kızlar bana fikir verin

ceren3333

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
64
0
16
İçel Mersin
ben memur oldum ama çalışmak hiç bana göre değilmiş onu anladım bunu niçinde istifa etmeyi düşünüyorum şimdilik yakında evlenecem. belki ilerde çalışmak istesem tekrar memur olma şansım var ama ben 8 5 çalışmaya uygun bi insan olmadığımı anladım yani öğretmenlik olsa yarım gün benim için çok güzel olur. işi bırakıp açıktan bi öğretmenlik okumak istiyorm sonra kızmetse öğretmenlik yaparım. aslında çalışmasam bile Allaha şükür zor durumda kalmam. şimdi size sorum istifa edeyim mi hem evlilik hazırlıklarını rahat rahat yaparım hemde beni bu kadar çok bunaltan bişeyden kurtulmuş olurum. çünkü işe çok isteksiz gidiyorum ve çook bunalıyorum sanki hayatımdan çalınmış gibi

sanırım hiç özelde çalışmadınız hiç sıkıntı çekmediniz
yerinizde olmak isteyen binlerce insan var kıymetini bilin derim

hayatı bu kadar hafife alma, elinde mesleğin var, sırf sıkılıyorum, rahat çeyiz alışverişi yapayım gibi sebeplerle
iş bırakılır mı? ayrıca öğretmenlikten sıkılmayacağının garantisi varmı?
senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan varki,
50-100 lira için evlere temizliğe gidip çocuklarını büyütüyorlar.

Trilyonların da olsa çalışmak en önemli şeydir kadın için.
Şu an eve kapatılmış çalışmasına izin verilmeye o kadar çok kadın var ki senin yerinde olmak isteyen.
sabah 8 akşam 8 çalışan insanlar var.
kusura bakma ama bu biraz rahat batması olmuş.

evet benim yerimde olmak isteyen çok kişi var herkes bunu söylüyor bana. ben hiç mutlu değilim bu şekilde yani kendimi çok kötü hissediyorm

Enazından aday memurluğunuz kalkıncaya kadar sabredin ki geri dönmek isterseniz bir şansınız olur ilerde memuriyete.
Hayatta kimin başına ne geleceği belli olmaz,evlendiğinizde belki çalışmak daha cazip gelir size ama bu seferde elinizdeki fırsatı tepmiş olmayın.

Biz size yapmayın etmeyin desek de bi anlam ifade etmez cünkü siz çalışmayı sevmiyorsunz.

aday memurluk kalkmadan da istifa etsem tekrar memuriyete dönemez miyim

Şaka bi yana belki alışamamışsınızdır tam, evlenince o işin kıymetini anlarsınız, ama istifa edip geri dönme imkanınız varsa olabilir..

evet benim yerimde olmak isteyen çok kişi var herkes bunu söylüyor bana. ben hiç mutlu değilim bu şekilde yani kendimi çok kötü hissediyorm

Seveceğin bir iş yap o halde.Ama çalışmayı bırakmamalısın.Madem durumun var yapmakan zevk alacağın bir işin eğitimini al.

Ne kadar zamandır çalışıyorsunuz bilmiyorum.
Biraz kendinize zaman verin hiç çalışmayan birisi için iş hayatına bir anda atılmak ilk başlarda zor gelebilir.
Belki zamanla alışırsınız.
Kaldı ki siz memursunuz bunun kıymetini iyi bilin.

Sizin yerinizde olup 8 5 çalışmak için neler vermezdim...

Kim memnun ki işinden? Kendi işim olmasına rağmen hiç mutlu değilim, bazen sinirlendiğimde batsam da kurtulsam diyorum ama lafta sırf, ciddi filan değilim asla ve her sabah paşa paşa işimin başına yollanmak zorundayım. Çünkü çalışmak para meselesi değil, duruş meselesidir. Hele evlilik arifesindesiniz, eşinizden değer görmek, ona bağımlı olmamak, onun hatalarına göz yummak mecburiyetinde kalmayacak kadar ayakta durabilmek adına tam da şimdi çalışmanız gerekir. Bu siteye üye olduğumdan, Bir derdim var topiğinde hemcinslerimin dertlerini bu denli yakından gördüğümden beri her gün şükrediyorum bir işim olduğu için şahsen. Siz de öyle yapın bana kalırsa.

çalışmayı mı sevmiyorsunuz,mevcut olan işinizi mi?
peki evlendikten sonra evde ne iş yapacaksınız,onu biliyor musunuz? şimdi diyosunuz ki evlilik hazırlığı yaparım,ya sonra???

bende öyle bişey yapmayı düşünüyrm yani öğretmenlik istiyorum hem yarım gün

sadece yarım gün diye öğretmen olmak istenir mi yahu??tüm gün çocuklarla uğraşacaksın,ayaktasın,sabırla birşey öğreteceksin,müdürü var,yönetimi var,planı var programı var...
sanki aprt time işten bahsediyosun..çok kızıyorum böyle öğretmenliği hafifie alanlara..çocuklarımız kimlere emanet işte...

Bence de ayrılmalısınız...
En azından yerinizde olması gereken bir kadın zihniyetinin yeri açılsın!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…