kızlar 13+6 günlük hamileyim ve 2 haftadır bebeğimin amniyon sıvısında azalma var sınırdaymış ve ben çok korkuyorum ona bişey olmasından başından böle bişey geçen ve düzelen varmı aranızda
kızlar 13+6 günlük hamileyim ve 2 haftadır bebeğimin amniyon sıvısında azalma var sınırdaymış ve ben çok korkuyorum ona bişey olmasından başından böle bişey geçen ve düzelen varmı aranızda
canım ben 24 haftalık gebeyim bana da bu hafta drum sıvı azlığı var dedi.3 lt üstünde su tüket düzelicek dedi.bende öyle yapıyorum.birçok arkadaşın öyle oldu.bol su tükettiklerinde diğer ayki kontrolde normale dönmüştü.bakalım benim de diğer kontrole iyi olacak mı.endişlenme.evde lt ölçüsü ile bol bol su tüket.başka içecekler suyun yerini tutmaz.geçmiş olsun
Canım bende öyle duymuştum bol su içince düzelir inşallah zorlada olsa bebeişin için bol su iç Allah a emanet Allah bebeişini sana bağışlasın hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşalalh.
Canım bende öyle duymuştum bol su içince düzelir inşallah zorlada olsa bebeişin için bol su iç Allah a emanet Allah bebeişini sana bağışlasın hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşalalh.
fazla hareket etmemeye çalış haftada üç kez yarım saat yürüyüş yeter fazla hareket suyunu azaltıyor bunu bi kaç doktordan duymuştum du iç ve dinlen bendede aynı problem var