Arkadaşlar konu nasıl acılıyor bilemedimteşekkürler
hayirli olsun testinizde gayet belirgin cizgi var kan testi yapin .nekadar süredir istiyordunuz
amin canim kan testini bizimle paylasirmisin bekliyoruz :))
Canım iki gün sonra tekrarla kan testini bence :) inşallah hayırlı olsun bebisin biraz sabır gerekiyor bu günlerde takibini yap :)
Naptın canım merak ettim nasıl cıktı kan testin inşallah gönlüne göre olur :)Cok tesekkrler :) Bu ay sadece 3 kez korunmadık yeniydi yani daha ilk denememizdi cok sukur Rabbime bende hemen bugn kan testi yaptracagm insallah net sonuc icin . Rabbim isteyen kimseye aratmasn en ksa zamanda hayrlı ve saglkli evlat nasip etsn insallah ♡♡
Naptın canım merak ettim nasıl cıktı kan testin inşallah gönlüne göre olur :)
Güzel haberlerini bekliyoruz :)Yarn gidicem insallah bugn gidemedm sehr disindaym suan cnku yarn evime donecegim ve ordan direk hastaneye gidecegim insallah hayrlisi olur :) ve burda kesnlikle paylasacagm Rabbmin iznyle :)
Gecmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın sizede kimseyede . bende 29 eylülde düşük yaptım 3-4 haftalık dedi doktor daha çok yeniydi başlamasıyla bitmesi bir oldu .bende artık tekrar düşünüyorum aynı korkular var hepimizde ama etrafımda düşük yapan arkadaşlarım var hemen tekrar hamile kalıp saglıklı doğuran , gebelikleri saglıklı devam eden . pozitif düşünelim öyle olsunKızlar merhabalar ben yeni üyeyim sizleri takip ediyordum üye olmak yeni nasip oldu ben 27 eylülde düşük yaptım 5 haftaliktı bebeğim kendiliğinden düştüğü için kanamayla doktor kürtaja gerek duymadı 26 ekimde adetimi oldum çok ağrılı geçti şuanda da hamile olmayı bekliyorum dusukten sonra hamile kalan varmı aranızda ve kaç ay sonrasında yine aynı olur die çok korkuyorum
İnşAllah :) isteyen herkese dua ediyorum kendimle birlikde . Bakalım nasip 1adet dönemi korundum ben kendi istegimle ,şimdi bu ay bıraktım hayırlısı artıkİnşallah canım ya inşallah Rabbim bizlerde nasip etsin bekliyoruz sabirlaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?