Kızlar merhaba. Düğünümüz için balayı yeri bakıyoruz. Çevremizden kıbrıs diye fikirler aldık. Ama kıbrıs bana balayı için çokta uygun gelmedi açıkcası. Çünkü akrabalarım 5 yıldır orada yaşıyor ve orasının küçük bi yer olduğunu ve sadece adının olduğunu söylüyorlar. Bilmiyorumm.. Bende Gürcistan düşündüm.. Çünkü antalya bodrum hep görmüş olduğum yerler. Sizde fikir verir misiniz Lütfen ? Siz olsaydınız nereyi tercih ederdiniz ? Yada sizce gürcistan uygun mu ?
Kesinlikle Yunan Adaları.
Özellikle Rodos'a bayıldım ben
Keşke tekrar gidebilsem
Yurt içinde de ege kıyıları. Dalyan datça marmaris gibi. Oralar da cennet gibi.
özelden yazıyorum.Aynen Rodosu konuştuk bugün tamda :) Ayıptır sorması ne kadara maloldu canım oraya gitmeniz ? Ve turla mı gittiniz ? Hangi otelde kaldınız ?
Balayından beklentiniz ve bütçe önemli.
Ben mesela balayında 'tarihi ve turistik' gezi istemediğimden, huzur bulabileceğim ve sadece keyfime bakabileceğim bir destinasyon tercihi yaptım.
Çoğu arkadaşım 'biz sıkılırız öyle yat güneşlen tatilden' deyip, avrupa seyahatine çıktılar.
Benim için fazla yorucu, sabah 7 de kalkamam balayında demiştim.
Kıbrıs güzel fakat şehri gezmeyi planlıyorsanız, sıkılabilirsiniz.
Ve orada olan porselen, tabak, aksesuarları görünce çeyiziniz için oturup ağlayabilirsiniz.
Ama oldukça güzel, kendinizi rahat hissetmeniz için ellerinden geleni yapmış olan otelleri mevcut.
Gürcistan'da ne yapmayı planlıyorsunuz?
Doğası güzel, deniz tatili gibi düşünebilir.
Gezilecek pek bir yeri yok açıkçası.
Yani gzmeyide planliyoruz biz. Oyle otele gittik günler orda gecsin degil, gezmek gormek icinn. Cnku hemen hemen gormedigim sehir kalmadi diyebilirim. Antalyasindan tutunn didime marmarise akliniza gelebilicekk her yerr.. Guzel diyolar gürcistann icin. Fikir sormak istedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?