Gebeliğe Hazırlık Kızlar bakarmısınız ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

myteacher

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
30
35
38
28
Kızlar bu ay günde iki sefer olmak üzere beş gün boyunca klomen kullandım şuan adetimin 13.günü ve aşırı alt karın ağrısı yaşıyorum sizce ne olabilir ?

Kızlar bu ay günde iki sefer olmak üzere beş gün boyunca klomen kullandım şuan adetimin 13.günü ve aşırı alt karın ağrısı yaşıyorum sizce ne olabilir ?
Yumurtan geliştiği için ağrılar normal

Canım ben de kullandim bu ağrı yumurtanın cok geliştiğini gosteriyor ve catlamaya hazir yada çatlıyor o yuzden degerlendir es gecme ben de klomen kullanmistim fakat dr riske girmeyip catlatma ignesi vurdurdu ve igne oncesi iki gun ve igne gunu iliski önermedi igne sonrası gün önerdi ve yanildi çünkü igne vurunmaasam bile catlamaya hazırdi agrim baslamisti ve igneyi vurunur vurunmaz bir ağrı başladı resmen şiştim ayağa zor kalktim sonra bu agri ilac etkisidir dediler oysa tam o anda çatlamış fakat ben dr yüzünden o günü bilemedim kacirmistim .

Bugün çok çok ağrım vardı seneki bugün çatladı bugünü değerlendireceğim çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için

Bu arada ben adetin 5 günü kullanmaya başladım bugün adetin 13. Günü yumurtlama ne zaman olur klomen sonrası bilgin varmı acaba

Bu arada ben adetin 5 günü kullanmaya başladım bugün adetin 13. Günü yumurtlama ne zaman olur klomen sonrası bilgin varmı acaba
Bende 5.günü basladim ama ilaçtan dolayi 15.gün catlamisti klomen kullanmasaydim normalde adetin 13 veya 14.gun çatlardı hep farkettigim klomen biraz daha uzatıyor sanki 15.gün olduguna göre ama her bünye farklı igne olmayacaksan aç karna havuç ye o da catlatiyor. Bir de ben yumurta takibi olmustum ve ovulasyon testi de yapmistim agrilarim olmaya başladığında ovulasyon testinde de koyulasmisti.. gaz sıkışması şişkinlik gibi olunca catliyordu benim . Ne zamandır uğraşıyorsun hamilelik icin?

Bir yıldır uğraşıyorum

Belki iğne olmasa suni büyüdüğü için yumurta çatlayamaz ve kiste dönüşebilirdi. Doktordan iyi bildiğinizi nasıl iddia edebilirsiniz? Ağrır ağrır çatlamaz ve büyüyedebilirdi.

Bir yıldır uğraşıyorum
Ben de 1 yil sonunda ekimde sonunda hamile kaldim ovulasyon testi yapardim her ay cok düzenli yumurtam olusur catlardi niye olmuyor derdik sonra öğrendim rahmimde polip varmis o engelliyormus ameliyatla aldilar sonra zaten kaldim :)) iyi bir doktora görün

Ben doktora her gittiğimde ultrasonla bakıp yumurtalıklarımın tertemiz olduğunu söyledi hormon testlerimde gayet düzgün çıktı son iki aydın ciddi manada artık çocuk istiyorum diye uğraşıyorum da neden olmuyor acaba

Maşallah çocuğun kaç yaşında

Belki iğne olmasa suni büyüdüğü için yumurta çatlayamaz ve kiste dönüşebilirdi. Doktordan iyi bildiğinizi nasıl iddia edebilirsiniz? Ağrır ağrır çatlamaz ve büyüyedebilirdi.
Ben vücudumu oyle iyi tanidim ki her ay yumurtam çatlarken o taraf agrir ve ovulasyonda ertesi gün siliklesir , polipten dolayi olmamisti polip ortadan kalkinca ilk doktor kontrolüyle denedik bize 3 gun iliski yasakladi yanlis hesap yapti doktorada dedim zaten sonraki ay kendim deneyeceğim dedim ve ilk deneme de tuttu

Bin vicidimi iyli iyi tinidim ki

Daha yeni hamileyim 1 aylik catlama belirtim kasigim gaz sıkışır gibi sancirdi bir saat filan ovulasyonda da ertesi gün silik olurdu dedigim gibi.labouck marka cok iyi hic yaniltmadi
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç yaşındaydın sen bu arada

Merve hanım neden böyle konuşuyorsunuz anlamadım arkadaş la aynı ilacı kullanıyoruz diye yazdı sağolsun sizin bu uslübunuz doğru değil
Canim benim hic takmiyorum bile bir insan kendi vücudunu yine en iyi kendi tanir arkadaş bunu alaya almis gülüp gectim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…