Kızlar bana bi akıl verin :(

suskunsevda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
259
57
123
Meraba kızlar öncelikle hepinizin yeni yılı kutlu olsun sağlıkla huzurla dolu bi sene olsunn :) Benim sıkıntım iş haziran ayında mezun oldum bi tanıdık vasıtasıyla bi iş ayarlandi iyi olmasina iyi bi yer ama hic düşünmediğim bi şekilde pat diye stajer olarak alındım. Böyle hayal etmemistim ayrıca nisanliyim ekim ayinda da dugunumuz olucak nasipse. Neyse stajer olmayı geçtim sonucta mezunum stajer olarak baslamak insanin zoruna gidiyo sonucta her sene birsuru insan mezun oluyo bi çoğu normal çalışan olarak giriyo. Sonra hem parasini aliyo hem isi öğreniyo tecrübe kazaniyo. Ama benim öyle olmadı biseler ogrenmesine ogreniyorum bocalaya bocalaya ama nisanliyim ayni zamanda aileme de yuk olmak istemiyorum kendi emegimle kendi paramla yapmak istiyorum herseyi aileme yardımcı olmak istiyorum. Maasim yok gidip geliyorum öyle is görüşmesinde patron resmen arada bi harçlığini veririm dedi bugun 1 ay oldu butun calisanlara gozumun onunde maasini verdi ve bana tek kurus para vermedi. Ciksam baska yerde calissam diyorum bu kez evlenince sehir disina gideceğim icin kimse almaz. Kendi isim disinda bi is yapsam diyorum bu kez gidecegim yerde deneyimim olsun diyorum. Buraya devam etsem sadece biseler ogrenicem para kazanamicam kendi eksiklerimi nasil halledicem varmi bana bi fikir vericek olan biraz uzun oldu ve belki anlatimimda bi bozukluk olmustur kusuruma bakmayinn

Ailenin durumu cok kotu degil ise sana bir sure yardim etsinler bence bunda bir sakinca yok cunku is deneyimi kazanmak daha onemli sehir disina gisicem evlenince diyorsun en azindan tecruben olacagi icin orada bir ise rahaatlikla baslayabilirsin. Ama ailemin durumu kotu ya da yardim etmelerini istememekte kararliysan da is bulmadan kesinlikle suan ki isini birakma. Cunku is bulmak cok zor

Ailemin durumu iyi belki ama kendi eksiklerimi kendim tamamlamak istiyorum. Hani maaşım olsa az olsa ona da razıyım. Hem mezunsun stajer olarak başla hem maaşın olmasın hemde patron dırdırı çek insanın zoruna gidiyor

keske her sey hayallerdeki gibi olsa.oncelikle kimse mezun olup hemen is bulamiyor , sizin gibi tanigi olanlar haric.kolay buldugunuz icin bence bu kadar pes etmek istiyorsunuz ama deneyim paradan daha onemli.iyi dusunun

Ne sacma bisi ya. Neden kabul ettin boyle birseyi. Olur mu hic oyle sey. Ne kurnaz insanlar var ha.

Is dunyasi hep boyle dirdirli ve sizin gectiginiz yollardan bende gectim ve benim tanidigimda yoktu ustelik tv sektorundeydim gecem gunduzum yoktu deli gibi calisiyordum. Sonrasinda her sey rayina oturuyor. Sadece birazdik sabir. Mezun olan cok kisi hemen ise baslayamiyor bile. Tabi siz bilirsiniz yine de.

sky 38623555 .!.:
keske her sey hayallerdeki gibi olsa.oncelikle kimse mezun olup hemen is bulamiyor , sizin gibi tanigi olanlar haric.kolay buldugunuz icin bence bu kadar pes etmek istiyorsunuz ama deneyim paradan daha onemli.iyi dusunun
Pes etmekle alakasi yok pes etcek olsam 1 ay bile dayanmazdim ilk is gorusmesinde harcligini veririz dedigi zaman. Sırf tecrube sahibi olurum diye sabrettim sabrediyorum ama dedigim gibi eger burda uzun zamanım olsaydı belkide dusunmezdim bile ama yine dedigim gibi kendi eksiklerimi kendim tamamlamak istedigim icin para boyutunu düşünüyorum e insan emeklerinin karsiligini da almak istiyor haliyle.

[QUOTmyaci28, post: 38623567, member: 447333"]Ne sacma bisi ya. Neden kabul ettin boyle birseyi. Olur mu hic oyle sey. Ne kurnaz insanlar var ha.[/QUOTE]
Iste boyle insanlara tahammul edemiyorum ama tecrube sahibi olurum diye sabretmeye çalışıyorum çalışmak hic sorun değil ama emeklerinin karşılığını alamamak zoruma gidiyor. Tanıdık aracılığıyla olduğu icinde is gorusmem bile düşündüğüm gibi olmadi hicbise soramadim maas saat izin. Tamam herkes hemen bulamiyo is belki ama bicok insan da yeni mezun olup hem calisip hemde maasini aliyo hemde ogreniyo neticede kafam cok karışık bu yuzden.

