Kızlar bakın ! Ne oldu ?

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
biliosunuz ki kaynanam benim kabusum..eşimde aramda olan sorunların ana kaynağı o..
neyse konuya gelelim..kaynanamla eşimin yengesi kavga etmişler konuşmuyolarmış..
eşimde geöen gün annemleri iftra çağıralım dedi tabi kavga kıyamet evde terör havası..sonra dayımlarıda çağıralım buarda barışırlar dedi...
ben ne derdindeyim eşim ne?
neyse bende az değilim bende dedimki tamam madem o gün burnumdan gelecek kaynanamında gelsin çağıralım dayınlarıda...
sonra kaynanam ortalığı birbirine katmış küs olmasına rağmen nasıl çağırımışız biz onları..
gelmicekmiş bende göbek atıyorum tabi sonra iftar günü eşimin dayısı yengesi 2 çocuğu geldiler ama yenge bana bi soğuk davranıyo derken yemekten sonra konuşmaya başladık..
meğer kaynanam beni yanlış anltıp demediğim lafları yengeye elif böyle dedi demiş aramızı bozup bana karşı cephe almaları için kadın anlattı ben şok oldum falan derken aramız düzeldi yengeyle sonra kaynanamın ne halt olduğunu anlatmaya başldı neler yaptığı neler dediğini veee eşimden boşamak istediğini üstü kapalı olarak..
bunun iyisi nerde diyeceksiniz benim içim çok rahatldı onlar gittikten sonra eşime anlattım olanları yorum yapmadan dinledi..veeeeeeee
tamam hayatım bayramda 1 saat durup gelicez bir dahada sana gidelim demicem ya kendini düzeltsin yada görüşmeyin dedi :teytey:
ben çok huzurluyum tabi üzerimdeki o baskı kalktı...
şimdi tek sorun bayramda ona gidip bana hazırladığı oyunlardan kurtulmak ve kızımı ondan korumak..

Hatirliyorum senin konunu....

Hani su senin hirsini bebeginden alan kaynanan degilmi?
Minicik bebegi hirpalayan aglatan.....

Vallaha ne yalan söyleyim sevindim....iyi olmus...esinde anlamis artik az cok olani biteni.

Umarim böylede devam eder...vereliniortak

ya aslında boşa çıkıyor bu olaylar dedikodular..üç günlük dünya..bence iki tarafta bastan tatlı dil güleryüz gösterse işler bu hale gelmezdi..annedir sonuçta..

kurtulmana sevindim cnm

senin kaynanaya mustahaktir bunlar

cocuguna neler neler yapiyordu anlattigina göre

evet hatırladım canım.o ne kayınvalideydi öyle.vallaha sevindim canım.sonunda kocanında aklı başına gelmişkaydirigubbakcemile3

açıkcası bu yazınızı çok saçma buldum.siz kaynananızdan nefret ediyorsunuz onun yaptığı herşey gözünüze batıyor.kocanı da kendi tarafına çekmiş kadına işgence ediyorsun.
senin anlattığına göre seninde kaynanandan aşağı kalır yanın yok.

bi hikaye var..

bi kadın evlenmiş kaynanası da onlarla birlikte yaşıyorlarmış.
ama hiç anlaşamıyorlar sürekli kavga ediyorlarmış
kadın bir gün bitki satan bir dükkana gidip kaynanası için yavaş yavaş öldüren bir zehir istemiş.
adam zehiri hazırlayıp kadına vermiş ve her gün yemeklerine 1 damla damlatmasını istemiş.
Anca bu sırada kaynanan anlamasın diye ona çok iyi davran demiş.
kadın aynen satıcının dediklerini yapmış.
kaynanasına iyi davranmaya başlayınca kaynanası da ona güler yüz göstermeye başlamış.
bir ayın sonuna gelirken kadın çok pişman olmuş kaynanasını öldürmeye çalıştığı için.
satıcıya koşmuş. ben yanılmışım, kaynanam çok iyi bir insanmış
panzehir verin bana ölmesin demiş.
satıcı da kadına cevap vermiş. "kaynanana içirmek için zehir diye verdiğim aslında vitamin karışımıydı kızım, bak güler yüz iyi niyet neleri değiştiriyor..."

