kızlar bana akıl verin lütfen!:(

[SIZE]Bi keresinde aynısnı bende yaşamıştım meraktan ölmüştüm sonuç hiç bişey yok ben iyiyim abartıyorsun üstüne bide azar ailesine sorduğum için ve ben küplere biniyorum kızıyorum kavga ediyoruz özür diliyor o yüzden hiç takma onlar bizim kadar gale edinmyorlar kendilerine daha rahatlar kızlardan:47: [/SIZE]

gerçekten çok düşüncesizler yaaa insan karşısındakini merakta bırakırmı yaaa takmamak elde değil canım yaaa bi yandan korkuyorumda bişemi oldu diye ancak olmamıştır diyede düşünüyorum bulucak bana bir bahane çok sinirlendim ama şuan yaaa gerçekten yanımda olsa parçalayabilirim canım sinirimden:(

anladım canım.. hayırlısı olsun.. bencede şarjı bitti ve dışarda kendisi.. nasılsa eve gidince söylerim diyede bi haber vermeyi gereksiz görüyodur.. :31:

aynen öyle tatlım şu erkekler kendilerini ne zeki sanarlar yaaa birde böyle kendilerini övmeleri böbürlenmeleri yok mudur nefret ediyorum aslında en aptal onlar bizim öyle olduğumuzu düşünürler ancak kendileri gerçekten aptallar! saol kuzum umarım hayırlı olur bu güne dek hiç bir sorun yoktu ancak bugün bu olması sinirlerimi bozdu:(

kardeş falan var mı? ya da annesiyle aran iyiyse arayabilirsin saat de geç oldu ama. ne bileyim aklıma başka bir şey gelmedi:1:

Merhaba canım hangi hamam bilmiyorum ama telefonuyla girdiyse hamama çalmış olabilirler. Bizim gittiğimiz hamamda hırsızlık olayları çok oluyordu mesela. Belki de hırsızlık oluyor diye telefonu kapattı götürmedi yanında. bir ihtimalde şarjı bitmiş olabilir yine bu çok olası zaten. Hemen telaşlanma ve sinirlenme bence ona sormadan önce de sakin ol bu yüzden.

kardeş falan var mı? ya da annesiyle aran iyiyse arayabilirsin saat de geç oldu ama. ne bileyim aklıma başka bir şey gelmedi:1:

ablası var tatlım oda zaten İzmit te oturuyor evet saat geç oldu tatlım bikere yaptım o hatayı daha asla yapmam kuzum kavga etmiştik çünkü saol düşüncen için yinede çok teşekkür ederim

gerçekten çok düşüncesizler yaaa insan karşısındakini merakta bırakırmı yaaa takmamak elde değil canım yaaa bi yandan korkuyorumda bişemi oldu diye ancak olmamıştır diyede düşünüyorum bulucak bana bir bahane çok sinirlendim ama şuan yaaa gerçekten yanımda olsa parçalayabilirim canım sinirimden:(

Valla canım ben seni çok iyi anlıyorum şuanki sinirinide ama onlar bizi anlamıyorlar işte boşuna merak ediyosun bence tabi insann elinde olan bişey değil ama sen yinede rahat olmaya çalış mesaj atar 1 2 saate kesin

aynen öyle tatlım şu erkekler kendilerini ne zeki sanarlar yaaa birde böyle kendilerini övmeleri böbürlenmeleri yok mudur nefret ediyorum aslında en aptal onlar bizim öyle olduğumuzu düşünürler ancak kendileri gerçekten aptallar! saol kuzum umarım hayırlı olur bu güne dek hiç bir sorun yoktu ancak bugün bu olması sinirlerimi bozdu:(

canım büyük ihtimal böyle ama insan bir yandan da kötü birşey oldu diye endişeleniyor doğal olarak..
inşallah kötü birşey olmamıştır ama sana döndüğünde nerdeydin bilmem ne diye üstüne gitme şöyle yap mesaj attığında düşündüğümüz gibi bir sorumsuzluk yaptıysa tamam hayatım bende şunu yapıyorum de.. belkide bilerek seni merak ettirmek için yapmıştır.. hemde bozulur yani onu merak etmemene diğer yandan :9: hani kızıyormuş ya sana boşuna merak ediyorsun beni diye.. böylece de güzel bir ders olur ona :)

Merhaba canım hangi hamam bilmiyorum ama telefonuyla girdiyse hamama çalmış olabilirler. Bizim gittiğimiz hamamda hırsızlık olayları çok oluyordu mesela. Belki de hırsızlık oluyor diye telefonu kapattı götürmedi yanında. bir ihtimalde şarjı bitmiş olabilir yine bu çok olası zaten. Hemen telaşlanma ve sinirlenme bence ona sormadan önce de sakin ol bu yüzden.

