• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana bi bakıverin!

azra_beril

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
294
77
118
Diğer
yaklaşık 6 yıllık evliyim ve pcos var bende malum bebiş de yok bir kere normal yolla hamile kaldım ama malesef düşükle sonuçlandı. tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik ama rahimde riskli bölgede polip varmış öncelikle onun alınması gerekiyor dedi doktorum histeroskopi yoluyla genel anestezi altında haftaya amelyat olacağım sürece göre tedavi aşamalarını görüşürüz dedi doktorum size sorum hiç böyle bi ameliyat geçirip normal yolla hamile kalan var mı duyduğunuz bildiğiniz????? bu ameliyatı olmam şartmış:5:

yaklaşık 6 yıllık evliyim ve pcos var bende malum bebiş de yok bir kere normal yolla hamile kaldım ama malesef düşükle sonuçlandı. tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik ama rahimde riskli bölgede polip varmış öncelikle onun alınması gerekiyor dedi doktorum histeroskopi yoluyla genel anestezi altında haftaya amelyat olacağım sürece göre tedavi aşamalarını görüşürüz dedi doktorum size sorum hiç böyle bi ameliyat geçirip normal yolla hamile kalan var mı duyduğunuz bildiğiniz????? bu ameliyatı olmam şartmış:5:
Merhaba ben polip ameliyatı oldum ancak polip hamile kalmana yardımcı yani şöyle söyleyim yumurtalarında sorun varda polip alımı sonrasında kesin hamile kalırsın diye bir şey yok. Bende polip yüzünden ara lekelenmelerim oluyordu. Operasyondan sonra öyle bir sorunum kalmadı çok şükür. Bu ara akıntılar yumurtanın tutunmasına engel olabiliyormuş ama kanıtlanmamış bir etken sadece. Ben hala hamile kalamadım mesela yumurtalarında da sorun yok. Vardır elbet zamanı diyerek bekliyoruz. İnşallah sen biran önce bebişine kavuşursun. Bu operasyon 20 dak kısa süren hastanede yaymanı gerektirmeyecek bir operasyon cnm. Allah yardımcın olsun inşallah

Back
X