damla6766 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2024 1.152 379 43 6 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hazeeee #21 hazeeee .!.: Oy rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah içinizi ferah tutun dualarım sizinle Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hayırlı ne ise o olsun inşallah ben yinede sakın kalıyorum
hazeeee .!.: Oy rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah içinizi ferah tutun dualarım sizinle Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hayırlı ne ise o olsun inşallah ben yinede sakın kalıyorum
H hazeeee Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 116 24 13 6 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hazeeee #22 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
H hazeeee Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 116 24 13 6 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hazeeee #23 damla6766 .!.: Cok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hayırlı ne ise o olsun inşallah ben yinede sakın kalıyorum Genişletmek için tıkla... Evet en doğrusu endişe ederseniz hem kendinizi hem bebişinizi yorarsınız emin olun bir şey olmayacak dualarım sizinle
damla6766 .!.: Cok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hayırlı ne ise o olsun inşallah ben yinede sakın kalıyorum Genişletmek için tıkla... Evet en doğrusu endişe ederseniz hem kendinizi hem bebişinizi yorarsınız emin olun bir şey olmayacak dualarım sizinle
damla6766 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2024 1.152 379 43 6 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hazeeee #24 hazeeee .!.: Evet en doğrusu endişe ederseniz hem kendinizi hem bebişinizi yorarsınız emin olun bir şey olmayacak dualarım sizinle Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür cidden o kadar iyi geldıki rabbim gönlunuze göre versin inşallah
hazeeee .!.: Evet en doğrusu endişe ederseniz hem kendinizi hem bebişinizi yorarsınız emin olun bir şey olmayacak dualarım sizinle Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür cidden o kadar iyi geldıki rabbim gönlunuze göre versin inşallah
F falbaktirann Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 10 Mart 2019 336 142 103 6 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hazeeee #25 damla6766 .!.: Cok teşekkür cidden o kadar iyi geldıki rabbim gönlunuze göre versin inşallah Genişletmek için tıkla... Kese etrafındaki kanamalar çocuk büyüdükçe azalır. Progestan verdi mi? O da küçüktür kese etrafındaki kanamayı.
damla6766 .!.: Cok teşekkür cidden o kadar iyi geldıki rabbim gönlunuze göre versin inşallah Genişletmek için tıkla... Kese etrafındaki kanamalar çocuk büyüdükçe azalır. Progestan verdi mi? O da küçüktür kese etrafındaki kanamayı.