kizlar bakin lutfen

bebem88

Minik eller geldi büyüyor...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
1.256
532
323
Yeni hamile oldugumu ogrendim kanamam var ilaclarimi kullaniyorym yinede durmuyr lutfen dua edin

Uzan bacaklarinin altina yiksek olsun diye minder falan koy.dus alma kanama gecene kadr.yani anlicagin sadece tuvalet icin kalk onun disinda hep yatcan.insallah bisey olmaz

Uzan bacaklarinin altina yiksek olsun diye minder falan koy.dus alma kanama gecene kadr.yani anlicagin sadece tuvalet icin kalk onun disinda hep yatcan.insallah bisey olmaz
12 haftalik hamileyim 6 haftadan beri kanamam var benimde progestani ic gerekiosa ignesini vurul doktorunla konus sirt ustu yat tuvalettwn baska biseye kalkma ben oyle yapiyorum

Allah yardımcın olsun cnm insallah bebisin tutunur dikkat et sende.ayaklarini yukarı dik benim ablaminda öyleydi hep kanaması vardi uzanıyordu dinleniyordu yemekleri ben yapıyodum simdi kızı maşallah okula gidiyor darisi başına moral olsun bu sana güzel şeyler dusun güzel olsunnn

Bnimki 6 haftalik suan acildeyim progestani 4 gundr fitil olarak kullandim bugun ignesini vurdular kese suanda gozuktu ama daha kalp atislari yok hamile kaldgimda esimden sonra ilk buraya yazdim hamileyim sizlerin duasiylada ins duzelir

Kan ve idrar sonucunu bekliyrum

Ustelik alttan baktilar ins zarari yoktr sordum doktra dusuk tehlikesi varmis die oda yok oyle bisi dedi ins yktr

Ustelik alttan baktilar ins zarari yoktr sordum doktra dusuk tehlikesi varmis die oda yok oyle bisi dedi ins yktr
Öyle bişey yok canım bende baktirdim daha önce proluton depot iğne isteseydin doktordan Rabbim evlatlarımızi bizlere bağışlasın dualarım bebeğinle. .

Kullandim igneyi bir hafta etkisi varms canm.hepinize cok teskkr ederim.simdi ewe geldm diktim ayaklri dinlenyrum

Kullandim igneyi bir hafta etkisi varms canm.hepinize cok teskkr ederim.simdi ewe geldm diktim ayaklri dinlenyrum
Dikkat et allahin izniyle bisey olmaz inşallah cnm.bide ben kalp atışını 7 . Haftada duydum 8 de 9 da duyan varmis

Bisey olmaz allahin izniyle içini ferah tut dua et surekli.allahim inşallah güzel haberler almani nasip etsin.buraya da yaz olur mu

Bisey olmaz allahin izniyle içini ferah tut dua et surekli.allahim inşallah güzel haberler almani nasip etsin.buraya da yaz olur mu
Yazarim.ins sikinti olmaz carsamba yada sali gununu bekliyorum.

Coraspini birakmali miyim acaba

Allahın izniyle hiç bir şey olmaz. İçini ferah tut.. benimde ilk 3ay hep oldu kanamam. Progesteron kullandım. Kanama devam edince proluton igne vuruldum. Şimdi gecti cok sukur. Allahım bebişlerimizi bizlere bağışlasın inş sagsalim kucagımıza alalım..

Amin ins.bende carsamba gunu vurdrdum igneyi progesteron kullaniyorum bide coraspin kullaniyrum sana da vermisler miydi.buarada ne zamana kadar pprogesteron kullandin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…