Malesef yok bence bu hesaptan para cekiyor yukluce ve hala kumar oynuyor. Bide anlamadigim su. Sonra bakarsin dediginde sanki butun tarihlerdeki hesaplari gormiycekmiyim. Hepsini yine gorebilecegim yani anlamiyorum. Biseyler gizliyosa beni gecistiriyo. Esimde suda var yani kontrol edilmeyi hic sevmez ama bu kontrol degilki, esler arasinda boyle giderlere bakmak bana cok normal geliyor. Bakmamak anormal bence, sizcede oyle degilmi
Bu tip erkeklerden kaldımı ya.
Valla kocam çalışıyor.
Ev hanımıyım.
Ama herşeyi bilirim kartları hesapları ile ilgili.
Bişey sorarsan cevap vermek zorunda.
Biz bir aileyiz ve saklancak birşey olamaz
Ayni seyi merak edip eski konularina baktim bulamadim. Tam konu sahibine soracaktim ki sen zaten sormussun
Adamin elle tutulur tek bir yani yok yani konu sahibi. Ustelik surekli bosanmak isteyen de esinmis yani. Ben bunu anladim eski konularinizdan. Neden hala birakmiyosunuz? Neden boyle devam eder ki bi evlilik? Gercekten merak ediyorum
Malesef yok bence bu hesaptan para cekiyor yukluce ve hala kumar oynuyor. Bide anlamadigim su. Sonra bakarsin dediginde sanki butun tarihlerdeki hesaplari gormiycekmiyim. Hepsini yine gorebilecegim yani anlamiyorum. Biseyler gizliyosa beni gecistiriyo. Esimde suda var yani kontrol edilmeyi hic sevmez ama bu kontrol degilki, esler arasinda boyle giderlere bakmak bana cok normal geliyor. Bakmamak anormal bence, sizcede oyle degilmi