Illaki herkes bu asamadan geçmiştir kimse sonucta bi anda rahat edemiyo bosuna dememisler emek olmadan yemek olmaz diye cok dogru aslında benim asıl sikayetim zaten dırdırı felan degil. Kendi ihtiyaçlarimi en azindan kendim karsilayabilsem hic problem etmicem o da olmayinca keyfim kaçıyor :/

Anliyorum sizi insan ailesine yuk olmayayim istiyor bir de kendiniz hazirladiginizda her seyin tadi daha farkli oluyor insan kendisi ile gurur duyuyor bir nevi. Ama dedigim gibi bence cokta buyutulecek bir durum soz konusu degil aaileminde durumu iyi diyorsunuz. Gonlunuz nasil rahat edecekse o sekilde davranin. Dedigim gibi cikacaksaniz da eger is bulmadan suan ki isinizi birakmayin.

Bi yandan zaten heryere basvuruyorum ama deneyim arıyorlar deneyimi de gectim 7 8 ay anca calisabilcem kisa sureligine kimse eleman almaz. Böyle bi durum olmasa sansim daha cok olur hatta bu kadar düşünmem yani :/

Bi yandan zaten heryere basvuruyorum ama deneyim arıyorlar deneyimi de gectim 7 8 ay anca calisabilcem kisa sureligine kimse eleman almaz. Böyle bi durum olmasa sansim daha cok olur hatta bu kadar düşünmem yani :/
Siz karsi taraf gorusmeye cagirdigi zaman bu kisa sureden bahsetmeyin. Bir de surekli bransiniz ile ilgili mi basvuru yapiyorsunuz. Eger niyetiniz tecrubeden ziyade suanda para kazanmaksa brans disi mesleklere de basvuru yapabilirsiniz.

hangi meslektesin canım? Bence saçma yanı ne bılım en azından azda olsa bır para vermesı lazım sonucta mezunsun deneyinim olmayabılır ama orda ogrenıyosn kım anasının karnında ögrenıyorkı . şöyle de bişey var deneyim kazanıyosun ama başka yerde de deneyim kazanbilirsin belki daha iyisi çıkar

Siz karsi taraf gorusmeye cagirdigi zaman bu kisa sureden bahsetmeyin. Bir de surekli bransiniz ile ilgili mi basvuru yapiyorsunuz. Eger niyetiniz tecrubeden ziyade suanda para kazanmaksa brans disi mesleklere de basvuru yapabilirsiniz.

Bahsetmem ama parmagimda yuzuk ve zamani geldiginde ev esya icin gitmem gerekicek bunlari nasil idare edicem peki, evet bransimla ilgili basvuru yapıyorum sadece para kazanmayi düşünsem direk çıkarım baska yerde de olsa çalışırım ama kendi meslegimle ilgili deneyim kazanmam cok onemli. Kendi ihtiyaclarimi kendim karşilamam da o kadar önemli bilemiyorum nasıl olucak. Yorumların icin cok tesekkur ederim bu arada arkadaşım :)

Peyzaj mimarı oldum canim oldum denilebilirse :) iste benimde anlatmak istedigim tam olarak bu az bile olsa az demem yani ama hic vermeyince insanim zoruna gidiyo bugun resmen herkese gozumun onunde saydi bana tek kurus vermedi yaa. Evet tabiki baska yerde de deneyim kazanirim ama nisanli oldugum icim ve kisa sureligine burda kalcagim icin sansim azaliyor :/ :)

Rica ederim ne demek :) onun hesabini kimseye vermek zorunda degilsin sonucta isten cikicam demiyeceksin evlenince calismaya devam edecegim diyeceksin. Nikahi basinca da cikip gideceksin kimse de sesini cikartamaz sen bisey soylemedikten sonra.

Hiç böyle saçma iş duymadım. Tamam çoğu yeni mezun düşük para ile çalışır. En zı asgari ücret olur. Deneme süresi vardır. Vs vs ne iş yapıyorsunuz siz. Meslek ne

Rica ederim ne demek :) onun hesabini kimseye vermek zorunda degilsin sonucta isten cikicam demiyeceksin evlenince calismaya devam edecegim diyeceksin. Nikahi basinca da cikip gideceksin kimse de sesini cikartamaz sen bisey soylemedikten sonra.

Kendimce onu da düşündüm evlenince burda oturcakmisim gibi davransam felan dedim. Bu kez de babam olmaz öyle bize de oyle yapanlar oluyo arkasindan kufur ediyoruz yarı yolda birakiyolar sonucta niye senim arkandan da kotu laf edilsin ki diyor :) baska sansim da olmuyo zaten bi yandan basvuruyorum bakalim insallah bi haber çıkar

Hiç böyle saçma iş duymadım. Tamam çoğu yeni mezun düşük para ile çalışır. En zı asgari ücret olur. Deneme süresi vardır. Vs vs ne iş yapıyorsunuz siz. Meslek ne

Peyzaj mimari canim. Bende duymamistim ama duymaya kalmadan direk yasadim maalesef. Deneme suresi oldugunu bilsem tamam dicem hatta patrona ustu kapali sordum resmen stajer olarak basladim nereye kadar stajer olmaya devam edicem dedim. Dalga gecer gibi daha dur bise gormedim ki dedi zaten kendisi goremez ki odasi ayti calisanlar goruyo yani biseler yaptığımı yapmaya çalıştığımi böyle olunca dahs cok sinirim bozuluyor. Dese ki 3 ay stajer olcaksin vs.net hicbise yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…