kızlar bana fikir verin

yarım gün çalışmak ta sizi tatmin etmeyecektir.bir süre sonra ondan da sıkılırsınız.nerde memursunuz bilmiyorum ama 8/5 çalışmayı mumla ararsınız çocuklarla uğraşmak kolaymı? ki siz sıkıntıya gelen biri değilsiniz anladığım kadarıyla.bu psikolojide çalışan, sırf yarım gün olsun diyen bir öğretmenin öğrencisi olmak istemezdim

Son düzenleme:
sadece yarım gün diye öğretmen olmak istenir mi yahu??tüm gün çocuklarla uğraşacaksın,ayaktasın,sabırla birşey öğreteceksin,müdürü var,yönetimi var,planı var programı var...
sanki aprt time işten bahsediyosun..çok kızıyorum böyle öğretmenliği hafifie alanlara..çocuklarımız kimlere emanet işte...

tabii ki hafife almıyorum ben ücretli öğretmenlik yapmştım öğretmenliği daha çok sevmiştim

Kaç tane işsiz evde oturan öğretmen var farkında değilsiniz sanırım. Her okuyana gümüş tepsiyle iş imkanı sunulmuyor. Ayrıca sabah 8 akşam 5 bile size zor geliyorsa siz her işten sıkılırsınız.

Hiç kimse kusura bakmasın memuriyetin çalışma şartlarından da boşuna yakınmayın gayet normal ve rahat bir çalışma şartları var. Siz kısaca memuriyet değil çalışmak bana göre değil diyin bitsin bence. Özel sektörde sabah 8 akşam 8 çalışan hafta sonu cumartesi günü çalışan gerekiyorsa mesaiye kalan insanlar var etrafımda siz gayet güzel ve garanti bir iş bulmuşsunuz beğenmiyorsunuz bence istifa edin bu işe gerçekten ihtiyacı olan , emek ve değer veren biri girsin. Bir de memuriyete nasıl girdiniz ben merak ettim açıkçası gerçekten böyle çalışıp çabalayıp çok emek vererek mi yoksa gayet rahat bir şekilde mi? Yoksa insan o kadar çabasına acır yani.

şaka gibi...zaten aklınızdaki düşünce belli..niye soruyorsunuz ki? siz ayrılacaksınız işten..ayrılmalısınızda, böyle verimlide olamazsınız..hiç değilse gerçekten ihtiyacı olan birisi atanır..Dua eder size:34:

Evlilik öncesi hazırlık biraz zahmetli ve vakit gerektiriyor bu doğru..
Madem istemiyorsun hiç, maddiyatta da sorun yok, tekrar işe girme şansın var o zaman ben olsam çıkardım..

bekarken aileme destek olmak için bir süre çalışmak zorundaydım. sevmediğim bir işti. başka bir iş de bulamamıştım. insanın sevmediği bir işte çalışması ne demektir iyi bilirim.
eğer ücretsiz izin hakkınız varsa onu kullanın. belki sonra dönmek istersiniz.
ama ben kararlıyım derseniz istifa edip seveceğiniz işin eğitimini alın.

Hiçbirimiz erkan kalkmayı akşama kadar çalışmayı sevmiyoruz, hepimiz isteriz rahat bi işim olsun hatta kendi işim olsun bana yeter diye ama bugünden yarına ne olacağımız belli değil . Allah kimseyi zorda bırakmasın ama ekonomik özgürlük önemli bir şey. Biz daha hayatta çok tecrübe edemediğimiz için öneminin farkında da değiliz.

ben memur oldum ama çalışmak hiç bana göre değilmiş onu anladım bunu niçinde istifa etmeyi düşünüyorum şimdilik yakında evlenecem. belki ilerde çalışmak istesem tekrar memur olma şansım var ama ben 8 5 çalışmaya uygun bi insan olmadığımı anladım yani öğretmenlik olsa yarım gün benim için çok güzel olur. işi bırakıp açıktan bi öğretmenlik okumak istiyorm sonra kızmetse öğretmenlik yaparım. aslında çalışmasam bile Allaha şükür zor durumda kalmam. şimdi size sorum istifa edeyim mi hem evlilik hazırlıklarını rahat rahat yaparım hemde beni bu kadar çok bunaltan bişeyden kurtulmuş olurum. çünkü işe çok isteksiz gidiyorum ve çook bunalıyorum sanki hayatımdan çalınmış gibi

sakın istifa etme derim ben..
2.öğretim eğitim fakültesi okuyup,kurumlar arası geçiş yaparsın.öğretmenlik atamaları her yıl zorlaşıyor.
kendi paranı kazanmak gibisi varmı??
evlenince hep eşindenmi bekliceksin ihtiyaçlarını karşılamasını??

