- 26 Ağustos 2012
- 259
- 57
- 123
- Konu Sahibi suskunsevda
-
Pes etmekle alakasi yok pes etcek olsam 1 ay bile dayanmazdim ilk is gorusmesinde harcligini veririz dedigi zaman. Sırf tecrube sahibi olurum diye sabrettim sabrediyorum ama dedigim gibi eger burda uzun zamanım olsaydı belkide dusunmezdim bile ama yine dedigim gibi kendi eksiklerimi kendim tamamlamak istedigim icin para boyutunu düşünüyorum e insan emeklerinin karsiligini da almak istiyor haliyle.sky 38623555 .!.:keske her sey hayallerdeki gibi olsa.oncelikle kimse mezun olup hemen is bulamiyor , sizin gibi tanigi olanlar haric.kolay buldugunuz icin bence bu kadar pes etmek istiyorsunuz ama deneyim paradan daha onemli.iyi dusunun
Is dunyasi hep boyle dirdirli ve sizin gectiginiz yollardan bende gectim ve benim tanidigimda yoktu ustelik tv sektorundeydim gecem gunduzum yoktu deli gibi calisiyordum. Sonrasinda her sey rayina oturuyor. Sadece birazdik sabir. Mezun olan cok kisi hemen ise baslayamiyor bile. Tabi siz bilirsiniz yine de.
Anliyorum sizi insan ailesine yuk olmayayim istiyor bir de kendiniz hazirladiginizda her seyin tadi daha farkli oluyor insan kendisi ile gurur duyuyor bir nevi. Ama dedigim gibi bence cokta buyutulecek bir durum soz konusu degil aaileminde durumu iyi diyorsunuz. Gonlunuz nasil rahat edecekse o sekilde davranin. Dedigim gibi cikacaksaniz da eger is bulmadan suan ki isinizi birakmayin.Illaki herkes bu asamadan geçmiştir kimse sonucta bi anda rahat edemiyo bosuna dememisler emek olmadan yemek olmaz diye cok dogru aslında benim asıl sikayetim zaten dırdırı felan degil. Kendi ihtiyaçlarimi en azindan kendim karsilayabilsem hic problem etmicem o da olmayinca keyfim kaçıyor :/
Anliyorum sizi insan ailesine yuk olmayayim istiyor bir de kendiniz hazirladiginizda her seyin tadi daha farkli oluyor insan kendisi ile gurur duyuyor bir nevi. Ama dedigim gibi bence cokta buyutulecek bir durum soz konusu degil aaileminde durumu iyi diyorsunuz. Gonlunuz nasil rahat edecekse o sekilde davranin. Dedigim gibi cikacaksaniz da eger is bulmadan suan ki isinizi birakmayin.
Siz karsi taraf gorusmeye cagirdigi zaman bu kisa sureden bahsetmeyin. Bir de surekli bransiniz ile ilgili mi basvuru yapiyorsunuz. Eger niyetiniz tecrubeden ziyade suanda para kazanmaksa brans disi mesleklere de basvuru yapabilirsiniz.Bi yandan zaten heryere basvuruyorum ama deneyim arıyorlar deneyimi de gectim 7 8 ay anca calisabilcem kisa sureligine kimse eleman almaz. Böyle bi durum olmasa sansim daha cok olur hatta bu kadar düşünmem yani :/
Siz karsi taraf gorusmeye cagirdigi zaman bu kisa sureden bahsetmeyin. Bir de surekli bransiniz ile ilgili mi basvuru yapiyorsunuz. Eger niyetiniz tecrubeden ziyade suanda para kazanmaksa brans disi mesleklere de basvuru yapabilirsiniz.
hangi meslektesin canım? Bence saçma yanı ne bılım en azından azda olsa bır para vermesı lazım sonucta mezunsun deneyinim olmayabılır ama orda ogrenıyosn kım anasının karnında ögrenıyorkı . şöyle de bişey var deneyim kazanıyosun ama başka yerde de deneyim kazanbilirsin belki daha iyisi çıkar
Rica ederim ne demek :) onun hesabini kimseye vermek zorunda degilsin sonucta isten cikicam demiyeceksin evlenince calismaya devam edecegim diyeceksin. Nikahi basinca da cikip gideceksin kimse de sesini cikartamaz sen bisey soylemedikten sonra.Bahsetmem ama parmagimda yuzuk ve zamani geldiginde ev esya icin gitmem gerekicek bunlari nasil idare edicem peki, evet bransimla ilgili basvuru yapıyorum sadece para kazanmayi düşünsem direk çıkarım baska yerde de olsa çalışırım ama kendi meslegimle ilgili deneyim kazanmam cok onemli. Kendi ihtiyaclarimi kendim karşilamam da o kadar önemli bilemiyorum nasıl olucak. Yorumların icin cok tesekkur ederim bu arada arkadaşım :)
Rica ederim ne demek :) onun hesabini kimseye vermek zorunda degilsin sonucta isten cikicam demiyeceksin evlenince calismaya devam edecegim diyeceksin. Nikahi basinca da cikip gideceksin kimse de sesini cikartamaz sen bisey soylemedikten sonra.
Hiç böyle saçma iş duymadım. Tamam çoğu yeni mezun düşük para ile çalışır. En zı asgari ücret olur. Deneme süresi vardır. Vs vs ne iş yapıyorsunuz siz. Meslek ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?