Kizlar bakin noldu;hamile değilmişim..

Tkale

Minigim benim
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
583
2
46
Avustralya
Sormayin kizlar basima geleni..
Aranizda hatirliyan vardir yaklasik 2 hafta once sizle hamileyim diye paylasmistim.
Malesef degilim, benim 9 yillik doktorum hata yapip kan testinin sonucunu dusuk yaptigim kan sonucuyla karistirip, bana pozitif dedi.
Allahtan uyandim, suphelendim CUNKU HAMILE OLDUGUMU HISSETMIYORDUM.
Adetim bu yuzden 10 gun gelmedi tipki hamile gibiydim kusma vs. ama hissetmiyordum

Kizlar allahtan gecen ay planlamadim dusunmedim yoksa suan cok kotu bunalimda olurdum.

Anlicaginiz boyle bi macera yasandi..

iyiki planmamışsın,yoksa çok büyük hayal kırıklığı olurdu neyse hayırlısı artık inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın,allah hepimizin gönlüne göre versin rabbim

nee inanamıyorum neyse canım sağlık olsun iyiki erken farkedildi

çok şaşırdım yaa..nasıl böyle bi hata yapılır..yuh yani...hayırlısı olsun inş. canım..dediğin gibi iyi ki farketmişsin..yoksa daha üzücü olurdu..rabbim hayırlısını versin inş..bu ay adetin biter bitmez bir gün arayla deneyin..ben anca öyle denk getirebildim yumurtlama gününü..senin adetinde benim gibi gecikmeli oluyor demekki..

Yok cnm benim adetim hic gecikmezdi cok sasirdim yani..
Valla nasip nezamansa ozaman artik cnm, basima buda geldikten sonra suan pek dusunup umursamiyorum korunmuyoruzda nezaman olursa olsun..

aaa canım geçen gün konu açan senmisin yaa diyorum bu ismi biyerden hatırlıorum diye canım benimm yaa ayrı konular 2 başlık açmışın karıştırıyorum zaten burayı pek aradığımı bulamıyorum kismet canım inşallah bizde bi gün bebeklerimiz oldu diye yazarız buralarda ama ..........çok üzüldüm

Insallah cnm benim ya ama simdilik akisina biraktim her ay kafayi yemis gibi gerilmekten yoruldum bu ay oyle yapiyorum artik

evet canım malesef böyle hatalar oluyor bende bundan 3ay önce adet gecikmesiyle ilgili doktora gittim kan testi yaptırdım değerim 54 gibi bişey çıkmıştı sanırım doktora gösterdiğimde hamile olduğumu söylemişti ama nedense ben hamile olmadığımı düşünüyordum yinede hissetmiyordum yani sonra başka bi hastaneye gittim aynı gün içinde gerçektende hamile değilmişim sonra doktoru aradım bana dediği şuydu bu aralar tahlil yapan makineleri bozukmuş bazen yalnış sonuç verebiliyormuş ben allahtan hiç umutlanmamıştım sanırım allah içimize o muhteşem duyguyu hamile kalır kalmaz veriyor ve benim vermemişti hiçte üzülmemiştim biliyordum çünkü hamile olmadığımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…