ben memur oldum ama çalışmak hiç bana göre değilmiş onu anladım bunu niçinde istifa etmeyi düşünüyorum şimdilik yakında evlenecem. belki ilerde çalışmak istesem tekrar memur olma şansım var ama ben 8 5 çalışmaya uygun bi insan olmadığımı anladım yani öğretmenlik olsa yarım gün benim için çok güzel olur. işi bırakıp açıktan bi öğretmenlik okumak istiyorm sonra kızmetse öğretmenlik yaparım. aslında çalışmasam bile Allaha şükür zor durumda kalmam. şimdi size sorum istifa edeyim mi hem evlilik hazırlıklarını rahat rahat yaparım hemde beni bu kadar çok bunaltan bişeyden kurtulmuş olurum. çünkü işe çok isteksiz gidiyorum ve çook bunalıyorum sanki hayatımdan çalınmış gibi
Enazından aday memurluğunuz kalkıncaya kadar sabredin ki geri dönmek isterseniz bir şansınız olur ilerde memuriyete.
Hayatta kimin başına ne geleceği belli olmaz,evlendiğinizde belki çalışmak daha cazip gelir size ama bu seferde elinizdeki fırsatı tepmiş olmayın.
istifa edecekseniz yerinize birini alıyorsa ben gelsem olmaz mı
evet benim yerimde olmak isteyen çok kişi var herkes bunu söylüyor bana. ben hiç mutlu değilim bu şekilde yani kendimi çok kötü hissediyorm
Seveceğin bir iş yap o halde.Ama çalışmayı bırakmamalısın.Madem durumun var yapmakan zevk alacağın bir işin eğitimini al.
ben memur oldum ama çalışmak hiç bana göre değilmiş onu anladım bunu niçinde istifa etmeyi düşünüyorum şimdilik yakında evlenecem. belki ilerde çalışmak istesem tekrar memur olma şansım var ama ben 8 5 çalışmaya uygun bi insan olmadığımı anladım yani öğretmenlik olsa yarım gün benim için çok güzel olur. işi bırakıp açıktan bi öğretmenlik okumak istiyorm sonra kızmetse öğretmenlik yaparım. aslında çalışmasam bile Allaha şükür zor durumda kalmam. şimdi size sorum istifa edeyim mi hem evlilik hazırlıklarını rahat rahat yaparım hemde beni bu kadar çok bunaltan bişeyden kurtulmuş olurum. çünkü işe çok isteksiz gidiyorum ve çook bunalıyorum sanki hayatımdan çalınmış gibi
bende öyle bişey yapmayı düşünüyrm yani öğretmenlik istiyorum hem yarım gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?