kızlar bana iskambil yada tarot bakana katina bakıyorum

bana bakarmısın? bende sana tarot bakarım ama yarın bakabilirim. burcunu ve merak ettiğin şeyi yazarmısın.merak ettiğin şey erkek arkadaşınla ilgiliyse onun burcunu da yazman gerek

kızlar bana iskambil yada tarot bakana katina bakıyorum

bana bakarmısın? bende sana tarot bakarım ama yarın bakabilirim. burcunu ve merak ettiğin şeyi yazarmısın.merak ettiğin şey erkek arkadaşınla ilgiliyse onun burcunu da yazman gerek

burcum aslan sevgilimin kova genel olarak benimle ilgili istiyorum birde onula ilgili hayatında bir başkası var mı falan gbi sana nasıl bakayım aşk iş yarın ben yokum ama

Son düzenleme:
canım bana genel bakarmısın ne zaman işe başlayacağım yada üni yi kazanabilecekmiyim aşk ne zaman hayatıma yeni biri girecek hepsine bakarsan süper olur. canım bende uuyuyacaktım ama uykum kaçtı bakayım bende sana birazdan yazıcam yorumunu:54::54::54:

burcum aslan sevgilimin kova genel olarak benimle ilgili istiyorum birde onula ilgili hayatında bir başkası var mı falan gbi sana nasıl bakayım aşk iş yarın ben yokum ama

canım sen bugünlerde parayla ilgili bu bir işe girmek olabilir birşeyler yapmak istiyorsun belkide yaptın bu konuda sevgilinle anlaşamıyorsunuz birşey olmuş sen ona kırılmışsın.senin kötü bir niyetin yok sen maddi manevi rahat huzur içinde yaşamak istiyorsun bu da gayet doğal.işinde yükselmek istiyorsun.bugünlerde ilişkinle ilgili ümitsizliğe kapılmışsın böyle düşünmene sebep olacak şeyler olmuş.bu şey ne ise sizin dışınızda birinin etkisi bu yüzden sen yakınlarına bile güvenemiyorsun.yakında sıkıntılarından birazda olsa sıyrılacaksın bu aslında senin kafanı dinlemen sayesinde olacak.aranızdaki sorunu sen çözeceksin ama bunu yaparken kendi doğrunu kabul ettireceksin.çevrende ilişkinle ilgili yanlış tercih yaptığın ve bunda ısrar ettiğin düşünülüyor. canım sen kendine güvenen ve karşındakine fikrini kabul ettiren birisin.sende birazda erkek gibi nasıl desem bazı şeyleri kadınlar yapamazlarda erkeğe ihtiyaç duyarlar ya sen onları da yapabiliyorsun bu yüzden çok rahatsız girdiğin ortamda kendini kabul ettiriyorsun.ilerde evle ilgili tadilat taşınma yada sevgilinle ayrı eve çıkabilirsin.fakat böyle bir düşünceniz varmı bilmiyorum ilerisi için olursa sevgilinizle sorun yaşayabilirsiniz.sevgilinin hayatında başka biri varmı bilmiyorum fakat belki arada kafası karışıyordur onu mu seçsem bunu seçsem diye duygusal anlamda gelgitleri oluyordur belki

banada bakarsan bende tarot bakarim bana özelden isimlerinizi yazman yeterli birde yasin

bana katina fali genel anlaminda istiyorum birde ask varmi olacakmi :17:

bana tarot bakarmısın bende sana katina bakarım

tamam olur n e bilmek istedgini ismini ve yasini yaz

banada dedgim gibi genel anlamda birde ask ne zaman kapimi calacak?

ama simdi isim var 1-2 saat sonra isim daha erken bitersen sana mesaj atarim:)

Son düzenleme:
ne zaman ciddi bir ilişki yaşayacağım.istediğim gibi bir iş ne zaman bulucam. genel bakarsan sevinirim
ismim zeynep 28 yaşımdayım
sende bana saç ten göz rengini yaşını yazarmısın

tamam olur n e bilmek istedgini ismini ve yasini yaz

banada dedgim gibi genel anlamda birde ask ne zaman kapimi calacak?

