kızlar bakarmısınız :(

tarcin26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
173
1
66
Eskişehir
kızlar 13+6 günlük hamileyim ve 2 haftadır bebeğimin amniyon sıvısında azalma var sınırdaymış ve ben çok korkuyorum ona bişey olmasından başından böle bişey geçen ve düzelen varmı aranızda :43:

kızlar 13+6 günlük hamileyim ve 2 haftadır bebeğimin amniyon sıvısında azalma var sınırdaymış ve ben çok korkuyorum ona bişey olmasından başından böle bişey geçen ve düzelen varmı aranızda :43:

canım ben 24 haftalık gebeyim bana da bu hafta drum sıvı azlığı var dedi.3 lt üstünde su tüket düzelicek dedi.bende öyle yapıyorum.birçok arkadaşın öyle oldu.bol su tükettiklerinde diğer ayki kontrolde normale dönmüştü.bakalım benim de diğer kontrole iyi olacak mı.endişlenme.evde lt ölçüsü ile bol bol su tüket.başka içecekler suyun yerini tutmaz.geçmiş olsun

Teşekkür ederim size bebeğim çok küçük olduğu için korkuyorum 3 LT su içiyorum iNşallah düzelir bU DURUMLAR

Son düzenleme:
bende pazartesı gunu gıdcem bakalım ne soyleyecek yalnız hamıle kaldıgım dan berı tukettıgım suyun hesabı yok herhalde buradan kurtaarıyorumdur

Teşekkür ederim size bebeğim çok küçük olduğu için korkuyorum 3 LT su içiyorum iNşallah düzelir bU DURUMLAR

Canım bende öyle duymuştum bol su içince düzelir inşallah zorlada olsa bebeişin için bol su iç Allah a emanet Allah bebeişini sana bağışlasın hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşalalh.

Canım bende öyle duymuştum bol su içince düzelir inşallah zorlada olsa bebeişin için bol su iç Allah a emanet Allah bebeişini sana bağışlasın hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşalalh.

aminn çok teşekkür ederim hepimize inşallah yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek her kontrolde ödüm patlıyo bişey olcak diye

aminn çok teşekkür ederim hepimize inşallah yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek her kontrolde ödüm patlıyo bişey olcak diye

Bende aynı öyleyim her kontrolde kötü birşey dicek diye çok korkuyorum ama bebeğimi ultrasonda görünce rahatlıyorum.

Bol bol su tüket ve boool boool dua et canım arkadaşım :16: Allahın izniyle düzelecektir

kızlar kontrole gittik bugun düzelmişiz tamamen :))çok şükür allah dualarımı kabul etti kızım geliyo benimm

fazla hareket etmemeye çalış haftada üç kez yarım saat yürüyüş yeter fazla hareket suyunu azaltıyor bunu bi kaç doktordan duymuştum du iç ve dinlen bendede aynı problem var

Back
X