Kızlar bakın bakalım hamişmiyim

kan testini yaptırınca hayal kırıklığına uğramam inşallah.bebek olsada heran endişe etmeye devam edecegiz seviç ve kaygı kardeş olacak.hatta doğduktan sonrada devam edecek.hepinize teşekkür ederim

Tebrikler canım.Rabbim kucağına aldığınıda göstersin inşallah...

kizim alemsin yane ne diyim guldurdiun beni moralde verdin )
sen kak usenme resmini cek )
insallah daha net sonuclarini yarin alirsin .

inşallah hamileyizdir tuba06.sağlıklı bebişlere inşallah.ankarayı çok seviyorum eşimin tayini dolayısıyla ordan diyarbakıra geldik.12 aralıkta doğum günümdü.

inşallah cnm ben dün dayanamadım kan testi yaptırdım. birazdan sonuç almaya gideceğim inşallah Rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını doldurur :ecrin_bebek:

kizlar benimde kafam karisik degerim 12 . gun icin 55 mis. nedir sizce anlamadim
26 sinda bir testim daha var heycan ve bekleyis bitmiyor .

tebrik ederim cafcaflı.bende kan testi yaptırdım 12 gün 1060 değerim çoğul gebelik sanırım ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN SAĞLIKLA.ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN İNŞALLAH

hamişssin tabı canım benım hayırlı olsun sağlıkla kucagına al inş bebgıni

inşallah cnm ben dün dayanamadım kan testi yaptırdım. Birazdan sonuç almaya gideceğim inşallah rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını doldurur :ecrin_bebek:

canım hayırlısı olsun.ben şuan hem sevinç hem kaygıyı birarada taşıyorum.değerim 1060 çıktı.çoğul gebelik olabilir diyorlar.hayırlısı.

canim sen 23ünde test yaptirmaya gitcektin hani belli oldumu bugun hamilemisin kac cikti test sonucu merak ettim

kesinlikle hamilesin canım.benimde öyleydi. çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun..sağ sağlim doğsun inşallah

canım bende yeni baktım ve gördüm ..ayy ne güzel yaaa...hamilesin tabii.. rabbim kucagınada almayı nasip eder inşş...

canım hayırlısı olsun.ben şuan hem sevinç hem kaygıyı birarada taşıyorum.değerim 1060 çıktı.çoğul gebelik olabilir diyorlar.hayırlısı.

cnm benim 10. gün değerim 300 çıktı bugün 12. gün tekrar test yaptıracağım... hayırlısı cnm... senin adına da çok sevindim

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
yinede ben dün heveslendirmek istemedim beta hcg nin çok yüksek olduğunu idrara bu kadar erken geçmesinden anladım gerçekten çoğul gebelik olma riski bu beta hcg yle %100 gibi....kutlarım

cnm benim 10. gün değerim 300 çıktı bugün 12. gün tekrar test yaptıracağım... hayırlısı cnm... senin adına da çok sevindim

tebrik ederim canım 10 gün içinde yüksek bir değer 12. günde ikiye katladığında 600 civarı olur çoğul olabilir heralde.bende çok sevindim.kaçtane transfer yapılmıştıkaydirigubbakcemile5

tebrik ederim canım 10 gün içinde yüksek bir değer 12. günde ikiye katladığında 600 civarı olur çoğul olabilir heralde.bende çok sevindim.kaçtane transfer yapılmıştıkaydirigubbakcemile5

3 embriyo transfer edilmişti senin kaç taneydi transferin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…