- 11 Mart 2018
- 14
- 70
- 3
- Konu Sahibi Gelinhanim54
-
Canimmm cok.sagol tekrardan. Tasincam 10 gune bunaldim.artik.açabilmişsin konuyu canımtek çare evden taşınmak..böyleleri kocanada göz koyar aman dikkat et Allah korusun
Neden bi insan korkmaz sen can tasiyosun hicmi korkmuyosun ben bile yirtiyom kendimi hamilesin yapma diyorum. O iliski muhabbetini öne sürüyo. Ben daha yeni evliyim bi ayibim varsa ört dimi yayma millete muslumanlikta ayibi örterler acmazlar yaptigim cocuga iyiligi bile kotuye yoruyoKiracıysanız bütün evler sizin takma bence bi an önce başka yere gidin kadın baya niyeti bozmuş rahat ettirmeyecek sizi.
Allah ıslah etsin herkese iyi komşu nasip etsin.2 gün sonra farklı iftiralara maruz kalmadan taşının hamileyken yalan söyleyen kadından her şey beklerim
Tasincam canimda bu kadin herkese soyluyo beni o ev sahiplerimin kulaginada gider. Ben napicam sasirdim daha senem dolmadi ya yapmadigi sey kalmadi.Taşının tek çözüm bu.
açabilmişsin konuyu canımşimdilik tek çözüm evden tasınmak gibi görünüyor Allah korusun kocana göz koymuşssa kocan bi kere yüz vermez iki kere vermez üçüncüde şeytan kandırır
Kesinlikle canimm. Ev buldum insAllah bi 10 gune burdan ayrilicam.Taşının gelin hanım böyle insanlarla baş edilmez
Neden bi insan korkmaz sen can tasiyosun hicmi korkmuyosun ben bile yirtiyom kendimi hamilesin yapma diyorum. O iliski muhabbetini öne sürüyo. Ben daha yeni evliyim bi ayibim varsa ört dimi yayma millete muslumanlikta ayibi örterler acmazlar yaptigim cocuga iyiligi bile kotuye yoruyo
Ay inanmiyorum yasina basinadami bakmiyolar pis insanlar. Allah islah etsin o melegin ayak.sesinden ne olur. Ayricaaa onlaraaa neymis bedavami oturuyomusunuzdu kira geldiginde onlar vermio. Esinle.oturup sen dusuon lanet olsummn bu tur insanlaraGina geldi artik su komsuya ses gitme muhabbetlerinden. 2 gun oncede bizim kapiya geldiler.. 2 yasindaki oglum cok ses cikariyormus pat pat kosuyormus. Imza toplayip attiracaklarmis cocuk yurumeye basladigindan beri boyleymis yaslilarmis kafalari goturmuyormus. Actim agzimi yumdum gozumu. Bas bag bagirdim yasli basli insanlara rahatsizsaniz gidersiniz mustakil eve dedim. Kimsenin yasliligini tatmin etmeye calisamam. Sizin bizi bu evden attirmaya omrunuz yetmez yinede allah uzun omurler versin dedim. Napiyim. Esim zaten calisiyor. Evde bi oglum bi ben variz gunduzleri. Oglumun ayak sesleri nasil rahatsiz eder anlamiyorum. Bugun gordum iyi gunler dedi yasli teyze. Benimle muhattap olmayin selam sabahda olmasin aramizda allaha yakin bana uzak olun dedim. Yasli amca oyle bi bagirdiki apartmanda unutamiyorum tum apartman ayaga kalkti gunduz saat 2de geldi eve. Ben bisi demeden apartmandaki komsular saolsun gunduz vakti sesten dolayi hele cocugun ayak sesinden kimsebin evine gelemessiniz dediler. Zaten apartmabda 10 daire var biz bizle selam sabahlari vardi. Diger dairelerle hep dusmanlar. Artiik bizlede dusman oldular. Yaslilar ama yasli gibi degiller. Valla ben yerinde olsam paralardim o kadini. Bi omur kendine gelemezdi.
Canimmm cokk konustum dunden onceki.gunde esinin yaninda annemim ablamim yanindaa iliskiye giriolar seslerini dinlemek.istemiom dedi insan kocasi varken bu lafiii acarmi Allahim ya.Bence taşınma kesinleşsin ağız tadıyla dök eteğindeki taşları öyle git madem ya.
Aynen canimm gulsem.suc konussam.suc kapimin onunu bazen supurmuom onada laf soluo yukari cikip ablasinin kapisi onunde hakkimda konusuolar. Hele gcen ne dio kandil.gunu. kapinin dibinde kari doymuyo anam diyo benden icin. Azgin dio. Aslı olmayam seyleri.soluo.bi gulme sesim gitti dieSenin başka işin yokmu evimi dinliyorsun diye cingari cikarsaydiniz aslında. Allah'ım arsız insandan koru. Bunlarla laf dalaşına girilmez gerçi. Taşınmak en iyisi ki tasiniyormussunuz zaten. İnadına veda kahkahalari atın bağıra bağıra
Oda oyle canim. Köpek kopegi atarmi.Bunlar abla kardeş demişsiniz. Peki karşıdaki ablası Nasıl? O da mı öyle?
Cinsel hayatı bitmisse demek kiAynen canimm gulsem.suc konussam.suc kapimin onunu bazen supurmuom onada laf soluo yukari cikip ablasinin kapisi onunde hakkimda konusuolar. Hele gcen ne dio kandil.gunu. kapinin dibinde kari doymuyo anam diyo benden icin. Azgin dio. Aslı olmayam seyleri.soluo.bi gulme sesim gitti die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?