kızlar bana iskambil yada tarot bakana katina bakıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...lara-tarot-yada-katina-fali-bakacagim-20.html
şu linke yüklmiştim en sondaki
canım sana bakmam için burcunu saç ten göz rengini ve merak ettiğin birşey varsa sorarmısın

Canım falını da aldım teşekkür ederim ben şimdi çıkıyorum iyi geceler dilerim sana.Fala bir müddet ara vereceğim yine haberin olsun başka zaman fal için görüşürüz.Başka türlü ama sohbet etmek istersen ben hep buradayım canım.Tekrardan teşekkürler iyi geceler.:16:

ewt en çok istediğim şey aşık olup aşk evliliği yapmak sağol canım yorumuna sağlık:38:
canım sen tarot ta bakmıyormuydun aklımda yanlış mı kalmış:26:

Canım bu kadar görebildiklerim.
Canım sıkıntılaırn çıkmış biraz.Ayak bölgende bir rahatsızlık var mı bilmiyorum ama ayaklarına dikkat et.Sıkıntılarını atacaksın ama yakın zamanda.Gideceğin bir yolun var.Bir tane gelin çıkmış evlenecek birisi var.Saygı duydüğun düşüncelerine önem verdiğin bir kişi çıkmış bu kişi sana bir konuda yol gösterecek.Yoldan gelecek bir misafir çıkmış.
Sana bir konuda el uzatacak ayrdımcı olacak birisi var.Şans kapılarının kısmetinin açılacağı bir döneme gireceksin.Hanede aydınlık çıkmış fazla büyük sıkıntılar yok haneye gelecek bir bebek çıkmış doğacak bir bebek yani.Ufak bir gözyaşın olacak ama mutluluktan.Aşk konusunda bir bütünleşme var şu an kimse yoksa hayatında yakın zamanda sayılır tam olarak birleşeceğin birisi çıkacak akrşına.
Haneden yine evlenecek birisi çıkmış ya da bu senin hayalin olabilir ilerisi için.Aşk evliliği yapacaksın ileride.
Bir konuda kırgınlığın çıkmış.Eline geçecek ufak tefek paralar var

rica ederim canım görüşürüz bende görüşmek isterim iyi geceler:38:

Canım falını da aldım teşekkür ederim ben şimdi çıkıyorum iyi geceler dilerim sana.Fala bir müddet ara vereceğim yine haberin olsun başka zaman fal için görüşürüz.Başka türlü ama sohbet etmek istersen ben hep buradayım canım.Tekrardan teşekkürler iyi geceler.:16:

ewt en çok istediğim şey aşık olup aşk evliliği yapmak sağol canım yorumuna sağlık:38:
canım sen tarot ta bakmıyormuydun aklımda yanlış mı kalmış:26:

rica ederim canım görüşürüz bende görüşmek isterim iyi geceler:38:

Tam anlamıyla bakıyor sayılmam canım az anlıyorum çünkü.
Görüşürüz canım :16:

vay arkadaş sen erkek misin. şaşırdım. 2 kadın olarak bakmak derken ne demek istedin anlamadım.

:44: erkek değil sanırm tercih farklılığı var. umarım yanlış anlamamışımdır. Biraz garip ve hassas bir durum. kk Kadınlarının alışık olmadığı bir durum sanırım. ilk defa karşılaştık. yadırganır bir durum.

bende tarota bir göz atayım dedim. ama son yazılan dikkatimi çekti. şimdi tarot bakınca bu sefer olacak diye ümitleniyorsun en iyisi herşeyin süpriz olması sonuçta herşey allahın elinde. bunu kaybettin mi dönüşü yok. ben falda taratto bakmama kararı alanlardanım şeytan dürtüyor ama. ne zaman fal bakmak için niyatlensem baktırdığım iş hep kötü sonuçlanıyor.

Son düzenleme:
Back
X