Kızlar bakarmısınız ?

Allah çocuklarınızin yardimcisi olsun. Sizinkafadaki annelerle. Cihazı cok iyi belki git diyecek kafadasınız. Cihazla ne alaka? Onun da belli bir haftası var
Demekki bilinçsiz anne böyle oluyormuş.. birincisi haftası ile alakası yok bunu ben bizzat 3 tane kadın doğum uzmanına sordum gebelik hormonunda çıkan değer önemli imiş , ikincisi dünyaya bir melek getiriyoruz biz bir evlat getiriyoruz evlat sahibi olamayan o kadar çok insan varki birde sizin gibi evlat kelimesnin ne olduğunu o duygunun ne demek olduğunu bilmeyen bilinçsiz insanlar var .. siz dünyaya evlat getirmeyi uğraş olarak göreli çok olmuş anlatsak da bişey ifade etmicek bu saatten sonra ..

Canim var aralik annelerinde 4 haftada goren arkadaşlar vardi alttan goren var karindan goren var
Rabbim tez zamanda sanada nasip etsinbu duyguyu
Kk da çok gezdiğim için neler gördüm 8 haftalıkken kalp atışı duyanda var 5 haftalıkta duyanda herkesin gebeliği farklı belirtileri gibi . Benim bile iki gebeliğim bambaşkaydı . Amin teşekkür ediyorum Sende meleğin sağlıkla kavuşursun inşallah

Korunmayı bırakarak siz belirliyorsunuz tabi. Doktorw gitsem mi gitmeaem mi riskli mi diye sormayın madem bu kadar akıllısınız
Arkadaşım madem cok rahatsız oldun benım formumda ne işin var ? Niye bu kadar gocundun anlamadım madem benım sorumu mantıksız buluyosun çık git senin cevabına ihtiyacım yok olsan ne olmasan ne bu saatten sonra sana fikir danışan da aklından olur adamı deli edersin resmen

Tabi 10 parmagin onu bir degil herkesin hamileligi bir degil
Sağol canim cok sagol allah razi olsun

Hamdolsun Allaha inancım tam ama keşke siz biraz annelik duygusu icinde olsaniz evladinizi koruma iç gudusunde olsaniz. Hayata çocuk getirmek basit ama onun sorumlulugunu almak ne demek bilmiyorsunuz belli ki
Allah’a inancı olana bak niye bu zaman da gebe kaldın diyor ahahahaha azıcık Allah’a inancın olsaydı Rabbımden gelene niye bu zaman da yaptın demezdin

Korunmayi bırakırsan sen istemiş olursunn gerçekten daha fazla sizin gibi insanlarla muhattap olamicam
Siz gibiler her istedigini hemen elde etmis demekki nezamsndir isdiyor belki anne olmayi biliyormusunuz?

Bende canım mesela su an 3 hafta 6 günlük gebeyim , cumartesı günü 4,5 haftalık oluyorum ama inşAllah keseyi görürüm kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…