Zar buralarda oyle basit biwey degilki. Bakire olmayan bir kizi buralarda kim alirki?!
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ben azeriyim. 22yaşındayım.ben 1yil 8aydir biriyle sevgiliyim. İlişkim,duygularim çok karmakarişik. Sevgilimle ilk taniştiğim zamanlar çok mutluyduk. Seviyordum onu. Güzel günler geçiriyorduk. Sonra biz bazen geceleri de bir geçirmeye başladik, yani yattik. Bana dokundu, çok güzeldi her şey. Sonra bir gün beni aldattigini anladim. Bir siteye girerek kizlarla konuşuyormuş. Ama yeminler etti falan, ben de affettim onu. Sonra yine iyiydi aramiz. Ama bir gün yine beni aldattigini anladim. Başka bir kizla konuşuyormuş. Çok üzüldüm, kavga ettik falan. Sonra ayrıldı o kızla da. Ama ben onunla ayrılamıyorum. Bana karşı fikri ciddi. Beni ailesiyle taniştirti. Bütün sülalesi beni biliyor. Ama benim ailem onu istemiyor. Çünki ben üniversite okudum, ama o okumadı.evi yok, bide annesiyle babası boşanmış. O yüzden ailem beni ona vermek istemiyor. Ama ben onunla evlenmeye mecburum. Çünki ben artik bakire degilim. Ailem istemese bile, sevgilim beni aldatsa bile ayrilamam ondan.. Keşke ama ayrila bilsem...
Zar buralarda oyle basit biwey degilki. Bakire olmayan bir kizi buralarda kim alirki?!
Keşke bunu daha önce düşünseydin ama artık olan olmuş.Zar buralarda oyle basit biwey degilki. Bakire olmayan bir kizi buralarda kim alirki?!
Ne kadar güzel okuyormuşsun,kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin kimseye "mecbur" hissetmeden.Evet okuyorum
Biliyorum haklisiniz. Ama ben yolumu sectim. Biliyorum cok mutsuz olucam. Hayatimi mahv edicem. Ama olan oldu bir kere... Bi de ben hala onu seviyorum ne yazikki.
"Kızlar bana akıl verin" diyorsun..Evet seviyorum ..
sen üniversite okumuşsun ama o okumamaış ailen vermezmiş ama üniversite okudugun halde bakireligini verdigin için ona mecbur oldugunu düşünücek kadar cahilsin onu napıcaz ? ha biirde nboynuz yedigin halde affedicek kadarda ahh ahhh :)
Madem bunun bilincindesin neden böyle bişeye kalkıştın ki? Bu adam belliki seninle bişeyleri yaşamış ve alacağını almış nasılsa bu benim artık diye düşünüyor daha evlenmeden evlendikten sonra da rahat duracağını sanmam boşansanızda çevre iyi görmez. Çevre için hayatını heba etme derim ben..Zar buralarda oyle basit biwey degilki. Bakire olmayan bir kizi buralarda kim alirki?!
Biliyorum haklisiniz. Ama ben yolumu sectim. Biliyorum cok mutsuz olucam. Hayatimi mahv edicem. Ama olan oldu bir kere... Bi de ben hala onu seviyorum ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?