• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bana bir akil verin

ben dert etmiyorum
sen de seni ilgilendirmeyen konulara çok fazla takılma istersen
diye
herkesin içinde bir cevap ver aklını başına alsın

kendi koca meraklısı demek ki
elaleme ne evlenirsin evlenmezsin hey Allah ım
millet konuşmak için konuşuyor

Yaşın kaç senin ?? Allah aşkına evlılık Harika bısey degıl cokkkkk severek evlenenlerıde görüyoruz dayak yıyeni aldatılanı neler var ya bekarlıgın kıymetını bil gez dolaş ben 27 de evlendım ama erken evlendım bence bekleseydım keşke dıyorum 30 dan sonra evlenseydım

• Beğen
Reactions: Yeu
Öncelikle biten ilişkin için geçmiş olsun, dilerim hakkında en hayırlısı olur...

Konuna dönersek; hiç bozuntuya vermeden ve alındığını belli etmeden arkadaşlarına dönüp, "mutlu olmak için bir eşe ihtiyacım yok ben kendimle de mutlu olabiliyorum, kimsenin bana birini ayarlamasına yada bununla dalga geçmesine ihtiyacım yok canım" şeklinde çok net ve baskın bir şekilde cevap verebilirsin. Ama gülümseyerek söyle ki, bozulduğunu belli etme.

Bazı acılar insanları yorar, çok yorulmuşsun belli ki. Annenle yada KK ile olacak iş değil. Bizden çıkmış, biraz destek alırsan sağlıklı düşünme yolunda yol kat edip hiç değilse yüreğini biraz rahatlatırsın. Kendine değer ver, inan üzüldüm sana... Hepimiz kadınız, inan biraz rahatlarsın, kendini toparlar, sağlıklı düşüncelere sahip olmaya başlarsın... Bahtın açık olsun canım...

Size daha iyi mazeme vermisim hep ayni seyi diyorsunuz o konuyu unutun lutfen ya tek tek aciklamak istemiyorum bunaldim duygu patlamasi yasadim o an
Istedigim yorumu yapmakta ozgurum tipki senin her konunu evlilik ile ilgili acman gibi.

Eğer bu arkadasin cok samimi biriyse ona rahatsız olduğunu açikça söyle eğer aranıza mesafe varsa ve eksi yönünüzü fark ettiğinde üstünüze geliyorsa herkesin içinde birkaç kere tersleyin kendi rezil olunca tekrarlamaz bence

Ama işte dikkatimi çeken çoğu kişinin benimle aynı konumda olması ve sadece benim banlanmam :KK70:
Siz kiblenmişsinizdir, kib kötü içerik bildirimidir ve yorumların sol altında yer alır, uygun olmadığını düşündüğünüz yorumları kiblemezseniz yönetici üyelerin hangi konuda ne yazdığının takibini yapamaz çünkü burası 550 bine yakın üyesi olan ve hergün yüzlerce konu açılıp binlerce içerik girilen bir siteHoppa

Siz kiblenmişsinizdir, kib kötü içerik bildirimidir ve yorumların sol altında yer alır, uygun olmadığını düşündüğünüz yorumları kiblemezseniz yönetici üyelerin hangi konuda ne yazdığının takibini yapamaz çünkü burası 550 bine yakın üyesi olan ve hergün yüzlerce konu açılıp binlerce içerik girilen bir siteHoppa

Beni bi daha banlamayın yazık bana sonra kimle konuşacağımı şaşırıyorum 2 gun sus pus oturuyorum evde:KK22:

Back
X