kızlar bana yardım eder misiniz lütfennn

nesiiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
48
17
98
herkese merhabalar benim normalde bugün adet günüm sabah test yaptım hafif silik çizgi çıktı sonra kan tahlili yaptırdım 134 çıktı doktora da gösteremedim.ben şimdi doktora ne zaman gideyim şu an hiçbir belirtim yok. sadece akıntım var bazen de sol kasığıma ağrı giriyor o kadar.yani şundan korkuyorum dış gebelik olmaz dimi ayy aklım çok karışık tam sevinemedim bile şaşkınlıktan. ama güzel bir duygu herhalde :)yerimseniben

Hayırlı olsun canım. Değerin çok iyi bence. Ağrı olması normal ilk zamanlar. Sonra sonra azalıyor. Hatta adet ağrısı gibi oluyor genelde. Şu anda 4 haftalık hamile olmalısın. Eğer bekleyebilirsen 7. haftada gitmeni tavsiye ederim. Kalp atışı o zaman alınıyor. 5-6. haftalarda sadece kese görünüyor. Tabi akıntı, kanama gibi bir şikayetin olmazsa bu kadar bekle. Dış gebelik gibi olumsuz şeyleri düşünme. Onun sancısı çok fena olurmuş. Karnın patlayacak gibi olurmuş. Bir de sertlik oluşurmuş. Allah korusun. Bir de istersen 5 gün sonra tekrar kan testi yaptır. Oradaki artış da hamileliğin seyri hakkında bilgi veriyor. Tekrar hayırlı olsun.

teşekkür edrim kızlar ama 4 haftalık olması imkansız değil mi benim daha adetimin üstünden 20gün falan geçti son adetim martın 20sindeydi. evet haklısın ipeğimu olumsuz düşünmeyelim ii düşünelim ii olsn inşallah. teşekkür ederim kızlar allah razı olsun rabbim isteyen herkese versin inşallah

Tamam. Adet tarihini baz alacaksın. Mart 20'den itibaren sayarsan kan tahlil yaptırdığında 3+6 yapıyor. Yani 4 hafta. Zaten adet geciktiğinin ertesi günü bile baksan 4 hafta oluyor. Sen kafanı bu hesaplarla bozma. Hamileliğinin tadını çıkar. Herşey yolunda.:CüvCüv:

evet canım ya bu hesaplar kafamı çok karıştırdı evet normalde adete göre hesaplıyorsun da ya ne bileyim hemen o zaman hamile kalamıyorsun ki daha sonra ki haftalarda oluyo sanırım aman nese çorba oldu kafam.evet rahatlamaya ihtiyacım var haklısın canım işte insan tecrübesiz olunca böle oluyor evhamlanıyor da hayırlısı olsun salıya doktora randevu aldım bakalım doktordan da ii sözcükler duyarsam daha da rahatlıycam inşallah herşey yolundadır :Saruboceq:

opuyorumnanaktancanım bende senin gibiyim aynı adet günüümde 14 nisanda kan testi yaptırdım ve sonuc 129.1 hcg yani hamileymişim...ya bende anlamıorum acaba hamilemiyim sanki kasıklarımmda hafif sancı var .. hakketen bu hesaplama işine bende akıl sır erdiremiorum...nasıl oluyoda beraber olmadan önceki haftalarda katılıo gebeliğe...gerci uzman tv ve baska sitelerde de böle hesaplanıo ...öle olunca ben su anda 5 haftalık hamileyim....cok mutluyumm...seni de tebrik ediorum canım seni cok ii anlıorum...

arkadaslar benimde aklim cok karisti, bende yaklasik iki aylik hamileyim yani bugün 7+5 olmasi lazim benim hesabima göre, persembe günü doktora gittim, doktor bes alti haftalik dedi, daha kalp atisi felan yoktu, benimde baya aklim karisti.

kızlar benım reglımde 6 gun gectı dun test yaptım grunmuyodu cızgı bu gun işin altına tutunca sılık bırsey gordum hamılemıyım gercekten yarın yıne yapcam

teşekkür ederim canım ..bende seni tebrik ediyorum. bende hesaplayıcılara göre 4 haftalık çıkıyo...evet benimde kasıklarda sancı var arada artıyo arada azalıyo bazen dehiç olmuyo ama sanırım normalmiş yani inşallah öyledir. rabbim sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler versin inşallah sana da bana da daha doğrusu tüm hamilelere :Saruboceq:

sanırım kalp atışı için erken 8-9 haftalık duyanlar varmış bence acele etme eğer keseyi de gördüysen azcık daha bekle derim. bakalım bende doktora gidicem inşallah kesem görünür.:Saruboceq:

kızlar benım reglımde 6 gun gectı dun test yaptım grunmuyodu cızgı bu gun işin altına tutunca sılık bırsey gordum hamılemıyım gercekten yarın yıne yapcam

eğer silik de olsa çizgi gördüysen doğrudur çünkü benim de ilkinde çok silikti. ama yinede şüpheleniyorsan kanda yaptır derim hemen çıkıyo.inşallah hamişsindir.rabbim isteyen herkese versin...

nesiii,
keseyi gördüm gecen hafta, doktor bes alti haftalik dedi, hersey normal dedi. benim hesabima görede yarin sekiz haftalik olmasi lazim. kafam karisti.

canım muhtemelen hamilesindir cünkü bende adeyt günümden bi gün önce evde idrar testi yaptım coooookkk hafif bi cizgi cıktı hatta esim ve arkadaslarım yok sen hamile değilsin dediler ...bende inannıyordum hamile olduğuma o hafif cizgiyi de görünce...ertesi gün yani adet günümde kan testi yaptırdım ve sonuc pozitif...inşallaaah seninde dildiğin gibi olurr..:Saruboceq:

nesiii,
keseyi gördüm gecen hafta, doktor bes alti haftalik dedi, hersey normal dedi. benim hesabima görede yarin sekiz haftalik olmasi lazim. kafam karisti.

ayy çok sevindim maşallah size.inşallah bende görürüm.darısı benim başıma.:Saruboceq:bende bugün doktora gittim hcg 944 çıktı doktor cumartesi günü gel keseyi görelim dedi daha erken dedi bakalım heyecanla bekliyorum. inşallah bende hayırlısıyla görürüm keseyi.sonra da kalp atışı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…