ama simdi isim var 1-2 saat sonra isim daha erken bitersen sana mesaj atarim:)

ne zaman ciddi bir ilişki yaşayacağım.istediğim gibi bir iş ne zaman bulucam. genel bakarsan sevinirim

tamam

yasim 34 ,sac rengim koyu kahve
ten rengim budag tenliyim esmere yakin
göz rengim koyu kahve rengi:)

kumral bir kadın var bu belki arkadaşın yada ailenden biri bu kadının sana çok yardımı dokunuyor hayatını düzene sokmana yardım ediyor.hergünün bir öncekinden daha iyi geçiyor bunun için yapman gerekeni biliyorsun geçmişte yaşadığın üzüntüleri düşünmemek bunu başardığın sürece hep mutlu olacaksın.esmer biri var sinirli biri bu kişiyle bir ilişkiye başlamayı düşünüyorsan ilişkinde çok sorun yaşarsın senin için riskli biri.hmm bak bu kişi senin eski sevgilin olabilir. onunla karşılaşabilirsin.bu insan geçmişte sana kötülük yapmış biri.canım sen yolculuk yapmayı hayatını kökten değiştirecek yeni bir hayata atılmayı mı düşünüyorsun.söylediğim gibi yakında eski sevgilinle görüşme yada karşılaşman olacak ve sen onu sevdiğini fakat onda sevmediğin şeylerin değişmediğini göreceksin.kumral yakışıklı biri var çevrende bu kişiyle ilgili bazo sorumlulukların var fakat bu kişi sana zarar vermeye çalışıyor.çevrende senin bilgili tecrübeli biri olduğun düşünülüyor.başarılarına dair güzel sözler işiteceksin.sen ilişkilerinde bazı şeyleri önceden bilip başlamak istiyorsun yani mesela niyeti ciddi mi yada sonunda evlilik olacak mı öyleyse buna başlamak istiyorsun.büyük bir aşk yaşayacaksın. ama zamanını bilmiyorum bunlar çıktı canım

tamam

yasim 34 ,sac rengim koyu kahve
ten rengim budag tenliyim esmere yakin
göz rengim koyu kahve rengi:)

:50:

aklina is cikdi ise girmek istiyorsun ama sana hitap edecek güvenirliligi olan bir is istoyrsun
bu yönde haberlerin ve konusmalin olacak.verici birisin temiz niyetli dost canlisi cikmissin ,arkani döndügün iki kisi var biri kadin belki aileden biri biride genc bir erkek bu erkekle ilgili hayalkirikligin var iliskinde ters dönmüssünüz bu erkek sikintida seni özlüyor,bir karar vereceksin suan kararindan emin degilsin endiselerin korkularin cikmisama biraz cesaret bu kararin sonucu cok iyi hayirli olacak senin icin.senin iyi niyetini suostimal edenler olmus verdigin degerlerin karsiligini alamamissin hak etdigin gibi.yakin zamanda 3 vakit üc ay olabilir ü hafta olabilir bir erkek karsina cikacak bosanmis yada sorunlu bir iliskisi olan biri hanesinde mutlu olamamis bir adam bu askdan darbe yemis biri bununla bir tanisma olacak sadik biri maddi manevi insanlarin yardimina kosan biri bu ama bu kisiye zaman vermelisin cünkü atlatamadigi seyler olacak hayatinda yani sabir göstermen gerekicek bu kisiyle verdigin kararin sonucunda tanisacaksin gibi gördüklerim bunlar canim

benim falimla ilgili merak etdigim birde para durumun suan cok sikintidayim ne olacak birde is bulacakmiyim?

canım erkek arkadaşımla dün ayrıldık onun hayatı yüzünden aldatmada denebilir ben onun arandığını farkettim. bununla ilgili bakarmısın. sorduğun soyla ilgili tarot açıyorum sana çünkü katina aşk falı.

aklina is cikdi ise girmek istiyorsun ama sana hitap edecek güvenirliligi olan bir is istoyrsun
bu yönde haberlerin ve konusmalin olacak.verici birisin temiz niyetli dost canlisi cikmissin ,arkani döndügün iki kisi var biri kadin belki aileden biri biride genc bir erkek bu erkekle ilgili hayalkirikligin var iliskinde ters dönmüssünüz bu erkek sikintida seni özlüyor,bir karar vereceksin suan kararindan emin degilsin endiselerin korkularin cikmisama biraz cesaret bu kararin sonucu cok iyi hayirli olacak senin icin.senin iyi niyetini suostimal edenler olmus verdigin degerlerin karsiligini alamamissin hak etdigin gibi.yakin zamanda 3 vakit üc ay olabilir ü hafta olabilir bir erkek karsina cikacak bosanmis yada sorunlu bir iliskisi olan biri hanesinde mutlu olamamis bir adam bu askdan darbe yemis biri bununla bir tanisma olacak sadik biri maddi manevi insanlarin yardimina kosan biri bu ama bu kisiye zaman vermelisin cünkü atlatamadigi seyler olacak hayatinda yani sabir göstermen gerekicek bu kisiyle verdigin kararin sonucunda tanisacaksin gibi gördüklerim bunlar canim

benim falimla ilgili merak etdigim birde para durumun suan cok sikintidayim ne olacak birde is bulacakmiyim?

