- 1 Ocak 2020
- 209
- 93
- 48
- 27
- Konu Sahibi sevvalllllll
-
Kuzum ilk 31,2 ydi ayın 11 inde 62,4 12 sinde 124,8 olması gereken değer 167,9 artması gerekenden çok artmışÖylede sizinkini hesapladım ben 2 kat tarzında atmış ona istinaden yaptım en az 1500 olması lazım hesaplayın bence ona göre gidin yani detaylı görmek istiyorsanız
Çok çok doğru konuşmuşsun arkadaşımEk olarak ne kadar boş insansınız siz... İnsanlar evlat sahibi olmak için her dk ALLAHA sığınırken siz bunu uğraş olarak söylüyorsunuz, böyle millete yorum yapacaksanız yapmayın ALLAH için......
cok erken en 5 haftayı geçmesi lazımKızlar merhaba 3 hafta 6 günlük gebeyim 4 gün önce kan testim 32,1 di bugün 167 cıktı doktor bana Cumartesi günü gel keseyi görelim dedi cumartesı günü de 4,5 haftalık gebe oluyorum çok erken değil mi sizce de ?
Korunmayı bırakarak siz belirliyorsunuz tabi. Doktorw gitsem mi gitmeaem mi riskli mi diye sormayın madem bu kadar akıllısınızBu dönemde hamile kalmasaydınız ne demek Allah askına hangi devirdeyiz ? Hamile kalıp kalmıcagımı ben mi belirliyorum nasip herşey Allahtan ve çok şükür ki gebeyim yani çok saçma bir cümle kurmuşsunuz
Kafan mı güzel? Ben 36 haftalık hamileyim 3 haftalık değil. Ne kadar zor geçiyor. Doktorw gidemiyorum nst ye bile giremiyorum. Cahilsiniz gerçektenSiz pişmanmısınız hamile kaldığınıza ?
Yaa gerçekten sizin gibi cahil insanlaela ugrasamicam. Bu tarz seyler dedigim sacma sapan doktora gitsem mi gitmesem mi diye sorular sormak. Ben cahil olmadigim.icin istedigim zamanhamile kaldim yanlislikla değil çok şükür. Ama eger su an hamile olmasaydim yazın gecmesiji beklerdim. Daha sağlıklı takip icinde bir gebelik geçirmek için. Ama dünya görüşü kısıtlı insanlae anlamaz. Yaşadığmi da ben bilirim şu an. Çocuğumu 1 aydan fazladır görmeye gidemiyorum. Doktorum gelme diyor. Ama siz bunu bile dusunemiyoeunuz boş bir konuşma içinde pisman misiniz annelik buu. Hee bi siz biliyosunuz anneliğiBu tarz şeylerle uğraşmak zorundaysanız ne demek ? Yahu evlat sahibi olmak kadar güzel bişey varmı bunu sahiden uğraş olarak mı görüyorsun sen ?
Daha okudugunu bile anlamiyosun Allah büyütecegin çocuğu korusun senin gibi cahil bi annenin elindeBu tarz şeylerle uğraşmak zorundaysanız ne demek ? Yahu evlat sahibi olmak kadar güzel bişey varmı bunu sahiden uğraş olarak mı görüyorsun sen ?
Adetiniz kaç gün geçince değer 32.1 çıktı acabaKızlar merhaba 3 hafta 6 günlük gebeyim 4 gün önce kan testim 32,1 di bugün 167 cıktı doktor bana Cumartesi günü gel keseyi görelim dedi cumartesı günü de 4,5 haftalık gebe oluyorum çok erken değil mi sizce de ?
