Kızlar bakın!!!🤲

Kız allah seni napmasın kolundaki damarla gebeligi nasil birlestirdin anam sen panik atak olmussun iyice ben sana diyim. Takma bu kadar valla yok bisey be
Benim psikoloji valla bitik oturup karnımı dinliyorum bagırsağımı damarımı bebek sanıyorum stresten sıkıntıdan şekerim çıkmış düşün bacım gerisini

Ayyyyy deli oluceeeeem kız allah askina sal kafandan şu gebeligiii zaten sonra rahat etceksin valla bak degilsin hamile falan yok yok unut ya aaaaa
Alnından öpüyorum bacım seni teşekkür ederim dediğin gibi yapıcam bir süre zamanla inşallah düzelirim

Yok senden daha vahim olanıda vardı 6 ay önce ilişki yaşadığını ve 6 aylık hamile oldugunu iddia eden.
Doktor yok diyor ama siz illada var diyorsunuz.
Gerçekten bu durum insanın psikolojisini mahvediyor o kadını çok iyi anlıyorum bende aynı var gibi hissediyorum yalancı gebelik diyorlar insanın kendini gebe sandığı için pskolojikmen belirti yaşarmış ben onu yaşıyorum bence

Hamile olmadığına seni nasıl inandırabiliriz toplu ayin falan yapsak
Şaka yapıyorum alınma ama durumun ciddi bence psikolojik yardım almalısın çünkü iş daha kötü yerlere gidebilir canım bu durum hem sana hem eşine zarar biraz kafandan at bu düşünceleri kendine meşgaleler bul kitap oku film izle yapboz yap ne bileyim

Sen bide önce görseydin resmen oturup aglıyordum kafayı yemiştim o sıra ama şimdi çok şükür rabbime sığındım ve toparladım ama yinede tam düzelemedim
Evli degilim canım sevgilim zorla birşeyler yapmak istedi o gün arabada bende izin vermedim ellerimi tuttu zorla yapmaya çalıştı hatta o sıra adet görüyordum ve anlamadım oldu mu olmadı mı bende nefes darlığı var elini agzıma kapatmıştı o sıra kriz geçiriyordum sonra istemedim diye beni arabadan atmıştı o günden sonra birdaha asla görmedim ve ben olmadı diye biliyordum sonra adet geçti öyle şüphelendim kızlıga da baktırdım doktor sağlam dedi ama kızlık bozulmadan hamile olanları duydum bide bu belirtiler o yüzden korktum ama kanda verdim 2 defa negatif artık yavaş yavaş alışıyorum sizede teşekkür ederim bana birazda olsa bilgi verdiniz

9 ay gecsin dogurmasan demek hamis diyilmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…