Kızlar bakın lütfen

minnie mouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
1.557
1.708
133
33
İyi geceler kızlar 😊
Doğum kontrol hapı kullanıyorum
Adetim 3 gün gecikti hamile olabilirmiyim 😰
şuan bebek düşünmüyorum test yapsam çıkarmı sonuç acaba
hiç 3 gün gecikmemişti

ilacı düzenli kullandınız mı?
% 100 koruma saglamadıgını bildigini için sabah kan tahlili verip tahlil sonucu ile herşeyi çözebilirsiniz

% 100 koruma saglamadıgını bildigini için sabah kan tahlili verip tahlil sonucu ile herşeyi çözebilirsiniz
Valla şu son 1 2aydır saatlerini aksattım hep ilaç içmekten bıktım artık içesim gelmiyodu normalde akşam 9 da içmem gerek 1 de 2 de içtiğim oluyodu

Duzenli hergun aldiysan bisey olmaz,ama 1 tane bile unutsan risk var.yarin eczaneden test al varsa cikar zaten

Bide 3 günlük gecikmeyle kan tahlilinde çıkarmı ilk gebeliğimi 6 haftalıkken öğrenmiştim bilmiyorum o yüzden

12 saat icinde alininca etkisi ayni oluyordu benim kullandigim markada. prospektusten bakin sizinkinde de illa ki bir pay vardir.

Hamile kalmaktan çok korkuyorum ilk hamileliğim çok sıkıntılıydı 5 ay boyunca tansiyon düşüklüğü mide bulantısı yattım hiç kalmadan 2 gün hiç uyanmadan uyudugumu biliyorum
5 aydan sonrada kızım ters duruyomuş karnımda 8.aydan sonra doktor dönmüş dedi ama dönmemiş 🤦‍♀️ NORMal doğum yapabilirsin dedi doğum vakti gelince sancılandım kanamam var ilk sancım 5 dk da bir gelmeye başladı megerse bebeğim eşinden ayrılmış 😭😭 acil sezeryana aldılar son yarım saat kala kurtardılar kızımı doktor mucize kurtulması dedi 20 gün kuvezde kaldı
o an çok kötüydü herkez başıma toplandı 1 sene kurtulamadım etkisinden
Şimdi çok korkuyorum yine aynı olacak die 8 yıl geçti ama hatırladıkca hala yaşıyorum o anı

yani hiçbir korunma yönteminin %100 koruması yokki.yengem doğum kontrol hapı + kondomla korunurken hamile kaldı en son.siz saatleri de aksatmışsınız.bir kan verin sabah ilk iş sağlık ocağında.

Back
X