Canim insalllaah kesecigini gorursun eger korunakli bisekilde gidicekseniz merklaniyorsun tabikide belki gorursun keseyi git bende carsamba allah nasip ederse gidicem insallah bende gorurum bende 33 le öğrendim 6 nisanda 259 doktor carsamba gelin demistiBu dönemde hamile kalmasaydınız ne demek Allah askına hangi devirdeyiz ? Hamile kalıp kalmıcagımı ben mi belirliyorum nasip herşey Allahtan ve çok şükür ki gebeyim yani çok saçma bir cümle kurmuşsunuz
sensin cahil . Kimsenin hayatına karışma sanki dünyada afeti hastalığı mi bitiyor. Rabbim verdiyse vardır bir hayrı. Bunu bilmiyorsa aç kuranı oku. Allah’a inancın olsun azKafan mı güzel? Ben 36 haftalık hamileyim 3 haftalık değil. Ne kadar zor geçiyor. Doktorw gidemiyorum nst ye bile giremiyorum. Cahilsiniz gerçekten
Hamdolsun Allaha inancım tam ama keşke siz biraz annelik duygusu icinde olsaniz evladinizi koruma iç gudusunde olsaniz. Hayata çocuk getirmek basit ama onun sorumlulugunu almak ne demek bilmiyorsunuz belli kisensin cahil . Kimsenin hayatına karışma sanki dünyada afeti hastalığı mi bitiyor. Rabbim verdiyse vardır bir hayrı. Bunu bilmiyorsa aç kuranı oku. Allah’a inancın olsun az
Hyrlısı canım bir git bakalım belki cihazı çok iyiKuzum ilk 31,2 ydi ayın 11 inde 62,4 12 sinde 124,8 olması gereken değer 167,9 artması gerekenden çok artmış
2 günde bir hesaplarsan da artısı 62,4 oluyor yine fazla artmıs
Basit mi hayata evlat getirmek ? Biz senelerdir bu duyguyu tatmak için uğraşıyoruz . He bu zamana kadar vermeyen allah şuan veriyorsa vardır bir hayrı. Bunun bilincinde olsanız keşke. Şimdi siz gidin çocuğunuzu doğurun. Bizde hayatımıza yeni bir melek getirmeye bakalım iyi günlerHamdolsun Allaha inancım tam ama keşke siz biraz annelik duygusu icinde olsaniz evladinizi koruma iç gudusunde olsaniz. Hayata çocuk getirmek basit ama onun sorumlulugunu almak ne demek bilmiyorsunuz belli ki
Allah çocuklarınızin yardimcisi olsun. Sizinkafadaki annelerle. Cihazı cok iyi belki git diyecek kafadasınız. Cihazla ne alaka? Onun da belli bir haftası varBasit mi hayata evlat getirmek ? Biz senelerdir bu duyguyu tatmak için uğraşıyoruz . He bu zamana kadar vermeyen allah şuan veriyorsa vardır bir hayrı. Bunun bilincinde olsanız keşke. Şimdi siz gidin çocuğunuzu doğurun. Bizde hayatımıza yeni bir melek getirmeye bakalım iyi günler
Ya canım ben 2 kez hamile kalıp yaşadım ve iki hamileliğim de farklı değerlerde kese göründü . Ve her cihazın ayrıntısı farklıdır . Bunu bilmiyorsanız pes doğrusu. Herşeyi geçtim ben arkadaşa aynı şekilde söyledim erken gitme diye o gitmek istiyor bizi ilgilendirir mi hayır bence sizide ilgilendirmez başkalarının çocuk getirip getirmeyeceği herşeyi geçtim sanki çocuğu yarın dogucak. Bunu düşünürken bunuda düşünün . Bir dahada yazmayınAllah çocuklarınızin yardimcisi olsun. Sizinkafadaki annelerle. Cihazı cok iyi belki git diyecek kafadasınız. Cihazla ne alaka? Onun da belli bir haftası var
Ya canım ben 2 kez hamile kalıp yaşadım ve iki hamileliğim de farklı değerlerde kese göründü . Ve her cihazın ayrıntısı farklıdır . Bunu bilmiyorsanız pes doğrusu. Herşeyi geçtim ben arkadaşa aynı şekilde söyledim erken gitme diye o gitmek istiyor bizi ilgilendirir mi hayır bence sizide ilgilendirmez başkalarının çocuk getirip getirmeyeceği herşeyi geçtim sanki çocuğu yarın dogucak. Bunu düşünürken bunuda düşünün . Bir dahada yazmayın
Mune konuya bakarmısınız?
Tabi tabi öyledir . Ben hamileyken 4 haftalıktım 3 gün sonra kese göründü . 1700 değerle nasıl görünmez anlamadım ? Neyse yazmayın ya bana diyorsunuz da sizin bilginiz yok anlaşılan . 5.5 haftalıkken kalp atışı bile görünüyor. Sizinle polemiğe girmicem bundan sonra ne yazarsanız da cevap vermicem. Susup cevap vericem sizeDoğurmak mesele degil ben arkadaşa sadece keşke bu dönemde düşünmeseydiniz dedim. Siz ne karisiyosunuz anlamadım? 4.5 haftada hicbir cihaz göremez!
4 5 haftada göremez diyorsunuzda ama bilmediginiz bi konu hakkinda bukdr net konusmayin 4 haftada da gorunuyor kese araştırın . Kimisi 5 haftadada görürDoğurmak mesele degil ben arkadaşa sadece keşke bu dönemde düşünmeseydiniz dedim. Siz ne karisiyosunuz anlamadım? 4.5 haftada hicbir cihaz göremez!
Canim var aralik annelerinde 4 haftada goren arkadaşlar vardi alttan goren var karindan goren varTabi tabi öyledir . Ben hamileyken 4 haftalıktım 3 gün sonra kese göründü . 1700 değerle nasıl görünmez anlamadım ? Neyse yazmayın ya bana diyorsunuz da sizin bilginiz yok anlaşılan . 5.5 haftalıkken kalp atışı bile görünüyor. Sizinle polemiğe girmicem bundan sonra ne yazarsanız da cevap vermicem. Susup cevap vericem size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?