- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
beni tanıdığı ilk günden beri istemedi nedeni ise annem ve babamın ayrı olmasıydı ailem düzensizmiş ondan yani..sonrada eşim hayır evlenicez biz diye diretince iyice kin kaptı bana...
kızımı hırpalama olayıda bana olna nefret ve hırısndan bi insan torununa nasıl yapar diyorsunuz ama bu kadın kendi çocuklarını bebekken bırakıp kocaya giden insan...çocuk tutmay bile bilmiyor...kızım ağladıkça ne güzel ağlıyo diye kahkaha atmaya başlıyo..ağlasın diye bacaklarını kollarını sıkıyo..
ayrıca ben çok ama çok çaba gösterdim onunla iyigeçinmek için herkesin içinde bana bağırmasına aşalamısına bile gözyumdum ama olmadı sevemedi beni..vicdanım çok rahat..
ESRAZEY senin bebeğini gözünün önünde bi insan ağlatsa hırpalasa sen ne yaparsın?
kocanı doldurup üzerine gönderse boşanmanız için elinden geleni yapsa bana söylediklerinin kendin içinde düşünebilirmisin merak ettim...
benim kaynanamı tanısan inan ona değil bana acırdın hem ne işkencesinden bahsediyosun benim evliliğimi bitirmek isteyen çocuğuma zarar veren bi kadından uzak durmaya çalışıyorum ben yapmak istediğim sadece bu...
dilerim olmazda çünki sabi söz konusu..
benim eşimin tarafıda bebekleri çok hırpalar bende o yüzden yanlarına gitme taraftarı olmadım
ki onlar adanada ben ankarada..
sende kaynananla şu bayramı geçir dişini sık sonra huzuruna kavuşursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?