mesai saatleri belli olmayan herkesin yeri geldiğinde başıma müdür kesildiği üstelik bazı zamanlar pazar günleri dahi çalışan ben şükürler olsun işim var
2 aydır sadece 1 gün izin kullanan pazar da dahil haftanın 7 günü çalışan üstelik her hafta vardiye değiştiği için bir düzeni olmayıp, sayın bakanın deyimiyle mahkum olduğu asgari ücreti alan karamelim tatlı aşkım biricik sevgilim eşim var oda şükürler olsun diyor.
siz memuriyetin nesini beğenmediniz yaa

e çalışmak kimseye göre değil......kendi adıma söyleyim herkese sevilen meslekler düşmüyor yani ressam olmak sporcu olmak ne bileyim belki sanat galerisi açmak sevdiğin hoşlandığın birşeyden para kazanmak......düzen o düzen değil maalesef...düzen iyi kötü demeden herkesin çalışması gerektiği........öyle ki eğitim ve sağlık para ile......çocuk düşünmüyorsanız ve iyi bir aileniz varsa yani size kıyamayan bir aile........o zaman kotarırsın.......yoksa o işini mumla ararsın

DİPNOT:şu an birkaçgünde bir çalışıyorum ve kiramı ödeyebilyorum.....eşime ve aileme restimi çekebiliyorum.....ama onlarca tıp fakültesi açıldı bu mesleğin de ömrü beş sene

ben memur oldum ama çalışmak hiç bana göre değilmiş onu anladım bunu niçinde istifa etmeyi düşünüyorum şimdilik yakında evlenecem. belki ilerde çalışmak istesem tekrar memur olma şansım var ama ben 8 5 çalışmaya uygun bi insan olmadığımı anladım yani öğretmenlik olsa yarım gün benim için çok güzel olur. işi bırakıp açıktan bi öğretmenlik okumak istiyorm sonra kızmetse öğretmenlik yaparım. aslında çalışmasam bile Allaha şükür zor durumda kalmam. şimdi size sorum istifa edeyim mi hem evlilik hazırlıklarını rahat rahat yaparım hemde beni bu kadar çok bunaltan bişeyden kurtulmuş olurum. çünkü işe çok isteksiz gidiyorum ve çook bunalıyorum sanki hayatımdan çalınmış gibi

kaçış sendromuna yakalanan biri daha :27:

Açıktan öğretmenlik okumak ?

okadar hafife alma öğretmenliği. Bir insan yetiştiriyorsun öğretmenlikte. özveri ister emek ister. eve gelince mesain bitmez. her an acaba nasıl daha iyi eğitebilirim diye düşünmeyi ister..

açıktan okurum, yarım gün çalışır keyfime bakarım diyorsan öğretmen olma ! lütfen olmaya da çalışma! zihniyete bak yahu.

Of of keşke elinizdekinin değerini anlayabılseydınız ..
Siz hiç özelde 15 saat ayakta durdunuz mu ? Size hıc hak etmedıgınız halde kızan bağıran kompleksi insanlarla ugrastınız mı ..
Eğer bunları yasasaydınız asla memurıyetlıgı bırakmayı dusunmezdınız ..

Bencede siz istifa edin ve sızden bosalan yere hak eden işinin kıymetını bılecek baska bır arkadas gelsin ..

çalışmak herkesin harcı değil.. diğer arkadaşların dediği gibi rahat batmış sana malesef.. hayat senin karar senin.. ama ileride evlendikten bi süre sonra eşin seni başka kadınlarla kıyaslama başladığında,çalışan ayakları üstünde duran arkadaşlarını kıskandığında,evde oturmaktan,güne gitmekten başka bişey yapmayan kilo almış pasaklı bir kadına döndüğünde buraya konu açabilirsin bunları göz ardı etme derim.Çalışmak insanı her zaman dinç tutar

Back
X