- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi history1985
-
Annemle pek araları yok ailede en iyi benle anlasirlardi.onların da çocuğu var bebek olayını kıskanmamislardır herhalde.Anneniz yok mu o sorsun. Bazı tipler küsebilmek için böyle yapıyor. Fırsat kolluyorlar. Siz bir şey deseniz küserler. Bebeği mi kıskandılar acaba?
Anneye de mesafelilerse abin de iş yok.Annemle pek araları yok ailede en iyi benle anlasirlardi.onların da çocuğu var bebek olayını kıskanmamislardır herhalde.
Ben de haksızlık etmiyim onlara belki iyi niyetliler dusunemediler falan diyorum.Rahat birakmak istiyor olamazlar mi? Ben birileri beni cagirmayinca ve bana gelmeyince seviniyorum valla, siz de oyle yapin ille de gorusmek zorunda degilsiniz kendinize baska ugraslar bulabilir veya arkadas istiyorsaniz arkadas edinebilirsiniz
Ben de kararsız kaldım canım arayip aramamakta.bence abine güzelce abi çok koptuk artık görüşemiyoruz hep yengemin ailesiylesin biraz bizimlede ilgilensen özlüyoruz sizi falan desen ?
Ben de kararsız kaldım canım arayip aramamakta.
Evet tam hanimköylü :) ama beni hiç rahatsız etmedi bugüne kadar yengemle de iletişimimiz iyiydi niye böyle oldu anlamadım ben deSenin abin de hanimkoylu olmuş yani ne güzel bizimki gibi:) boşver takma ama çok uzuluyo san söyle tabi abin sonucta
Canim misafir agirlamak zor valla insanlara da hak veriyorum ben de birileri evime gelince artik rahatsiz olmaya basladim hele ki ben hamileyken gelip de bana yuk olanlara hepten nefretle bakiyorum su anBen de haksızlık etmiyim onlara belki iyi niyetliler dusunemediler falan diyorum.
Peki olur da birgün ararlarsa :) kirginligimi dile getirmeli miyim sizce ?Beklenti içine girmeyin bence. Siz de bir süre aramayın etmeyin, kırıldığınızı fark edeceklerini umuyorum. İlk etapta söze dökmemenizi tavsiye ederim.
Canim kendi aileden olduğu zaman kirginligin artıyor sanırım.Benimde gorumce yemeğe davet etmedi hiç de problem etmem. Aksine sevindim.
HayırPeki olur da birgün ararlarsa :) kirginligimi dile getirmeli miyim sizce ?
Çok tatlisinHayırhatalarını anlamışlar demek ki. Üstüne gitmeye değmez. Bir de gelin-görümcelik hassas bi konu. Biz de çok iyiyiz ama ufak şeylerin üstünü kapatmayı tercih ederim hep, biraz da mesafeli olmayı. Böylesi eminim sizin için de hayırlı olur. Düşünmemeye çalışıp bebeğinize odaklanın, bol bol uyuyup, gezip, film falan seyredip henüz morarmamış göz altlarınızın, yolunmamış saç ve derinizin, kusmuklanmamış kıyafetlerinizin falan tadını çıkartın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?