kızlar bana akıl verin :/

karabibeer

tek aşkım sensn Allahım..
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
195
2
96
Ankara
sevgilim benim için Ankaraya geliyor İstanbuldan. ilk buluşmada hesabı onun ödemesi gerekir ama misafirim sayılır ben mi ödemeliyim çok kararsızım :/ (buluşmadan nasıl sevgili oldunuz demeyin uzun süredir konuşuyorduk camda falan görüşüyorduk aşık olduk)

canım hesabı illaki sen ödemek istiyorsan o fark etmeden lavaboya gidiyorum numarası yapıp hesabı ödeyebilirsin.. ama bence bu kadar kasma.. biz mesela nişanlımla ilk görüşmemizde o ödemişti.. ama artık ortaklaşa ödüyoruz.. erkek öder kız ödemez davası bana saçma geliyor :S ya da bu seferlik o ödesin sonraki buluşmalarınızda sen atılırsın kabul etmezsin falan :)

canım bence gününüzü tek bir mekanda geçirmeyin. ilk gittiğiniz yerde yemek filan yerseniz eğer hesap geldiğinde sana ödetmesi zaten yakışıkalmaz kim ne derse desin bi erkeğin ilk buluşmada bir kadına hesap ödetmesi bana göre çok itici bi durum. ama sen yine de teklif et, o zaten çok büyük ihtimalle kabul etmeyecektir (cimri değilse).

o hesabı ödeyince o zaman kahveler benden aksini kabul etmiyorum gibi bi sey söyleyerek başka bir mekana geçin ve oradaki hesabı da sen öde

Bırak ödesin:34: Bunu kendine niye sıkıntı ediyorsun hazırlıklı gelir zaten. İlk buluşmadan hesapmı ödeyeceksin:19: Bilmiyorum itici bir durum olur bencede

Back
X