Kizlar bana akil verin :(

Ulu91

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
15
-2
6
Azerbaycan
Ben azeriyim. 22yaşındayım.ben 1yil 8aydir biriyle sevgiliyim. İlişkim,duygularim çok karmakarişik. Sevgilimle ilk taniştiğim zamanlar çok mutluyduk. Seviyordum onu. Güzel günler geçiriyorduk. Sonra biz bazen geceleri de bir geçirmeye başladik, yani yattik. Bana dokundu, çok güzeldi her şey. Sonra bir gün beni aldattigini anladim. Bir siteye girerek kizlarla konuşuyormuş. Ama yeminler etti falan, ben de affettim onu. Sonra yine iyiydi aramiz. Ama bir gün yine beni aldattigini anladim. Başka bir kizla konuşuyormuş. Çok üzüldüm, kavga ettik falan. Sonra ayrıldı o kızla da. Ama ben onunla ayrılamıyorum. Bana karşı fikri ciddi. Beni ailesiyle taniştirti. Bütün sülalesi beni biliyor. Ama benim ailem onu istemiyor. Çünki ben üniversite okudum, ama o okumadı.evi yok, bide annesiyle babası boşanmış. O yüzden ailem beni ona vermek istemiyor. Ama ben onunla evlenmeye mecburum. Çünki ben artik bakire degilim. Ailem istemese bile, sevgilim beni aldatsa bile ayrilamam ondan.. Keşke ama ayrila bilsem...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Zar buralarda oyle basit biwey degilki. Bakire olmayan bir kizi buralarda kim alirki?!

lafa bak bakire değilim mecburum ona. yahu hala neyin kafasındasınız. madem seni aldatmış madem şöyle madem böyle demicem; madem sevgin bitti tek kalemde bitireceksin. zar neymiş, bekaret neymiş yarın da gelir burda, kızlar mecburi bir evlilik yaptım hamileyim kocam beni sürekli aldatıyor.
kızlar geçmiş konularımdan beni hatırlarsınız, çocuğum doğdu ama kocam hiç değişmedi hala beni aldatıyor, üstelik şimdi dayak da başladı yardım edin.
kızlar bi önceki konumu hatırlarsınız, şuan hastaneden yazıyorum sizlere, feci dayak yedim, kocamı yatağımda başka bir kadınla birlikteyken rahatsız ettiğim için dövdü beni

hazırız biz ablacım, bekliyoruz yeni konularını

Zar buralarda oyle basit biwey degilki. Bakire olmayan bir kizi buralarda kim alirki?!

Kimse almazsa dünyanın sonu değil canım ayrıca kim kimi alıyor?
Kadınlar 'mal' değil,özgür iradeye sahip bireylerdir..
Dilerim seni özgür iradenle yaptığın davranışlarından dolayı yargılamayacak birileri çıkar karşına..
Ama önce bu saplantıdan kurtulman lazım hiçbir şeye MECBUR değilsin!

Böyle konulara cidden sinir oluyorum. Zar oralarda o kadar kıymetliyse evlenene kadar saklayacaktınız. Adam bu kadar srfszken onunla evlenirseniz kurtaracağınız sadece bir zar parçası olacakken geleceğinizi karartacaksınız.

İste bunu yapmadan önce düsünceksiniz... Gercekten anliyamiyorum... Cevrenizin görüsünü ve ailenizin tutUmunu bile bile, neden arkasinda duramiycaniz bisey yasiyorsunuz ki?
Ne denmesini bekliyorsunuz ki?
Ya baskilar ve korkular yüzünden evleneceksiniz ve büyük ihtimal mutsuz bi evlilik olacak, cünkü aldatmalar devam edecektir!
Yada ayrilacaksiniz herseyi göze alip! Ki en dogrusu budur!!!

Keşke bunu daha önce düşünseydin ama artık olan olmuş.
İlla birilerinin "alması mı" gerekiyor?(alma kelimesini sevmiyorum,sanki maldan bahsediyoruz).
Sırf bu yüzden hayatını karartman ne kadar doğru?
Bu adamla evlendiğin de herşey daha kötü olacak biliyorsun değil mi?
Mutlu olmayacaksın.

