Kızlar bana bi akıl verin :(

Hahahahha. Kendi babami gordum resmen suan! :))))) aman bosverin babanizi, babalar hep oyle diyorlar. Siz basvuru yapmaya devam edin bir sonuc cikarsada o yontemi uygulayin gitsin. Onemli olan sizsiniz :)

Hahahahha. Kendi babami gordum resmen suan! :))))) aman bosverin babanizi, babalar hep oyle diyorlar. Siz basvuru yapmaya devam edin bir sonuc cikarsada o yontemi uygulayin gitsin. Onemli olan sizsiniz :)

Gerçekten mi bende bi benim babam boyle saniyodumm :)) dimii, basvurmaya devam bakalim sonuc ne olacakk :)

Gerçekten mi bende bi benim babam boyle saniyodumm :)) dimii, basvurmaya devam bakalim sonuc ne olacakk :)
Yok yok benim babamda oyle o yuzden bazenleri beni fitil ederdi is konusunda. Ama sunu da soyleyeyim onun ne zaman dedigine gitsem is hayatinda hep kotu sonuc elde etmisimdir. Okul hayatim bile onun yuzunden mahvoldu. Bilgisayar muhendisi olacakken gittim radyo-tv isine girdim... :))) ama kismetimde de o varmis diyorum ne yapalim. Aynen basvuruya devam edin :)

Yeni mezun isen genel bir durum vardır. Ilk olarak yardımcılık yaparsın. Yani önce bir yada bir kaç mimarın yardımcılığını yaparsın birazda ofisboy gibi olursun. Gerekirse çayını getirir yada fotokopi çeker bir yandan da işi öğrenirsin. Ama yine en azından asgari ücret alman gerekli. Öğrenci değilsin ki sen ne stajı. Ben lisede staja giderken bile asgari ücretin 3 te biri kadar para alıyordum stajyerinde para aldığını bilmiyormu o üçkağıtçı patron. Şu anda usulsüzlük yaparak çalıştırıyorlar seni. Sigortan yoksa hele hepten usulsüz. Baya seni kullanıyorlar haberin olsun.

Zaten buyuklerin onaylamadigi biseyde bi aksilik cikiyo mutlakaa :) hadi yaa dedigin gibi kismet boyleymis bende cocuk gelisimi yada matematik ogretmenligi istiyodum ama benimde kismetim boyleymis :)

Zaten buyuklerin onaylamadigi biseyde bi aksilik cikiyo mutlakaa :) hadi yaa dedigin gibi kismet boyleymis bende cocuk gelisimi yada matematik ogretmenligi istiyodum ama benimde kismetim boyleymis :)
Bence peyzaj muhendisligide gayet kaliteli ve gelecegi olan bir meslek bir arkadasimin yakini o islerle ugrasiyordu oradan biliyorum kendi isini falan kurabilirsen ilerde insallah guzel para getirisi de var :)

Yok yaaa ne sigortasii sigorta da yok. Pazar gunu isi ayarlayan tanidigimiz gelicek onunla da konusucam tekrat bu durumu. Su an kardeşimde stajer dedigin gibi asgari ucretin 3te birini aliyor hatta para biriktiriyor bende takiliyodum ben bi baslayim sana harclik veririm felan :) resmen tek kurus yok harclik alıyorum nerdeyse

Bence peyzaj muhendisligide gayet kaliteli ve gelecegi olan bir meslek bir arkadasimin yakini o islerle ugrasiyordu oradan biliyorum kendi isini falan kurabilirsen ilerde insallah guzel para getirisi de var :)

Aslında paradan ziyade isi sevmek önemli. Hic düşünmediğim bi bolumdu okulda hic sevemedim is hayatinda severim dedim simdi hala diyorum acemi olduğum icin de sevmiyorum hani ne yapcagimi bildikten sonra severek yapıyorum zaten ama iste bilmeyince. Ama ogretmenlik bana daha uygun bi meslekti ama kısmet diyelim :)

Ah işte tanıdık olmıycak arada gidip sgk ya vercem şikayet dilekçesini maaşını tazminatını alıcan Paşalar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…