kizlar bakarmisiniz

Bencede bi adet görmek iyi oluyor kalıntılarıda atıyor ilk adette vücut. hayırlısı olsun inşAllah . bu ay ikimizinde tekrar olur belki Allah nasip ederse :) olmazsa sonraki ay devam

Aynen canım insallah ya haber edelim burdan birbirimize :) sen kaçında adet oldun ?
Ederiz inş senin haber daha önce gelir benim adet yeni bitti , bugun 8. Gün daha yumurtlama zamanı bile gelmedi :) 29eylülde düşük oldu kürtajsız aynı yani . Bi 19-20 gün sonra kanamam oldu adet saydım ben onu . Ondan 20 gün sonra tekrar oldu bu daha adet gibiydi yeni bitti doktorada gittim bu sabah oda bunun ilk adet oldugunu öncekinin ara kanama olabilecegini söyledi çalışmaya başlama startını verdi :)) yani düşükten 37 gün sonra oldum ilk adeti yaklaşık olarak .

Anladım canım insallah sende bende hayırlı haberi veririz ben 26 sinda oldum ama benim 10 undaydi yumurtlama günüm hayırlısı inşallah olur güzel haberler veririz birbirimize ben 26 sini bekliyorum ama ben normalde her ay adet günümden iki gün önce olurdum bakalım degiseckmi

Hayırlısı, inşAllah bekletmeden gelir hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…