Sadece aklıma geldi ve paylaşmak istedim..

gözunaydın, ama şimdı sakın olup çok az konuşman bunu çok abartmaman lazım. bu durumu eşinin önüne tencik pilavı gıbı çıkarıp durma derım. bı daha bu konuları açıp haklıyken haksız olma. bırak madem eşin böyle bır karar verdi, gereken cevapları da annesıne o verır. sende hasarsız sıyrılır huzurunla eşinle evladınla yaşar gidersin. akıllı ol bu fırsatı ıyı degerlendır arkadaşım...

kayananan nedne bu kadar sana kinli aranızda ne geçti kızına ne zarar verbilir ki sonçta torunu

beni tanıdığı ilk günden beri istemedi nedeni ise annem ve babamın ayrı olmasıydı ailem düzensizmiş ondan yani..sonrada eşim hayır evlenicez biz diye diretince iyice kin kaptı bana...
kızımı hırpalama olayıda bana olna nefret ve hırısndan bi insan torununa nasıl yapar diyorsunuz ama bu kadın kendi çocuklarını bebekken bırakıp kocaya giden insan...çocuk tutmay bile bilmiyor...kızım ağladıkça ne güzel ağlıyo diye kahkaha atmaya başlıyo..ağlasın diye bacaklarını kollarını sıkıyo..
ayrıca ben çok ama çok çaba gösterdim onunla iyigeçinmek için herkesin içinde bana bağırmasına aşalamısına bile gözyumdum ama olmadı sevemedi beni..vicdanım çok rahat..
ESRAZEY senin bebeğini gözünün önünde bi insan ağlatsa hırpalasa sen ne yaparsın?
kocanı doldurup üzerine gönderse boşanmanız için elinden geleni yapsa bana söylediklerinin kendin içinde düşünebilirmisin merak ettim...
benim kaynanamı tanısan inan ona değil bana acırdın hem ne işkencesinden bahsediyosun benim evliliğimi bitirmek isteyen çocuğuma zarar veren bi kadından uzak durmaya çalışıyorum ben yapmak istediğim sadece bu...

pes vallahi inşallah bundan sonra eşinle çocuğunla mutlu olursun canım

artık hiç kaynanamla ilgili bişey demiyorum eşime demicemde o bana hakverdi bayramda da 1 saat gider geliriz bi daha ısrar etmem dedi ya bana yeter..zaten benim tek derdim kocamla kızımla evimde mutlu olmak..
kaynanamda sultanlar gibi yaşasın zaten şuan öyle bi eli yağda bi eli balda hiç bi sıkıntısı yok kiminle uğraşsam derdinde.. ama yeterki benden uzak olsun...

kaynanandan ziyade, sanırım eşinde hırpalıyordu?
geçenlerde hızla koltuğa fırlattığından bahsetmiştin?
ne istiyor eşin ve ailesi bu bebekten yada onlar öylemi büyümüşte ona normal geliyor?

evet eşimin yaptığı o olay hala aklımda bazen eşime baktığımda aklıma geliyo senden nefret ediyorum diyorum oda hiçbişey demiyo haklısın diyo...
eşimide ablasınıda anneanneleri büyütmüş tabi ite dürte aç kala kala döve döve...
ama eşimşn kızıma olan tavrı o anlıktı o günden sonra çokşükür olmadı en ufak bişey bile..zaten olmasın zaten bardak dolu son damlaya ihtiyacım yok...

dilerim olmazda çünki sabi söz konusu..
benim eşimin tarafıda bebekleri çok hırpalar bende o yüzden yanlarına gitme taraftarı olmadım
ki onlar adanada ben ankarada..
sende kaynananla şu bayramı geçir dişini sık sonra huzuruna kavuşursun inşallah.

Son düzenleme:
valla senın adına sevındım....
ne demısler dınsızın hakkından ımansız gelır....şakkıdı

şuan için bende öyle üşnüyorum bayramı atlatınca rahatlıcam gibi geliyo ama bakalım eğer önceden hazırladığı bi planı varsa bilemem tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…