Benim psikoloji valla bitik oturup karnımı dinliyorum bagırsağımı damarımı bebek sanıyorum stresten sıkıntıdan şekerim çıkmış düşün bacım gerisiniKız allah seni napmasın kolundaki damarla gebeligi nasil birlestirdin anam sen panik atak olmussun iyice ben sana diyim. Takma bu kadar valla yok bisey be
Haydaaaaaa mariiiii bacım saçmalama iyice sende.Benim psikoloji valla bitik oturup karnımı dinliyorum bagırsağımı damarımı bebek sanıyorum stresten sıkıntıdan şekerim çıkmış düşün bacım gerisini
Valla ben kızlıgıma baktırdım doktor sağlam dedi yine içim rahat etmediSağlık bakanligi arayıp hamile değilsin dese rahatlayacakmısın?
Bence ben bunlara gitmek yerine psikologa gideyim vallaHaydaaaaaa mariiiii bacım saçmalama iyice sende.
Sen o zaman psikologa git.Valla ben kızlıgıma baktırdım doktor sağlam dedi yine içim rahat etmedi
Ayyyyy deli oluceeeeem kız allah askina sal kafandan şu gebeligiii zaten sonra rahat etceksin valla bak degilsin hamile falan yok yok unut ya aaaaaBence ben bunlara gitmek yerine psikologa gideyim valla
Durum o kadar mı vahimSen o zaman psikologa git.
Kız deme şöyle şeyler şakası bile korkutuyor beniCinsiyeti kız ben zibinlarini alirim
Alnından öpüyorum bacım seni teşekkür ederim dediğin gibi yapıcam bir süre zamanla inşallah düzelirimAyyyyy deli oluceeeeem kız allah askina sal kafandan şu gebeligiii zaten sonra rahat etceksin valla bak degilsin hamile falan yok yok unut ya aaaaa
Yok senden daha vahim olanıda vardı 6 ay önce ilişki yaşadığını ve 6 aylık hamile oldugunu iddia eden.Durum o kadar mı vahim
Gerçekten bu durum insanın psikolojisini mahvediyor o kadını çok iyi anlıyorum bende aynı var gibi hissediyorum yalancı gebelik diyorlar insanın kendini gebe sandığı için pskolojikmen belirti yaşarmış ben onu yaşıyorum benceYok senden daha vahim olanıda vardı 6 ay önce ilişki yaşadığını ve 6 aylık hamile oldugunu iddia eden.
Doktor yok diyor ama siz illada var diyorsunuz.
Sen bide önce görseydin resmen oturup aglıyordum kafayı yemiştim o sıra ama şimdi çok şükür rabbime sığındım ve toparladım ama yinede tam düzelemedimHamile olmadığına seni nasıl inandırabiliriz toplu ayin falan yapsak
Şaka yapıyorum alınma ama durumun ciddi bence psikolojik yardım almalısın çünkü iş daha kötü yerlere gidebilir canım bu durum hem sana hem eşine zarar biraz kafandan at bu düşünceleri kendine meşgaleler bul kitap oku film izle yapboz yap ne bileyim
Bacımmm motive olll. Psikolojik olarakta rahat birak kendini bunu yapabilirsin yaAlnından öpüyorum bacım seni teşekkür ederim dediğin gibi yapıcam bir süre zamanla inşallah düzelirim
İnşallah canım lütfen duanıza benide ekleyin rabbim beni bu sıkıntıdan ferahlığa çıkarsınBacımmm motive olll. Psikolojik olarakta rahat birak kendini bunu yapabilirsin ya
Cok tatlisin olsun alırım yigenimeKız deme şöyle şeyler şakası bile korkutuyor beni
Aman dur bacım zamanını vaktini beklesin evlenince inşallahCok tatlisin olsun alırım yigenime
Kızlar ben 3,5 ay önce birşeyler yaşadım adetim gecikti test yaptım negatif sonra stresten galiba daha sonra adet oldum ama kafamda atamadım bunu ve kan testi verdim saglık ocağında negatif dedi sonra yine test yaptım evde onda silik çıktı tekrarladım boştu gittim birdaha kan verdim oda negatif 0,5 çıktı beta olsaydı eger 15 haftalık olması lazım ki 3 defa adet gördüm ben ama bende gögüs agrısı gögsümde damarlar ve tüm vücudumun damarları yeşil yeşil belli arada karnımda tekme gibi şeyler hissediyorum lütfen bana yardımcı olun kafamda bitiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?