Son düzenleme:
Biliyorum haklisiniz. Ama ben yolumu sectim. Biliyorum cok mutsuz olucam. Hayatimi mahv edicem. Ama olan oldu bir kere... Bi de ben hala onu seviyorum ne yazikki.

arkadaşım zarın çok kıymetliydi madem evlenene kadar saklayacaktın(!)
arkasında duramayacağın işler yapmayacaktın
sen aldatsa mecburum bilmem ne diye adama da yansıttığın için adam da rahat tabi, nasıl olsa elinin altındasın, affedersin
ben olsam ben de gezer tozar geri gelirim yani

Biliyorum haklisiniz. Ama ben yolumu sectim. Biliyorum cok mutsuz olucam. Hayatimi mahv edicem. Ama olan oldu bir kere... Bi de ben hala onu seviyorum ne yazikki.

Asıl nokta bu değil mi; bekaretten ziyade onu seviyor olman.

Evet seviyorum ..

"Kızlar bana akıl verin" diyorsun..
Hepimiz elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışıyoruz sonra"ben yolumu seçtim vs.." diyorsun.
Ee ne istiyorsun bizlerden peki?

sen üniversite okumuşsun ama o okumamaış ailen vermezmiş ama üniversite okudugun halde bakireligini verdigin için ona mecbur oldugunu düşünücek kadar cahilsin onu napıcaz ? ha biirde nboynuz yedigin halde affedicek kadarda ahh ahhh :)

Tamam ya. Neden dalga geciyorsunuz? Ben bir hata iwledim. Bu hatanin bedelini omrumun sonuna kadar kecmeye mecburum. Bi de siz dalga gecmeyin, lutfen. Ben sadece derdimi bölüşmek istedim. Sağolun

Madem bunun bilincindesin neden böyle bişeye kalkıştın ki? Bu adam belliki seninle bişeyleri yaşamış ve alacağını almış nasılsa bu benim artık diye düşünüyor daha evlenmeden evlendikten sonra da rahat duracağını sanmam boşansanızda çevre iyi görmez. Çevre için hayatını heba etme derim ben..

Biliyorum haklisiniz. Ama ben yolumu sectim. Biliyorum cok mutsuz olucam. Hayatimi mahv edicem. Ama olan oldu bir kere... Bi de ben hala onu seviyorum ne yazikki

Canım bak ne güzel üniversite okuyormuşsun..Bu ne demek : bir kadının kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklarının üstünde durabilmesi demek değil mi? Neden seni aldatıp duran birine bel bağlayasın ki? Gönül bu tabi nereye konacağı belli olmaz ama, aldatmasını falan geçelim, sırf bekaretini ona verdin diye ailenin istemediği biriyle evlenirsen mutlu olabileceğini mi sanıyorsun...ayrıca herkesin ilk gecede kanaması olmuyor...ben evlendiğimde bakireydim ama zarım esnek olduğundan kanamam olmadı...bu adamla evlenmek zorunda değilsin...günün birinde senin dengin olan ve seni gerçekten seven, bu sebeple gözü ne bekareti ne de olumsuz başka hiç bir şeyi görmeden seninle evlenmek isteyen biri mutlaka karşına çıkacaktır...keşke aileni ve yaşadığın çevreni bu kadar önemsiyorsan, onunla beraber olmadan evvel bir kere daha düşünseydin...ama artık çok geç... bence bu adama artık daha fazla taviz vermekten vazgeç... seni aldatsa bile sana tekrar geri dönebileceğini ve senin de onu kabul edeceğini biliyor ve bunu kullanıyor... biraz uzaklaş, en azından seni kaybetme duygusunu ona yaşat...onu gerçekten seviyor musun yoksa kaçanı mı kovalıyorsun bir kere daha düşün derim...sana bir tavsiye daha: ailen hayattaki en önemli şey, ne olursa olsun onları hiçe sayma, hiç bir adam onlardan daha değerli olamaz... ve sen okumuş aydın bir insan olarak hiç kimseye bağlı yaşamak zorunda da değilsin...bunları unutma... umarım kendi içindeki ikilemlerini kısa zamanda çözebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…