- 1 Ocak 2020
- 209
- 93
- 48
- 27
- Konu Sahibi sevvalllllll
-
Demekki bilinçsiz anne böyle oluyormuş.. birincisi haftası ile alakası yok bunu ben bizzat 3 tane kadın doğum uzmanına sordum gebelik hormonunda çıkan değer önemli imiş , ikincisi dünyaya bir melek getiriyoruz biz bir evlat getiriyoruz evlat sahibi olamayan o kadar çok insan varki birde sizin gibi evlat kelimesnin ne olduğunu o duygunun ne demek olduğunu bilmeyen bilinçsiz insanlar var .. siz dünyaya evlat getirmeyi uğraş olarak göreli çok olmuş anlatsak da bişey ifade etmicek bu saatten sonra ..Allah çocuklarınızin yardimcisi olsun. Sizinkafadaki annelerle. Cihazı cok iyi belki git diyecek kafadasınız. Cihazla ne alaka? Onun da belli bir haftası var
Kk da çok gezdiğim için neler gördüm 8 haftalıkken kalp atışı duyanda var 5 haftalıkta duyanda herkesin gebeliği farklı belirtileri gibi . Benim bile iki gebeliğim bambaşkaydı . Amin teşekkür ediyorumCanim var aralik annelerinde 4 haftada goren arkadaşlar vardi alttan goren var karindan goren var
Rabbim tez zamanda sanada nasip etsinbu duyguyu
Arkadaşım madem cok rahatsız oldun benım formumda ne işin var ? Niye bu kadar gocundun anlamadım madem benım sorumu mantıksız buluyosun çık git senin cevabına ihtiyacım yok olsan ne olmasan ne bu saatten sonra sana fikir danışan da aklından olur adamı deli edersin resmenKorunmayı bırakarak siz belirliyorsunuz tabi. Doktorw gitsem mi gitmeaem mi riskli mi diye sormayın madem bu kadar akıllısınız
Tabi 10 parmagin onu bir degil herkesin hamileligi bir degilKk da çok gezdiğim için neler gördüm 8 haftalıkken kalp atışı duyanda var 5 haftalıkta duyanda herkesin gebeliği farklı belirtileri gibi . Benim bile iki gebeliğim bambaşkaydı . Amin teşekkür ediyorumSende meleğin sağlıkla kavuşursun inşallah
5 haftada görünür zaten 4te gorunmez4 5 haftada göremez diyorsunuzda ama bilmediginiz bi konu hakkinda bukdr net konusmayin 4 haftada da gorunuyor kese araştırın . Kimisi 5 haftadada görür
Allah’a inancı olana bak niye bu zaman da gebe kaldın diyor ahahahaha azıcık Allah’a inancın olsaydı Rabbımden gelene niye bu zaman da yaptın demezdinHamdolsun Allaha inancım tam ama keşke siz biraz annelik duygusu icinde olsaniz evladinizi koruma iç gudusunde olsaniz. Hayata çocuk getirmek basit ama onun sorumlulugunu almak ne demek bilmiyorsunuz belli ki
Korunmayi bırakırsan sen istemiş olursunnAllah’a inancı olana bak niye bu zaman da gebe kaldın diyor ahahahaha azıcık Allah’a inancın olsaydı Rabbımden gelene niye bu zaman da yaptın demezdin
Canim var gören aralik annelerinde ama alttan muane.ile görülmüş5 haftada görünür zaten 4te gorunmez
İnşAllah canım benım Rabbım görmeyi nasip ederCanim var gören aralik annelerinde ama alttan muane.ile görülmüş
Insalllah sende bende gorururz allahin izniyle veren rabbimize sukurler olsun
Siz gibiler her istedigini hemen elde etmis demekki nezamsndir isdiyor belki anne olmayi biliyormusunuz?Korunmayi bırakırsan sen istemiş olursunngerçekten daha fazla sizin gibi insanlarla muhattap olamicam
Sabırsızlıkla kontrolü bekliyorum canım:)Tabi 10 parmagin onu bir degil herkesin hamileligi bir degil
Sağol canim cok sagol allah razi olsun
Insalllaaah insalllah canim allahdan umut kesilmez ol dedikden sonra hersey olurİnşAllah canım benım Rabbım görmeyi nasip eder
Mutlaka haberleşelim son bat be zaman canimSabırsızlıkla kontrolü bekliyorum canım:)
Doğru söylüyorsun canım herşey nasip kısmet ..Hyrlısı canım bir git bakalım belki cihazı çok iyi
17 Mart canım:)Mutlaka haberleşelim son bat be zaman canim
Bende canım mesela su an 3 hafta 6 günlük gebeyim , cumartesı günü 4,5 haftalık oluyorum ama inşAllah keseyi görürüm kuzumTabi tabi öyledir . Ben hamileyken 4 haftalıktım 3 gün sonra kese göründü . 1700 değerle nasıl görünmez anlamadım ? Neyse yazmayın ya bana diyorsunuz da sizin bilginiz yok anlaşılan . 5.5 haftalıkken kalp atışı bile görünüyor. Sizinle polemiğe girmicem bundan sonra ne yazarsanız da cevap vermicem. Susup cevap vericem size
4 martt bende canim uygulamaya gore suan 5hafta 5 günlük ama keseyi görünce dahada belirlenir haftasi17 Mart canım:)
Allah bağışlasın kuzum benım :) benım de uygulamaya göre 3 hafta 6 günlük haftaya cumartesi 4,5 haftalık inşAllah 5. Haftaya 1 gün kalıyor4 martt bende canim uygulamaya gore suan 5hafta 5 günlük ama keseyi görünce dahada belirlenir haftasi
Bizede haber ver bakalım. Banada dua edinDoğru söylüyorsun canım herşey nasip kısmet ..
İnşallah canımBende canım mesela su an 3 hafta 6 günlük gebeyim , cumartesı günü 4,5 haftalık oluyorum ama inşAllah keseyi görürüm kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?