Kızlar bakın bakalım hamişmiyim

autocad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
95
5
86
50
Diyarbakır
üşenmedim fot.çektim.gebelik kısmında ki formda gördüm aklıma düştü ben çektim.tranferden 11 gün sonra

Eklentiler

• $DSC03336.webp
    24 KB · Görüntüleme: 89
tebrik ederim tatlım Allah tamamına erdirsin hakkında hayırlısı

inşallah hamileyizdir tuba06.sağlıklı bebişlere inşallah.ankarayı çok seviyorum eşimin tayini dolayısıyla ordan diyarbakıra geldik.12 aralıkta doğum günümdü.

canım inşallah kan sonucunda da çıkar gebeliğin :Saruboceq:
ama şunu söyleyeyim ben de 11. gün Bhcg yaptırdım ve o eczane testinden evde yaptım , benim ikinci çizgi seninkine göre çooook daha silikti üstelik 11.gün değerim 207,5ti . seni de Allah izin verirse çoğul gebelik bekliyor olabilir kaydirigubbakcemile

Tebriklerr canım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

tebrikler canııııııııım....testte çift çizgiyi görmek ne mutluluktur amaaa....sağlıkla kavuşun birbirinize inşaallah.darısııııı bizeee Rabbim!!!!!!!!!!!!!!!

tebrik ederim arkadaşım allah sağlıkla hamileliğini geçirmeni nasip etsin

darısı tüm bebiş isteyenlerin başına

Autocad canim tebrik ederim..Allah tamamina erdirsin canim..kucagina aldigin gunleride goresin insallah

süper bir manzara yaaa...
ALLAHIM tamamına erdirsin inş...
bana ve benim gibi istiyenlerede nasip etsin inş bu güzel manzarayı

tebrikler kızzzz açık açık hamilesin işte :)).alllah tamamına erdirsin bizlerede nasip etsinnnn

Allah tamamına erdirsin cnım.Allah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınada almayı nasip etsin.darısı hayırlısıyla ve sağlıkla tüm isteyenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…