12 haftalik hamileyim 6 haftadan beri kanamam var benimdeUzan bacaklarinin altina yiksek olsun diye minder falan koy.dus alma kanama gecene kadr.yani anlicagin sadece tuvalet icin kalk onun disinda hep yatcan.insallah bisey olmaz
Öyle bişey yok canım bende baktirdim daha önce proluton depot iğne isteseydin doktordan Rabbim evlatlarımızi bizlere bağışlasın dualarım bebeğinle. .Ustelik alttan baktilar ins zarari yoktr sordum doktra dusuk tehlikesi varmis die oda yok oyle bisi dedi ins yktr
Dikkat et allahin izniyle bisey olmaz inşallah cnm.bide ben kalp atışını 7 . Haftada duydum 8 de 9 da duyan varmisKullandim igneyi bir hafta etkisi varms canm.hepinize cok teskkr ederim.simdi ewe geldm diktim ayaklri dinlenyrum
Bizde daha duymadik.bisi olmazsa ins haftaici bakcazDikkat et allahin izniyle bisey olmaz inşallah cnm.bide ben kalp atışını 7 . Haftada duydum 8 de 9 da duyan varmis
Yazarim.ins sikinti olmaz carsamba yada sali gununu bekliyorum.Bisey olmaz allahin izniyle içini ferah tut dua et surekli.allahim inşallah güzel haberler almani nasip etsin.buraya da yaz olur mu
Amin ins.bende carsamba gunu vurdrdum igneyi progesteron kullaniyorum bide coraspin kullaniyrum sana da vermisler miydi.buarada ne zamana kadar pprogesteron kullandinAllahın izniyle hiç bir şey olmaz. İçini ferah tut.. benimde ilk 3ay hep oldu kanamam. Progesteron kullandım. Kanama devam edince proluton igne vuruldum. Şimdi gecti cok sukur. Allahım bebişlerimizi bizlere bağışlasın inş sagsalim kucagımıza alalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?