Kızlar bakarmısnız regli olmama 5 gün var ama çok kötü göğüs ağrım var dokunamıyorum bile bide arada sırda kaşık batması ver ağrısı var hamilemiyim sizce test yaptım ama silik çizgi var bana göre sizde bakarmısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında var ama çok az görülüyorÇizgi yok ama daha 5 gün varsa regle değişebilir
Vala bilmiyorum canım ama işte hayırlısını diliyorum ama umarım hamileyimdirprogestron hormonu artıyor hem reglde hem hamılelıkte testler negatıf canım bekle bakalımm
ilk fotoğrafta çok çok silik bir çizgi görüyorum ben canım inşallah seninledirKızlar bakarmısnız regli olmama 5 gün var ama çok kötü göğüs ağrım var dokunamıyorum bile bide arada sırda kaşık batması ver ağrısı var hamilemiyim sizce test yaptım ama silik çizgi var bana göre sizde bakarmısınız
ay inşallah bu ay yüzümüz gülerr bende aynı durumdayım adet tarihin ne zamannVala bilmiyorum canım ama işte hayırlısını diliyorum ama umarım hamileyimdir
İnşallah canım yailk fotoğrafta çok çok silik bir çizgi görüyorum ben canım inşallah seninledir
İnşallah canım varsa haber vermeyi unuttmaÇizgi görünüyo bence. Benimde aynı böyle testim. İnşallah vardır![]()
Ayın 10 da canım valaay inşallah bu ay yüzümüz gülerr bende aynı durumdayım adet tarihin ne zamann
Bunda var gözüküyor ama çok erken, gününüzü bekleyin hakkınızda hayırlısı olsunBakın bunda daha net
Ben göremedim çizgi ama adetinize daha varmış çok yeni ise de çıkmayabilir. Umarım kalbinizden geçen nasip olurBakın bunda daha net
Teşekkür ederimBen göremedim çizgi ama adetinize daha varmış çok yeni ise de çıkmayabilir. Umarım kalbinizden geçen nasip olur![]()
Ya canlı daha net ama bekliyecem dediğiniz gibi çok teşekkür ederimBunda var gözüküyor ama çok erken, gününüzü bekleyin hakkınızda hayırlısı olsun
canım bence hamilesin çok erken yaptıgın için cok hafif çıkmışYa canlı daha net ama bekliyecem dediğiniz gibi çok teşekkür ederim
Yok vermedim daha adetime 4gün var sizce gidip vermelimiyimben de gördüm kan verdiniz mi