kızlar bana akıl verin lütfen!:(

bunuda denedim ancak böyle oldğumda bana sen değişiyosun merak ederdin etmiyosun hiç mesaj atmamışsın gibisinden ne bilim kendisini haklı çıkarıcak şeyler arar bi dünyada şey uydurur yani düşüne düşüne abartır ben sadece haber vermemesine kızdım üstüne attığım mesajda iletilmeyince daha çok sinirlendim ne olursa olsun haberim olmalı tek kişilik yaşamıyor çünkü sorumlulukları var bana dair benden beklediklerini kendiside yapmalı

aslında sorumlulukları yok sana karşı....bi iliski yasıyosunuz birbirinizin evebeyni deilsiniz kimse kimseye hesap vermek zorunda değil..aynı sekilde sen de hesap vermemelisin ki o senin için böyle endiseli düsünsün o senin icn niye cvap vermiyor ya da niye telefonu kapalı diye kafayı yesin....ve bırak hic mesaj atmıyorsun diyen taraf hep o olsun....sen onu merak ediyomuş gibi yapma zaten işin inceliği burda....uzun sürmesini ve onu kaybetmemeyi istiyosan bunu yapman gerekir....malesef her zaman hislerle hareket etmek yanlıs oluyo...akıl oyunları olmayınca askta kaybeden taraf oluyosun...

balım hiç bu tarafını düşünmemiştim son cümleni yani:):) Allahım sana bütün güzellikleri yaşatsn kuzum yaaa çok mutlu ol beni u sinirli halimle gülümsettin kuzum canımsın:* umarım gelmemiştir başına bişey ama sanmam yani bişey olacağını ama eve geldim uyumuşum gibi falan saçma sapan şeyler söylerse gerçekten tahammül edemem yani bir insan bir ilişki yaşıyorsa karşısındakinide düşünerek yaşamalı hayatını ilişki sorumluluk ister insan kaldıramayacağı şeylerin altına elini sokmamalı bitanem ya biz hep çok düşüceli oluruzda bu erkekler neden hep böyle yaaaaaaaaaaa Allahım her biride mi aynı olur yaa muhakkak bir özellikleri benzer yaaa Allahımmm bana sabııırrr

sağol canım :54:
haklısın bu konuda ama sakin ol.. bakalım ne diyecek..

bunuda denedim ancak böyle oldğumda bana sen değişiyosun merak ederdin etmiyosun hiç mesaj atmamışsın gibisinden ne bilim kendisini haklı çıkarıcak şeyler arar bi dünyada şey uydurur yani düşüne düşüne abartır ben sadece haber vermemesine kızdım üstüne attığım mesajda iletilmeyince daha çok sinirlendim ne olursa olsun haberim olmalı tek kişilik yaşamıyor çünkü sorumlulukları var bana dair benden beklediklerini kendiside yapmalı

sanki bizi anlatıyosun burçlarınız nedir acaba :31:

hiç birsey olmamış gıbı neden kapalı oldugunu sorardım mantıklı bır acıklaması varsa ne ala
ama eger yoksa olayı buyutmeyıp bırkac zaman sonra en önemli anda ben kapatıp uzzun zaman acmazdım

yok mu bir hareket cimcime

var canım var hamama gttiğini tahmin ediyodum ama bu kadarını düşünemedim 1 saat oldu sinirden ağlamaktan gelemedim buraya gittikleri yere dayılarıyla falan gitçeklerdi dayısı götürdü yani bilmiyolarmış ailecek gitmişler aynen şöyle yazdı aşkım demiştim ya sana gitsemmi ki diye o sırada dayımlar geldi hadi hadi dediler apar topar çıktık babamı biliyosun uzun süre araba kullanamıyor arabayı ben kullandım yanımda babam varkende telefonumla sana yazamadım zaten gittiğimiz yeride bilmiyodum ilk kez gittik biz oraya bildiğin dağın başı telefonumu aldım elime çekmiyo oraya buraya yürüdüm çekmiyo saat 11 e geliyodu gidelim dediler arabyı ben kullandım yine taaa eşmeye geldğimizde yazabildim aşkım kızdım bunada demiş işte yapma be bebeğim yapma güzelim tamam haklısın kızdın sinirlendin endişelendin ama tel çekmiyomuş benim suçum ne değilse ben sana gittiğim her yerde yazıyorum mesaj atıyorum seninlede ilgileniyorum bitanem yazmış

