Gebeliğe Hazırlık Kızlar bakarmısınız ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim 38 yasindayim öğretmenim ilk çocuğum olacak ins evlilik gec oldu:))
Bende öğretmeni 24 yaşındayım bende sizin adınıza çok sevindim umarım bende bu ay mutlu bir haber alırım adete 18 gün var daha bekliyorum inşallah olur

Merve hanım neden böyle konuşuyorsunuz anlamadım arkadaş la aynı ilacı kullanıyoruz diye yazdı sağolsun sizin bu uslübunuz doğru değil
Aynı ilacı herkes kullandı hemen hemen. Bu bilmişlik bu doktorlara bu bakış açısı çok daha rahatsız edici üslubumdan.

Konunuza yorumum da ilaçla uyarıldığı için yumurtalılarınız ağrı normal. Siz ağrıyı değil, doktoru dinlemelisiniz. Çünkü folikülleriniz ölçülüyor ve mm hesabı yapılıyor. Doktor ne zaman ilişki dediyse o zaman olmalı.

Bende öğretmeni 24 yaşındayım bende sizin adınıza çok sevindim umarım bende bu ay mutlu bir haber alırım adete 18 gün var daha bekliyorum inşallah olur
Insallah olur canim daha cok gençsin rahmine baktilar mi kist filan yok degil mi

Canim benim hic takmiyorum bile bir insan kendi vücudunu yine en iyi kendi tanir arkadaş bunu alaya almis gülüp gectim :
Siz sağlık çalışanımısınız merak ettim arkadaşımız testlerle yumurtanın çatladığı günü o günde oluşan ağrıyla anlamış bence Yinede daha az kırıcı olabilirsiniz

Doktor sperm 3 gün yaşar diye uc gun önceki ilişkime guvendi oysa her kadin rahmi spermi 3 gün tutmuyor doktorlarin da yanilma payi var ilah değiller..

Yok tertemiz bu ay ilk defa klomen kullandım umarım olur
Insaallah hayirli bir zaman da gönlünce olsun .catlatma ignesi olan herkesi bu sitede okudum kiminin iki gun sonra kiminin 36.saat kimi igne ertesi gün ağrıdan bahsetmiş benim ilk saatler de olustu ve gecti sonraki gunler zaten ne agri ne sizi olmustu. Arti yumurtlama günüm göğüs ucum azicik sızlar ve ates basar akintim da cok kaygan incelir.. sende bunlara dikkat et

Doktor sperm 3 gün yaşar diye uc gun önceki ilişkime guvendi oysa her kadin rahmi spermi 3 gün tutmuyor doktorlarin da yanilma payi var ilah değiller..
Geçen gece sıcak basması oldu anide çok afedersin akıntım da oldu demekki ya dün yumurta çatladı. Yada bugün çatladı dünü değerlendirdik bugünüde değerlendireceğim gerisi de nasip yardımların için çok teşekkür ederim

Siz sağlık çalışanımısınız merak ettim arkadaşımız testlerle yumurtanın çatladığı günü o günde oluşan ağrıyla anlamış bence Yinede daha az kırıcı olabilirsiniz
4 başarısız klomen 1 başarısız ivf tecrübesi. Ve benim de net yumurtam çatlar ağrıyla yaptığım yüzlerce ovulasyon testiyle de doktorla da bunu onaylattım.
Benim doktorun arkasından atıp tutmalara tahammülüm bu kadardır . Diğer üsluptan daha kabul edilebilir olduğunu düşünüyorum. Böyle de devam ediyorum. Öneriniz için teşekkür ederim.

Canim yumurtlama akintisi yumurtlamadan dört bes gun önce baslar onceki günler biraz daha toplu olur ve yumurta aki kivaminda iyice inceldigi kaygan oldugu gün catlamaya baslar .. catladiktan sonraki gunlerde akinti biter opak hale gelir .. öyle cok okudum araştırdım ki jinekolog oldum sanki hamile kalamayınca

Eğer spermiyogramla yaşam süreleri ölçülmediyse elbette böyle bi genelleme yapılmamalı. Ortalamanın en üst süresidir 72 saat genel geçer kabul edilmemeli.

O kadar önyargilisin ki ne desem bildiginden sasmiycan doktoruma guvenmesem ameliyati ona yaptirmam ve hamile onun vesilesiyle kaldim Allah ondan razi olsun hediye alıp ziyaretine gitcem ve dogumumu kontrollerini bile o yapacak ve bu sitede önerdiğim kişiler bile oldu ..lutfen rica ediyorum konu kapansın detayi icini dışını bilmeden yorum yapmayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…