Kizlar bakarmisiniz

Ask35a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
189
44
28
Kizlar ben sadece merak ettigimden size sormak istedim simdi bu pismis keci kellesinden cinsiyet tahmini yapyr annem bana acmis erkek dedi ve annwem hic yanilmadi oglm var 1 tane simdi8haftalik hamileyim bilgisi olan varmi bu kelle olayinda

İlk defa duydum çok tuhaf

İlk defa duydum çok tuhaf
Valla sorma oglum var ama kiz cok istyorum bende merk ettim annem ablamda acmisti birde ikizdi bilmiyorduk bitarafi killo bir tatafi tuysuz dedi erkek ve kiz oldu tabi batil inanç annem eski usulden kalan biseyi deniyor

Valla sorma oglum var ama kiz cok istyorum bende merk ettim annem ablamda acmisti birde ikizdi bilmiyorduk bitarafi killo bir tatafi tuysuz dedi erkek ve kiz oldu tabi batil inanç annem eski usulden kalan biseyi deniyor
Anladım çok ilginç inşallah başta saglikli olma üzere gönlünüzden geçen olur

Nasıl ya

Daha neler göreceğiz dediğim her gün bir level daha üstünü görmem şoku

Anneniz yanilmiyormus iste neden bize soruyorsunuz ki?
Valla biz bu kafayla gram ilerleyemiyecegiz.

Kizlar ben sadece merak ettigimden size sormak istedim simdi bu pismis keci kellesinden cinsiyet tahmini yapyr annem bana acmis erkek dedi ve annwem hic yanilmadi oglm var 1 tane simdi8haftalik hamileyim bilgisi olan varmi bu kelle olayinda
böyle batıl inançlara inanasım gelmiyo ya zaten ya kız ya erkek ihtimali var tutturmak kolay

eskilerde varmış bu yöntem bende duymuştum , annemde yapmıştı tutmuştu kızım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…