- 30 Ekim 2016
- 1.426
- 508
- 123
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
-
Gebe olabilir misin acabaKızlar biliyorum konu açtım önceden ama başına gelen var mı böyle birşey
Bugün yumurtlamamın 14.günü
İlk yaptığım test sabah ikinci olan az önce yaptım testi
Bugün adet günümdü ama olmadım adet olacakmışım gibi kaç gündür sancım var ama olmadım
Sizce gebelik testi yapayımmı?
yumurtlama olabilir mi ikinci ?
Yarın sabah yapıcam nasipse. Tekrar yumurtlama olur mu onu düşündüm canımGebe olabilir misin acabagebelik testi yap hemen
14.gun de tekrar yumurtlama biraz düşük ihtimal kaç günde bir adet görüyosnYarın sabah yapıcam nasipse. Tekrar yumurtlama olur mu onu düşündüm canım
Evet canim t c den koyu çıkmış cnkuBence de gebe olabilirsin. Lg nin artışının devam etmesi gebelikle de olabiliyormuş. Benim testlerim de burada. Bakar mısınız son yaptığım positif mi?
Evet canım pozitif görünüyor değerlendirBence de gebe olabilirsin. Lg nin artışının devam etmesi gebelikle de olabiliyormuş. Benim testlerim de burada. Bakar mısınız son yaptığım positif mi?
Canım 30 günde bir oluyorum hasta değişiyor arada birkaç gün oynuyor14.gun de tekrar yumurtlama biraz düşük ihtimal kaç günde bir adet görüyosn
Sen gebelik testi yap canım güzel haberler ver bizeCanım 30 günde bir oluyorum hasta değişiyor arada birkaç gün oynuyor
Nasipse insallah yarın yapıcam sabahSen gebelik testi yap canım güzel haberler ver bize
İnşaallah kuzum inşaallahHamile olabilirsin canım erken gebelik testin varsa bence şuan yapsan bile çıkabilir hatta... Bize de haber ver hayırlısı olsun inşallah
Sen önce yap gör sonra da supriz yapNasipse insallah yarın yapıcam sabah
Ah inşallah görürüm çift çizgiyi eşim de sabah gelecek işten ne güzel olurdu
İnşallah 20 aydır bunu bekliyorum allahım büyüktür . Bir de kaç gündür 2-3 gündür böyle koyu çıkıyordu hepSen önce yap gör sonra da supriz yap
Hadi hayırlısı inşallah canımİnşallah 20 aydır bunu bekliyorum allahım büyüktür . Bir de kaç gündür 2-3 gündür böyle koyu çıkıyordu hep
İlk idrarla gebelik testini yapsan daha iyiydi canım ovulasyonla hiç vakit kaybetmeşimdi yaptım yine böyle
Gebelik testi edicem bugün hadi inşaallah
Bugün yapıcam canım hayırlısıylaİlk idrarla gebelik testini yapsan daha iyiydi canım ovulasyonla hiç vakit kaybetme
Canım bence de gebelik testini hemen yap ki eğer değilse belki yumurtlama oluyordur değerlendirirsiniz...Bugün yapıcam canım hayırlısıyla
Bence gebelik var cnm gebe olanlarda bu kadar koyu cıkuyır ikinci çizgişimdi yaptım yine böyle
Gebelik testi edicem bugün hadi inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?