Kızlar bana da bir fikir verir misiniz. Özellikle anneler yada anne adayları yada herkes

18 yıl önce oğluma,Chicco marka, baston model bebek arabası almıştık.
Önce oğluma,sonra arkadaşımın kızına,
sonra onun kardeşinin çocuğuna kullanıldı.
Ne sağlam arabaymış biz de şaşırdık.
Çok da kullanışlıydı,açması,kapaması kolaydı.
İlk 8 ay kanguru kullanmıştım ben de,
o zamanki kangurular şimdikiler kadar ergonomik de değildi.

Öncelikle belki konunun yeri burası değildi bilmiyorum banlanmazsam cevap yazarım.
Malumunuz benim doğuma az kaldı artık ve yavaş yavaş alisverise başladık.
Hem ilk çocuğun üstünden yıllar geçmesi hemde cinsiyet farkından dolayı çok eksiğimiz var. Şimdi bizim bir bebek arabası almamız gerekiyor ama kafamdaki soru işareti tam da burada başlıyor. Önce şunu açıklayayım kızımi okula ben götürüp getiriyorum o yüzden bebek arabasi en temel ihtiyaclarimizdan. Burada bebeği birakabilecegim yada kızı okula getirip götürecek kimse yok.
Ha şimdi soracak olduğum soruya gelirsek. Malum piyasanın durumu ortada bizde çok iyi birşey alamayacağız. Suan öyle bir durumumuz yok. Sizce ayirdigim bütçe ile sıfır bir bebek arabası mi alayım(benetto, johnson gibi markalar alabiliyorum)yoksa iyi bir markanın yani iyi dediysem çok pahalı olanlardan değilde kraft filan gibi onların ikinci el arabalarından mi alayım. Bir türlü karar veremedim. Bütçe kısıtlı olduğu için ince eleyip sık dokuyorum.
Alacagim arabadaki özellik olarak sadece uzun yıllar dayanabilecek olmasını istiyorum. Birde pazara filan gittiğimde çocukla beraber satın aldığım sebzeleri filan taşımak. Çünkü tüm bu işlere ben bakıyorum.
Arkadaşlar fikrinize ihtiyacim var.bebek arabası Sıfır mi ikinci el mi alayım.. Birde hangi marka tavsiye edersiniz.

Ben normal standartta bir araba aldım. Ama baston yatabilen hafif bi araba almadigima pişmanım.

johnson-db-105-snopy-cift-yonlu-bebek-arabasi-p-jhn-42578

Açılır mı bilmiyorum ama benim butcem de azdı bunu almıştım ilk kızımda kızım 3 yaşında hala pazara çarşıya alışverişe bu arabayla gidiyorum resim acilmassa Snoopy bebek arabası diye çıkıyor nette idare etti bu kadar sene ikinciye de idare eder insallah

Öncelikle belki konunun yeri burası değildi bilmiyorum banlanmazsam cevap yazarım.
Hem ilk çocuğun üstünden yıllar geçmesi hemde cinsiyet farkından dolayı çok eksiğimiz var. Şimdi bizim bir bebek arabası almamız gerekiyor ama kafamdaki soru işareti tam da burada başlıyor. Önce şunu açıklayayım kızımi okula ben götürüp getiriyorum o yüzden bebek arabasi en temel ihtiyaclarimizdan. Burada bebeği birakabilecegim yada kızı okula getirip götürecek kimse yok.
Ha şimdi soracak olduğum soruya gelirsek. Malum piyasanın durumu ortada bizde çok iyi birşey alamayacağız. Suan öyle bir durumumuz yok. Sizce ayirdigim bütçe ile sıfır bir bebek arabası mi alayım(benetto, johnson gibi markalar alabiliyorum)yoksa iyi bir markanın yani iyi dediysem çok pahalı olanlardan değilde kraft filan gibi onların ikinci el arabalarından mi alayım. Bir türlü karar veremedim. Bütçe kısıtlı olduğu için ince eleyip sık dokuyorum.
Alacagim arabadaki özellik olarak sadece uzun yıllar dayanabilecek olmasını istiyorum. Birde pazara filan gittiğimde çocukla beraber satın aldığım sebzeleri filan taşımak. Çünkü tüm bu işlere ben bakıyorum.
Arkadaşlar fikrinize ihtiyacim var.bebek arabası Sıfır mi ikinci el mi alayım.. Birde hangi marka tavsiye edersiniz.
Kanguruyu tek geçerim benimde 8.5 aylık oğlum var arabası çok ağır ben kanguruya koyuyorum o mutlu ben mutlu fiyat olarakda gayet iyi solomom baby aldım ben

ablam ikizlerine kullandığı chicco liteway baston puset vermişti. ilk kızıma 2 sene tepe tepe kullandık ama ikinci kız 1 yaşına girmeden artık iflas etti araba. şimdi baby2go aldık uygun bir fiyata. gayet memnunuz

Ne gerek var cok para vermeye. Ikinci el alıp silip mis gibi kullanın.. bebek ne kadar zarar verir ki arabaya.. boşa para harcamayın bence

Merhaba oncelikle bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah
Anladigim kadariyla bebek arabasini sık kullanacaksınız bence ikinci el almak yerine sıfır tam yatış ozelligi olan baston puset almaniz cunku ikinci el urunlerde garanti yok bir sorunla karsilastiginizda muattap olabileceginiz biri yok sifirda garanti sansiniz var. Bu kadar sık kullanacaksaniz da biraz iyi bisey almaniz gerekir bence yukardaki soylediginiz markalar cok saglam degildi diye hatirliyorum bir bebek firmasinda 5 yil calistim kraft sunny baby falan cok tamire gelen markalar arasindaydi simdi ne durumda bilemiyorum.
Tavsiyeye gelince joie nuna bakabilirsiniz

Bebek arabası az kullanılıyor atılıyor kenara yazan olmuş da muhalefet etmeye geldim. Biz üç yıl kullandık valla. Hatta kocaman arabadan bıktık da baston aldık en son.

Bence markaya takilmayin, e bebekte suan 800tl ye cok guzel travel system arabalar var.Oncelikle bebegi tek bir araba ile buyutemezsin.Ilk dogdugu andan disariya cikmaniz gerekecekse eger arabanin 0-6 aylik icin portbebesi olmasi gerekiyor.El kadar bebegi normal bebek arabasina koyamazsiniz.Portbebeyi bebek biraz buyup , oturmaya baslayana kadar kullanirsiniz.Oto koltuguda 6 aylik olana kadar cok rahat oluyor, zaten travel systemde dahil oluyor.Bu ilk arabalar tabi biraz daha agir ama 10 kg yu gecmeyecek model bakin.1,6 yasindan sonra bana bu 10 kg da fazla geldi cunku bebekte agirlasti.Ilk arabayi satip baston aldim, cokta rahat oldu.

Back
X