Merhaba canım kendisi uşak eşmede oturuyor tatlım ben hiç gitmediğimden bilmiyorum canım o 5 e kadar olan süre içerisinde bir ara telefonuna mesajlarım iletildi sonra iletilmedi sonra yine iletildi çekmiyordu sanırım ancak bana haber vermeden gidişi benim sinirimi bozan değilse nerde olduğunu bileyim gezsin tozsun en son geldğinde bana yazsın ses etmem ama bu durum gerçekten canımı sıktı saat 11 e geliyor ama hala daha ses yok:( haklısınız galiba canım ya bir anlık sinirle haklıyke haksız duruma düşebilirim kendime hakim olmaya çalışıcam:(

Valla canım ben seni çok iyi anlıyorum şuanki sinirinide ama onlar bizi anlamıyorlar işte boşuna merak ediyosun bence tabi insann elinde olan bişey değil ama sen yinede rahat olmaya çalış mesaj atar 1 2 saate kesin

mecbur atıcak bebeğim ya 12 ye kadar atması lazım ne işleri olucak 12 ye kadar hamamda kaç saattir neyin keyfi bu anlamadım yani denicem kuzum rahat olmayı inş olucam:(

canım büyük ihtimal böyle ama insan bir yandan da kötü birşey oldu diye endişeleniyor doğal olarak..
inşallah kötü birşey olmamıştır ama sana döndüğünde nerdeydin bilmem ne diye üstüne gitme şöyle yap mesaj attığında düşündüğümüz gibi bir sorumsuzluk yaptıysa tamam hayatım bende şunu yapıyorum de.. belkide bilerek seni merak ettirmek için yapmıştır.. hemde bozulur yani onu merak etmemene diğer yandan :9: hani kızıyormuş ya sana boşuna merak ediyorsun beni diye.. böylece de güzel bir ders olur ona :)

balım hiç bu tarafını düşünmemiştim son cümleni yani:):) Allahım sana bütün güzellikleri yaşatsn kuzum yaaa çok mutlu ol beni u sinirli halimle gülümsettin kuzum canımsın:* umarım gelmemiştir başına bişey ama sanmam yani bişey olacağını ama eve geldim uyumuşum gibi falan saçma sapan şeyler söylerse gerçekten tahammül edemem yani bir insan bir ilişki yaşıyorsa karşısındakinide düşünerek yaşamalı hayatını ilişki sorumluluk ister insan kaldıramayacağı şeylerin altına elini sokmamalı bitanem ya biz hep çok düşüceli oluruzda bu erkekler neden hep böyle yaaaaaaaaaaa Allahım her biride mi aynı olur yaa muhakkak bir özellikleri benzer yaaa Allahımmm bana sabııırrr

ben bile merak ettim :))
hbr alınca yaz canım bence uyuyakaldı gibi geliyo:))

yazarım tatlım mutlakaaaaaaa uyuduysa benden yicek paparayı!:( bekliyorum baksana iletilmeye başladı attığım mesajlar bekliyorum ne dicek bişey yazmıyorum iletildiğini farketmemiş gibi yapıcam:)

hiç tii ye alma salla gitsin sorma bile umursamadıgını gösterki o çabalasın. boşuna gerilme bence.. kaçan kovalanır..

hiç tii ye alma salla gitsin sorma bile umursamadıgını gösterki o çabalasın. boşuna gerilme bence.. kaçan kovalanır..

şuan bekliyorum zaten ne yazıcak diye tatlım yazmıyorum iletildiğini gördüm mesajlarımın ama yazmıyorum gerilmemek elde değil ya ona belli etmemeye çalışıcam canım ama çok sinir bozucu bişey yaaa:(

bence yüzsüzlük yapıp senin aramanı nerdeydin demeni bekleyecek :)

tatlım zaten telefonu kapalıyken yazdım yani bu tarz bi mesaj daha demem yani beklerse çok bekler bende yazmıcam yazması gereken kişi o yani:)

bu kadar merak etme aslında yoksa iliskiniz uzun sürmez ki......bırak istediğini yapsın....ama sen de aynı sekilde umursamaz davranmalısın...mesela bu duruma kızdıysan telefonu kapalıyken mesaj atmamalıydın fazla.....hatta hic atmamalıydın ...onun telefonunu kapattığının bile farkında olmaman gerekirdi....o istiyosa sana herseyi söyler zaten.....istemiyosa da fazla üstüne gitmemelisin...yoksa gercekten boğarsın...ilk baslarda böyle her yaptığını söyler vs ama üstünden zaman geçince kendini kontrol altında hissedince kaçar....simdiden bu kadar endiseleniyosan sırf telefonu kapalı diye ilerde olur da bir ayrılık yaşarsanız cok üzülürsün....bence kendini kontrol etmelisin bu mesaj telefon konusunda...

bu kadar merak etme aslında yoksa iliskiniz uzun sürmez ki......bırak istediğini yapsın....ama sen de aynı sekilde umursamaz davranmalısın...mesela bu duruma kızdıysan telefonu kapalıyken mesaj atmamalıydın fazla.....hatta hic atmamalıydın ...onun telefonunu kapattığının bile farkında olmaman gerekirdi....o istiyosa sana herseyi söyler zaten.....istemiyosa da fazla üstüne gitmemelisin...yoksa gercekten boğarsın...ilk baslarda böyle her yaptığını söyler vs ama üstünden zaman geçince kendini kontrol altında hissedince kaçar....simdiden bu kadar endiseleniyosan sırf telefonu kapalı diye ilerde olur da bir ayrılık yaşarsanız cok üzülürsün....bence kendini kontrol etmelisin bu mesaj telefon konusunda...

bunuda denedim ancak böyle oldğumda bana sen değişiyosun merak ederdin etmiyosun hiç mesaj atmamışsın gibisinden ne bilim kendisini haklı çıkarıcak şeyler arar bi dünyada şey uydurur yani düşüne düşüne abartır ben sadece haber vermemesine kızdım üstüne attığım mesajda iletilmeyince daha çok sinirlendim ne olursa olsun haberim olmalı tek kişilik yaşamıyor çünkü sorumlulukları var bana dair benden beklediklerini kendiside yapmalı

Back
X