canım sana işle ilgili 2 kez açılım yaptım ama ikisindede parayla ilgili şeyler çıkmadı.3.kez açtım ne kadar doğru çıkar bilmem
işle ilgili başarısız olmana bir sebep yokken sıkıntı çekiyorsun bunun sebebi sen değilsin olaylar beklemediğin bir şekilde olumsuz seyrediyor senin elinde olmayan sebeplerden.ateş grubundan bir erkek o sana yardımcı olmaya çalışıyor.geleceğe umutsuz bakıyorsun.bugünlerde maddi bir kaybın yada bir projen iptal olmuş proje derken bu belki iş başvurun olabilir.çevrende sana yardım etmeye çalışanlar olacak ama sen bunları geri çevireceksin.bir süre daha maddi sıkıntı çekebilirsin.işe gireceksin ama bu hemen olmayabilir biraz sabretmen gerek. bunlar çıktı canım

canım sen bugünlerde parayla ilgili bu bir işe girmek olabilir birşeyler yapmak istiyorsun belkide yaptın bu konuda sevgilinle anlaşamıyorsunuz birşey olmuş sen ona kırılmışsın.senin kötü bir niyetin yok sen maddi manevi rahat huzur içinde yaşamak istiyorsun bu da gayet doğal.işinde yükselmek istiyorsun.bugünlerde ilişkinle ilgili ümitsizliğe kapılmışsın böyle düşünmene sebep olacak şeyler olmuş.bu şey ne ise sizin dışınızda birinin etkisi bu yüzden sen yakınlarına bile güvenemiyorsun.yakında sıkıntılarından birazda olsa sıyrılacaksın bu aslında senin kafanı dinlemen sayesinde olacak.aranızdaki sorunu sen çözeceksin ama bunu yaparken kendi doğrunu kabul ettireceksin.çevrende ilişkinle ilgili yanlış tercih yaptığın ve bunda ısrar ettiğin düşünülüyor. canım sen kendine güvenen ve karşındakine fikrini kabul ettiren birisin.sende birazda erkek gibi nasıl desem bazı şeyleri kadınlar yapamazlarda erkeğe ihtiyaç duyarlar ya sen onları da yapabiliyorsun bu yüzden çok rahatsız girdiğin ortamda kendini kabul ettiriyorsun.ilerde evle ilgili tadilat taşınma yada sevgilinle ayrı eve çıkabilirsin.fakat böyle bir düşünceniz varmı bilmiyorum ilerisi için olursa sevgilinizle sorun yaşayabilirsiniz.sevgilinin hayatında başka biri varmı bilmiyorum fakat belki arada kafası karışıyordur onu mu seçsem bunu seçsem diye duygusal anlamda gelgitleri oluyordur belki
ben de çok merak ediyorum...doğuda çalışıyorum bu tarz fal baktırabileceğim bi yer yok da

canım erkek arkadaşımla dün ayrıldık onun hayatı yüzünden aldatmada denebilir ben onun arandığını farkettim. bununla ilgili bakarmısın. sorduğun soyla ilgili tarot açıyorum sana çünkü katina aşk falı.

tekrar bir araya gelme yeniden baslama gibi bir durum olabilir (o isiyecek tekrar senden sans isteyecdek gibi)
ama barisirsanizda sonuc itibariyle tekrar ayrilik olacak bu sefer dönmemek üzere bir ayrilik olacak tamamen bitecek ve bu bitis senin hayrina olacak

sağol canım pek sanmıyorum tekrar başlayacağımızı ama olursada dediğin gibi olur

tekrar bir araya gelme yeniden baslama gibi bir durum olabilir (o isiyecek tekrar senden sans isteyecdek gibi)
ama barisirsanizda sonuc itibariyle tekrar ayrilik olacak bu sefer dönmemek üzere bir ayrilik olacak tamamen bitecek ve bu bitis senin hayrina olacak

canım kabul edersen kahve baksam sana banada tarot bakar mısın?

Back
X