kizlar bana acil yardim edin..

nefretttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
26
2
1
33
Selamünaleyküm hanimlar. Dün eşimle biraz tartıştık bana cok bakimsizsin dedi halbuki saclarimi boyadim makyajimi yapar parfümümü sıkar öyle karsilarim Kocami bana gözüme biraz değişik görün diyor ne yapa bilirim bana bi akil verin neolur.. şimdiden hepinize teşekkür ederim

Madem makyaj yapip parfum sikinca yetmiyor beyfendiye sende yapma sac bas daginik esofmanla cik karsisina bakimsizin dibi ol bakalim napcak

Selamünaleyküm hanimlar. Dün eşimle biraz tartıştık bana cok bakimsizsin dedi halbuki saclarimi boyadim makyajimi yapar parfümümü sıkar öyle karsilarim Kocami bana gözüme biraz değişik görün diyor ne yapa bilirim bana bi akil verin neolur.. şimdiden hepinize teşekkür ederim
bakımlı olduğunuz halde size neler demiş üzülüp söylediklerine pişman edeceğiniz yerde ne yapabilirim diyorsunuz :KK35:

Hic denemedigin bir sekilde sacini kestir. Hic boyatmadigin bir renge boyat. Misal benim koca sari sever. Sende sana ne yakisiyorsa sari, kizil vs boyat. Ama hic boyatmadigin bir renge. Makyajini guzel yap. Ya gozlere şuhluk ver ya da dudaklara. Bordo ruj ;) gibi. Sonra askili dekolteli mini elbise al. Bir iki tane. Altina da şu seksi tangalardan. Arada evde dolanirken saga sola egil, yani popodan firikik :KK70::KK70::KK70:

Erkekler seksi kadin sever. Azcik dişilik ekle kendine. ;)

Ne kırbacı ya, ben olsam kızılcık sopasıyla, odunla filan açardım o kapıyı...
Size bakımlı ol diyen eşiniz bakım namına kendisi için ne yapıyor merak ettim?
Bakım deyince sanki sadece kadının yapması gereken bir şeymiş gibi...
Herkes makyaj yapmak zorunda değil, albenili kıyafetler giymek zorunda değil.
Temiz bir insansanız, saçınız, üstünüz başınız derli topluysa, bu yetmiyor mu eşinize?
Bir de daha önceden nasıldınız ki, yani sizden daha önce olduğunuz gibi biri olmanızı mı bekliyor, yoksa aslında siz her zamanki gibisiniz de, o bu halinden sıkıldım, biraz değiş demeye mi çalışıyor? Eğer ikincisini demeye çalışıyorsa, kendi ne yapıyor beyefendinin?
Yine tepemin tası attı. :KK12:

Ben erkek memnun olsun diye kadının görüntüsünde degisiklik yapmasını hhiç onaylamiyorum kusura bakmayın. Benim memnuniyetim ne olacak? Ben bakalım ben beğeniyor muyum adamı ayrıca ben belki bu sıralar bakımsız olmak istiyorum yani bakımlı ol diye belirtmek çok sacma. Sadece siz kendinizden memnun degilseniz en belirgin degisiklik saçları degistirmektir saçları kesip başka bi şekil verebilirsiniz

Ay nereye kadar dikkat çekici makyaj yapıp kasabiliriz ki? Kendisi ne kadar değişebilir acaba? Böyle cins cins konuşmuyorlar mı ifrit oluyorum :KK67:

Back
X