kızlar bana bi akıl verin

ladymirian

Beni Hazır Ol'da dinle Aristo!
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
21
8
3
evleneli 5 yıl oldu kocamla öncesinden 3 yıllık bi ilişkimiz var 8 yıldır hayatındayım çok yakışıklı ve esprili birisidir. zekasına hayran oldum herşeyden önce ama bir o kadar da yakışıklı ve karizmatik ti verdiği cevaplar yaptığı planlar seçimleri tercihleri adeta beni büyülerdi. gel gelelim şimdi ki zamana o adam gitti 120 kg (o 118 diyo herseferinde ama :):) ) bi adam iyice saldı ben çok dikkat ediyorum sürekli bakımlıyım sırf onu biraz kıskandırıp hani kışkırtıp hırslandırmak için zayıflasın diye ama yok her açıdan performansı düştü ilişki esnasında nefes nefese kalıyor merdiven çıkarken en ufak bir vidayı sıkarken bile herşeyden önemlisi sağlığı çok önemli ben çok seviyorum kocamı ömrümün sonuna kadarda değişmez bu beni hiç kırmaz üzmez evimizi huzurlu sıcacık bir yuva yapar şakaları esprileri anlattıkları ile sevmeyi sahiplenmeyi çok iyi bilir ama bu kilo problemi canımı sıkıyor çünkü hem kendine güveni azaldı belli etmesede hemde içine kapanmaya başladı ne yapmam lazım bi akıl verin onu kırmadan başka şeyler düşündürtmeden onun iyiliği için istediğimi nasıl anlatırım ne gibi bi çözüm bulabiliriz

Nasil besleniyor beslenmesini kontrol etmeye calisabilirsiniz..

Mesela disardan hazirmi tuketiyor..

Sebze yemekleeine agirlik verip sporla eski haline donebilir sizin desteginizle..

Yada doktora gitsin

Kılosu bı haylı fazla bence bı doktora gıdın genel tetkıklerınız yaparsın hersey normal ıse de dıyetısyen eslıgındr kurtulur ınsallah kılolarından gercekten kılo basa bela ınsallah zayıflar esınız.

Nasil besleniyor beslenmesini kontrol etmeye calisabilirsiniz..

Mesela disardan hazirmi tuketiyor..

Sebze yemekleeine agirlik verip sporla eski haline donebilir sizin desteginizle..

Yada doktora gitsin
sebze yediremiyorum ki evde koşu bandı ağırlıklar bir sürü spor aleti var benim zorumla aldık yok evde yapsa dışarda kesin kebapları götürüyor eminim buna kalbini kırmak istemiyorum tartışıyoruz onu istemediğimi beğenmediğimi düşünmesini istemiyorum ama bir türlü kilo verdiremiyorum bu adama

en başta kendisinin istemesi lazım zayıflamayı yoksa ne yapsanız kar etmez.önce bir kan tahlili yaptırsın bence şeker olabilir o tür insanlar aç kalamaz tutamaz kendini yemeden.benm eşimde yıllarca 130 kilolarda bile gezdi ne yaptıysam olmadı şekeri olduğunu çok geç anladık.o bile kar etmedi zayıflamadı kendi bi istedi şuan 100 kiloya kadar indi dahada vericem diyo.önemli olan onların istemesi.ben ne dediysem dinlememeşti çünkü.

ilk önce kendi isteyecek, diyetisyene gidebilir.bir diyet programı uygulanabilir.akupunktur ile kilo verilebiliyordu.

canım beraber spor yapın onu bu konuda yalnız bırakma. karatay beslenme tarzını bi araştır tavsiye ederim. evinize sağlıklı şeyler girsin beraber sağlıklı beslenme spor vs olunca zayıflar bence. yani ona bu konuda maddi manevi destek ol tatlı tatlı ikna et.

Siz onun iyiligi icin zayifla desenizde,bir yerden sonra yanlis anlayabilir,onu begenmediginizi dusunup,kirilabilir..disardan samimi gordugu birinin bunu ona soylemese lazim sakayla karisik.arkadas esin yaninda kucuk kaliyor artik.kilo aldikca yasin buyuk gosteriyor sanki filan derse duzelebilir,en azindan zayiflamak isteyebilir..bunun disindada muhtemelen beslenme seklinizden dolayida olmus bu kilolar,hamurisi,yagli yiyecekler,kizartma turu cokmu yaparsiniz,siz bari onlara dikkat edin,tatli yapiyorsaniz haftada bire dusurun tatli yapmayin,birde havalar isininca aksam yuruyuslere cikabilirsiniz

Evde yemekleri sen yapıyorsundur.
Ona bir diyet programı ayarlayıp ona göre yemek yapabilirsin...

kilo herşeye zarar en baştata sağlığa ömrunu kısaltıyor insanın yaşam kalitesini düşürüyor. onu karşınıza alın ve ciddi bir şekilde bunları anlatın beraber yaşlanmak istediğinizi ve durumundan endişe ettiğinizi dile getirin çok fazla rencide etmeden ama alınacak rencide olacak diyede seyirci kalamazsınız. sonra mutlaka ama mutlaka diyetisyene gidin ve diyetisyen kontrolünde zayıflamasını sağlayın. hem daha düzenli ve sağlıklı kilo verir hemde diyetisyen daha çok teşvik ediyor insanı:) mesela yanlış bilinen bir şey sebze ile beslenerek kilo vermek tabiki sebzede tüketmeliyiz ama günlük almamız gereken birde et miktarı var. etcil beslenme kilo aldırmaz şeker ve karbonhidrat kilo aldırır insana. insanın sebze ağırlıklı etsiz beslenmesi vücudundaki yağların değil kasların gitmesine sebep olur bilinç önemli siz hamur işi yapmayın evinize ekmek sokmayın yada az ekmek alın az tuketsin tatlı yapmayın ve eve abur cubur almayın bunları çok iyi biliyorum çünkü balık etliyim:) ama zamanında düzenli diyetisyenle verdiğim kiloları geri almadım yavaş yavaş verdim ama sağlıklı verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…