Kizlar bakin lutttfen

Abes122

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2021
60
17
3
30
Bat 1 gun gecikti ben de bugun sabah erken saatlerde kaset test yaptim idrari doktugum saniyede birden boyle sonuc belirdi yanlis degil demi simdi ne yapmam lazim hic bilmiyorum hastameye randevu almak istedim ama randevu vermediler

Eklentiler

• 20220124_075503_HDR.webp
    20220124_075503_HDR.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 33
Neden randevu vermediler? Sağlık ocağına gidip kan testi de yaptırabilirsiniz.

Randevu yokmus o yuzden vermediler saglik ocağında bakarlar mi
Tabii ki, zaten kayıtlı olduğunuz aile hekimine de bildirmeniz gerekiyor gebeliğinizi. Uygun fiyatlı bir özel hastaneden randevu alabilirsiniz sonradan. Devleti beklersek işimiz var.

Tabii ki, zaten kayıtlı olduğunuz aile hekimine de bildirmeniz gerekiyor gebeliğinizi. Uygun fiyatlı bir özel hastaneden randevu alabilirsiniz sonradan. Devleti beklersek işimiz var.
Tesekkir ederim simdi saglik ocagina geldim uarin kan verip ogrenecem inşaAllah doktorum da dediğiniz gibi soyledi zaten

Tesekkir ederim simdi saglik ocagina geldim uarin kan verip ogrenecem inşaAllah doktorum da dediğiniz gibi soyledi zaten
Gebeliğiniz hayırlı olsun. Belirtileriniz var mıydı bir de testin markası artı med mi acaba?

Allah razi olsun darısı tum isteyenlerin basina insaAllah eger gebeysem gebeligim boyunca hep dua edecem isteyenlere belirti olarak normalde olamyan gogus hassasiyetm oldu bide kasiklarimdan asagiya doğru batmalar oluyordu onun dışında pek belirtim olmadi olduysa da bu ay pek takip etmedim

Back
X