Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 13+6 günlük hamileyim ve 2 haftadır bebeğimin amniyon sıvısında azalma var sınırdaymış ve ben çok korkuyorum ona bişey olmasından başından böle bişey geçen ve düzelen varmı aranızda![]()
inşallah öyledir canım hayırlısı çok üzücü çünkü bu durumbende pazartesı gunu gıdcem bakalım ne soyleyecek yalnız hamıle kaldıgım dan berı tukettıgım suyun hesabı yok herhalde buradan kurtaarıyorumdur
Teşekkür ederim size bebeğim çok küçük olduğu için korkuyorum 3 LT su içiyorum iNşallah düzelir bU DURUMLAR
Canım bende öyle duymuştum bol su içince düzelir inşallah zorlada olsa bebeişin için bol su iç Allah a emanet Allah bebeişini sana bağışlasın hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşalalh.
aminn çok teşekkür ederim hepimize inşallah yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek her kontrolde ödüm patlıyo bişey olcak diye
Bende aynı öyleyim her kontrolde kötü birşey dicek diye çok korkuyorum ama bebeğimi ultrasonda görünce rahatlıyorum.
hayırlısını diliyorum hepimiz için şu doğcağı zamanlar bi gelse sağlıkla kucağımıza gelseler
Bol bol su tüket ve boool boool dua et canım arkadaşımAllahın izniyle düzelecektir