Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek basına deıl tabıkı şupelenıyorum kı soruyorumYani tek başına böyle bir belirti olabilir mi sizce? Gazınız var belki sadece? Tuhaf tuhaf konular açıp durmayın sorununuz varsa doktora gidin
Tamam gidin test yaptırın, en basiti çubuğa işeyin o zamanTek basına deıl tabıkı şupelenıyorum kı soruyorum
Tamam gidin test yaptırın, en basiti çubuğa işeyin o
Birleşme bile olmamış bunlarda hala olabilir mi diyor kaç gündürNeden olmasın ki? Rahim genişledikçe karın şişer.
Deme öyle, burada halıya sperm geldi, hamile kalır mıyım diye soran var, bu yine iyiBirleşme bile olmamış bunlarda hala olabilir mi diyor kaç gündür
Daha nelerDeme öyle, burada halıya sperm geldi, hamile kalır mıyım diye soran var, bu yine iyi![]()
Tamam gidin test yaptırın, en basiti çubuğa işeyin o zaman
4 aylıksa bebek evet,ama şimdiye kadar da fark ederdiniz heraldeKarında şişkinlik hamilelik belirtisimidir
Gercekten konuk deıllTamam gidin test yaptırın, en basiti çubuğa işeyin o zaman
4 aylıksa bebek evet,ama şimdiye kadar da fark ederdiniz heralde
Hamile deılm sadece sadece oyle bı belırtısi varmı sormk ıstedımm4 aylıksa bebek evet,ama şimdiye kadar da fark ederdiniz heralde