Gelinlik Modelleri Kızlar bana hangisi daha çok yakışır..

emelbaha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
2.345
122
173
İstanbul
Kızlar 4 kasımda nikahım 10 kasımda da düğünüm var ikisinde de gelinlik giyeceğim. ilk resim nişanımdan.. ona göre aşağıda ki iki gelinlikten sizce hangisi bana yakışır yada bana yakışacağını düşündüğünüz gelinlikler var mı ?
birde gelin başı için fikirlerinizi yazarsanız çok memnun olurum ayrı bir başlık açmim dedim

Son düzenleme:
bana göre 2 numara.1.sanki vücut yapınıza uymaz gibi:34:

1 numara dha kıvrımlı hoş görünüyor bana kalırsa :16: gelin başı olarak da tepeden hoş bir topuz olabilir ama cok yapışık degil hafif kabarık :15:

1 numara dha kıvrımlı hoş görünüyor bana kalırsa :16: gelin başı olarak da tepeden hoş bir topuz olabilir ama cok yapışık degil hafif kabarık :15:

bende 1. diyorum ama bilmiyorum..

aslında nişan saçımda yapışık olmayacaktı bir kuaför faciası yaşadım ikinci kuaförüm bunu yapan ilki berbat bir makyaj ve saç yaptı resim götürmeme rağmen. ikinci çok az zamanda saçımı makyajımı yıkadı ve bunu yaptı istediğim modelde bu tarzdı sadece saçım yapışık değilde kendi haline bırakılacaktı ön kısım :)

Bende ilk 1. numarayı beğendim annemde 2. numarayı beğendi..kararsız kalmak çok kötü gerçi gidip giymeden bişi de diyemiyorum.

zaten denemeden karar veremezsin canım.bazen çok beğendiğimiz bir giysiyi üzerimize giyince beğenmeyebiliyoruz:34:

bende 1. diyorum ama bilmiyorum..

aslında nişan saçımda yapışık olmayacaktı bir kuaför faciası yaşadım ikinci kuaförüm bunu yapan ilki berbat bir makyaj ve saç yaptı resim götürmeme rağmen. ikinci çok az zamanda saçımı makyajımı yıkadı ve bunu yaptı istediğim modelde bu tarzdı sadece saçım yapışık değilde kendi haline bırakılacaktı ön kısım :)

boşver cnm takma kafana düğünde istedigin gibi yapmazlarsa dagıtırsın ortalıgı dah iyi bi kuaför bul. ama ben kesinlikle 1. numaradan yanayım:16:

zaten denemeden karar veremezsin canım.bazen çok beğendiğimiz bir giysiyi üzerimize giyince beğenmeyebiliyoruz:34:

Kesinlikle canım bayramdan sonra bakacağım zaten bunları netten bakıp beğendim sizlerle paylaşayım dedim hani fikir olur hem belki farklı gelinlikler gönderir bazı arkadaşlar gittiğimde onları da denerim dedim :)

nişanda 1 numaraya benzer kesimde giymişsiniz ve üstünüze oturmuş yakışmış 2 numara bence çok güzel ama siz de nasıl durur bilemiyorum saça gelince nişan saçı gibi yaptırmayın açık maşa yaptırıp belki uzun bir duvak olabilir makyajı da çok ağır ve karanlık yapmasınlar biraz yüzünüze aydınlık versinler

2. gelinlik muhteşem hem kusurları örter gibi geldi bana. gerçi fıstık gibisiniz maşallah :)

bence 1 numara saç konusunda inan istediğin gibi bişiy cıkmıyor sacına göre oluyor kuaförde herşey bende cok kararsızdım ama bence hoş olmuştu...

nişanda 1 numaraya benzer kesimde giymişsiniz ve üstünüze oturmuş yakışmış 2 numara bence çok güzel ama siz de nasıl durur bilemiyorum saça gelince nişan saçı gibi yaptırmayın açık maşa yaptırıp belki uzun bir duvak olabilir makyajı da çok ağır ve karanlık yapmasınlar biraz yüzünüze aydınlık versinler

Nişanlığımda aysiradan gelinliklerde aysira modelleri :)

Nişan saçım kazara öyle oldu yani ikinci kuaför ve ikinci saç biraz akislikler üst üste geldi o gün fotoğraf çekimindeki fotolarımı görseniz facia yeniden giyilecek ve yeniden çekileecek fotolarımız o yüzden saçım böyle olmayacak. ben yapışık değilde serbest olsun istedim ama kadın zaten çok yoğundu ben randevusuz gittim hep gittiğim kuaförümdü sağolsun hemen aldı beni 1 saat gibi kısa sürede saçımı makyajımı temizledi yaptı. diğer gittiğim salona yakın diye bir kuafördü sağolsun alakasız birşey yaptı kavga ettim çıktım

Şunuda ekleyeyim 1 numara tarzı gelinlikler artık herkeste var bir çok kişi bunlardan giyiyo. Ha güzelmi tabiki çok güzel ama 2 numara daha farklı geldi birde ışıl ışıl ışıltılı gelinliklere bayılırım :16:

2. gelinlik muhteşem hem kusurları örter gibi geldi bana. gerçi fıstık gibisiniz maşallah :)

Çok teşekkür ederim senin güzel bakışın canım :) koşturmadan kilo kaybım oluyor bu aralar. nişandan biraz daha zayıfım şuan düğüne kadar ne olurum bilmiyorum..

bakalım giyip foto eklerim bayramdan sonra inşallah ..

bence 1 numara saç konusunda inan istediğin gibi bişiy cıkmıyor sacına göre oluyor kuaförde herşey bende cok kararsızdım ama bence hoş olmuştu...

İnsan o gün çok güzel olsun istiyor ama bazen aksilikler çıkıyor. Bende nikah için saçımı kendi kuaförüme bırakacağım ve provaya gideceğim öncesinde çünkü o gün kendim olarak bir olumsuzluk yaşamak istemiyorum. nişanda sinirden ağlayacaktım..

Şunuda ekleyeyim 1 numara tarzı gelinlikler artık herkeste var bir çok kişi bunlardan giyiyo. Ha güzelmi tabiki çok güzel ama 2 numara daha farklı geldi birde ışıl ışıl ışıltılı gelinliklere bayılırım :16:

Evet ilk gelinlik tarzında çok gelinlik var bayağı revaçta ama ne bilim insan kararsız kalıyor işte ben sadece bu ikisini seçebildim netten öyle güzel gelinlikler olmasına rağmen. yakıştıramadım kendime.. bunlar olabilir diye düşündüm.. o yüzden konu açtım hani belki başka bir gelinliği buradaki arkadaşlarım yakıştırır foto ekler diye :)

Back
X