pembe şeklinde geldi peçteye akşamı kahverengi geldi ufak birşeydi sonra hiç gelmedi bugunde olmadim daha bi kac gün once erken gebelik testide yaptim cikmadi kaset teste yaptim cikmadi intihaplanma felan yok kaşıntımda yok doktora randevum var bu ayın 15 de saglık ocagına gittim sistem yok dedi doktor ne zaman gelir bilmiyorum dedi

Dün benim adet günümdü ilkten çok pembe şeklinde geldi peçteye akşamı kahverengi geldi ufak birşeydi sonra hiç gelmedi bugunde olmadim daha bi kac gün once erken gebelik testide yaptim cikmadi kaset teste yaptim cikmadi intihaplanma felan yok kaşıntımda yok doktora randevum var bu ayın 15 de saglık ocagına gittim sistem yok dedi doktor ne zaman gelir bilmiyorum dedi
Sağlık ocagına gidişinizin üzerinden neredeyse 1 ay geçmiş. Sistem 1 aylık bir şey değil.

Bugün test yaptınız mı yoksa birkaç gün önce yaptığınızdan mı bahsediyosunuz?
Kanı sağlık ocağında vermek zorunda değilsiniz acile gidip kan verebilirsiniz. Sağlık ocağından daha kısa sürede çıkar hem.

yerleşmeyse eğer üzerinden 5-6 gün geçsin öyle yapın testi, silik de olsa çıkar

Back
X