hiç birsey olmamış gıbı neden kapalı oldugunu sorardım mantıklı bır acıklaması varsa ne ala
ama eger yoksa olayı buyutmeyıp bırkac zaman sonra en önemli anda ben kapatıp uzzun zaman acmazdım

cevap geldi tatlım uzun bir süreden sonra inan başım öyle ağrıyor ki stresten sinirden açıklamasını yaptı beyfendi ama ben yine dicemden geri kalmadım saydırdım :(

Son düzenleme:
kızlar hamama gttiğini tahmin ediyodum ama bu kadarını düşünemedim 1 saat oldu sinirden ağlamaktan gelemedim buraya gittikleri yere dayılarıyla falan gitçeklerdi dayısı götürdü yani bilmiyolarmış ailecek gitmişler aynen şöyle yazdı aşkım demiştim ya sana gitsemmi ki diye o sırada dayımlar geldi hadi hadi dediler apar topar çıktık babamı biliyosun uzun süre araba kullanamıyor arabayı ben kullandım yanımda babam varkende telefonumla sana yazamadım zaten gittiğimiz yeride bilmiyodum ilk kez gittik biz oraya bildiğin dağın başı telefonumu aldım elime çekmiyo oraya buraya yürüdüm çekmiyo saat 11 e geliyodu gidelim dediler arabyı ben kullandım yine taaa eşmeye geldğimizde yazabildim aşkım kızdım bunada demiş işte yapma be bebeğim yapma güzelim tamam haklısın kızdın sinirlendin endişelendin ama tel çekmiyomuş benim suçum ne değilse ben sana gittiğim her yerde yazıyorum mesaj atıyorum seninlede ilgileniyorum bitanem yazmış

okudum canım burclarımız tutmadı ama bıze benzettım sızı.bosuna basını agrtıma sakın ol bosver sogukkanlı davran

var canım var hamama gttiğini tahmin ediyodum ama bu kadarını düşünemedim 1 saat oldu sinirden ağlamaktan gelemedim buraya gittikleri yere dayılarıyla falan gitçeklerdi dayısı götürdü yani bilmiyolarmış ailecek gitmişler aynen şöyle yazdı aşkım demiştim ya sana gitsemmi ki diye o sırada dayımlar geldi hadi hadi dediler apar topar çıktık babamı biliyosun uzun süre araba kullanamıyor arabayı ben kullandım yanımda babam varkende telefonumla sana yazamadım zaten gittiğimiz yeride bilmiyodum ilk kez gittik biz oraya bildiğin dağın başı telefonumu aldım elime çekmiyo oraya buraya yürüdüm çekmiyo saat 11 e geliyodu gidelim dediler arabyı ben kullandım yine taaa eşmeye geldğimizde yazabildim aşkım kızdım bunada demiş işte yapma be bebeğim yapma güzelim tamam haklısın kızdın sinirlendin endişelendin ama tel çekmiyomuş benim suçum ne değilse ben sana gittiğim her yerde yazıyorum mesaj atıyorum seninlede ilgileniyorum bitanem yazmış

klasik erkek modeli işte..
üztüne gitmemişsindir dicem ama gitmişsin belli.. oda yapma güzelim falan diye açıklamaya girişmiş.. keşke he öle mi tamam bende netteydim farketmemişim deseydin.. kendilerini önemli bişey sanıyolar sonra..

canım bence bu kadar merak ettiğini belli etme evet merak etmişsindir haklı olarak ama şimdi sen meraktan çıldırdın o hamama gitti değil mi yani endişelenen sen oldun en azından fazla endişelenen sen oldun. boşver hımm hadi ya falan de merak ettiğini belli etme annemde bana ısrar etti dışarı yemek yemeye gittik de veya başka bişey de arkadaşlarında dediğin gibi bende netteydim de ama bunu abartarak söyleme sinirden saçmaladığını düşünür sakin halindeyken söyle şimdi sorunu hallettiniz sanırım tatlım ama ben genede düşüncelerimi belirtmek istedim :)

Back
X