- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
- Konu Sahibi Amasyali05
-
Ben de geçen hafta doktorum izinli olduğu için başka doktora gittim oda bana 5 gün önde dedi. Birazdan kendi doktoruma randevum var ve soracağım :) neymiş bu önde olmak diye :)Slm kızlar bebegimin gelişimi 2 hafta önde gidiomus... gelişimi ilerde olan bebeklerde neler oluo yani bebek erken mi doguyo yoksa iri mi oluo hiç bilgim yok.. ilk gebeliğim beni bilgilendirirmisiniz ?
Hımm ozaman beni de bilgilendirirsiniz :)Ben de geçen hafta doktorum izinli olduğu için başka doktora gittim oda bana 5 gün önde dedi. Birazdan kendi doktoruma randevum var ve soracağım :) neymiş bu önde olmak diye :)
Evet amasyada yasiorumAmasyali05 siz amasya da mı yaşıyorsunuz
Ayrıntılı ultrason nerde yaptırdınız onu sorucaktımEvet amasyada yasiorum
Amasya da ayrıntılı ultrason yapmıolar Dr m baktı ultrason la sıkıntı varsa samsuna yonlendiriolar çok şükür gerek duyulmadi.. sen amasya da misin ?Ayrıntılı ultrason nerde yaptırdınız onu sorucaktım
Hımm tsk ederimUsg takibinde bebeğin bir iki hafta ileri ya da geri olmasının bir anlamı yok, olabiliyor. Doğum zamanını etkilemez.
Evet bende o yüzden sordum dr kendi bakıyoda yine de büyük bi yerde yaptırsam mı diye düşündümAmasya da ayrıntılı ultrason yapmıolar Dr m baktı ultrason la sıkıntı varsa samsuna yonlendiriolar çok şükür gerek duyulmadi.. sen amasya da misin ?
Valla ben yaptırmadım hem devlete gidiorum hemde özele gidiorum ikiside saolsun iice ilgilendi içim rahatladı açıkçası tabiki tercih sizin ama içiniz rahat etsin istiosaniz yaptırın derim.Evet bende o yüzden sordum dr kendi bakıyoda yine de büyük bi yerde yaptırsam mı diye düşündüm
Anladım çok teşekkür ederim cevaplarınız içinValla ben yaptırmadım hem devlete gidiorum hemde özele gidiorum ikiside saolsun iice ilgilendi içim rahatladı açıkçası tabiki tercih sizin ama içiniz rahat etsin istiosaniz yaptırın derim.
Rica ederim.. siz hangi Dr a muane oluosunuz peki ?Anladım çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Ben ilçelerinden birindeyimRica ederim.. siz hangi Dr a muane oluosunuz peki ?
Hımm anladımBen ilçelerinden birindeyim
Doktorum aynen şunu söyledi ; 2 yaşında bir çocuk düşün , 3 yaşında gibi iri duruyor. Bu onu 3 yaşında yapar mı? Tabi ki yapmaz. O zaman da bebeğinizin önde olması sorun değil.doğum normal zamanında olur.Hımm ozaman beni de bilgilendirirsiniz :)
Çok tsk ederim demek ki bizim bebisler biraz iri olacak sağlıklı olsun larda hiç sorun deil :)Doktorum aynen şunu söyledi ; 2 yaşında bir çocuk düşün , 3 yaşında gibi iri duruyor. Bu onu 3 yaşında yapar mı? Tabi ki yapmaz. O zaman da bebeğinizin önde olması sorun değil.doğum normal zamanında olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?