Kızlar bakarmisiniz ?

Amasyali05

Hoşgeldin meleğim ❤ G ❤
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
820
731
53
37
Slm kızlar bebegimin gelişimi 2 hafta önde gidiomus... gelişimi ilerde olan bebeklerde neler oluo yani bebek erken mi doguyo yoksa iri mi oluo hiç bilgim yok.. ilk gebeliğim beni bilgilendirirmisiniz ?

Slm kızlar bebegimin gelişimi 2 hafta önde gidiomus... gelişimi ilerde olan bebeklerde neler oluo yani bebek erken mi doguyo yoksa iri mi oluo hiç bilgim yok.. ilk gebeliğim beni bilgilendirirmisiniz ?
Ben de geçen hafta doktorum izinli olduğu için başka doktora gittim oda bana 5 gün önde dedi. Birazdan kendi doktoruma randevum var ve soracağım :) neymiş bu önde olmak diye :)

Usg takibinde bebeğin bir iki hafta ileri ya da geri olmasının bir anlamı yok, olabiliyor. Doğum zamanını etkilemez.

Amasya da ayrıntılı ultrason yapmıolar Dr m baktı ultrason la sıkıntı varsa samsuna yonlendiriolar çok şükür gerek duyulmadi.. sen amasya da misin ?
Evet bende o yüzden sordum dr kendi bakıyoda yine de büyük bi yerde yaptırsam mı diye düşündüm

Evet bende o yüzden sordum dr kendi bakıyoda yine de büyük bi yerde yaptırsam mı diye düşündüm
Valla ben yaptırmadım hem devlete gidiorum hemde özele gidiorum ikiside saolsun iice ilgilendi içim rahatladı açıkçası tabiki tercih sizin ama içiniz rahat etsin istiosaniz yaptırın derim.

Valla ben yaptırmadım hem devlete gidiorum hemde özele gidiorum ikiside saolsun iice ilgilendi içim rahatladı açıkçası tabiki tercih sizin ama içiniz rahat etsin istiosaniz yaptırın derim.
Anladım çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Çok tsk ederim demek ki bizim bebisler biraz iri olacak sağlıklı olsun larda hiç sorun deil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…