• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana yardım edermisiniz lütfen

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.753
8.268
398
42
ben bu ay sanırım 2 defa ovulasyon yaşadım. sanırım biride bugündü. eşimle en son perşembe günü yani 2 gün önce birlikte olduk. ben evde değilim yarım gidicem acaba yarında çalışma yapsak ovulasyondan 1 gün sonra faydası olurmu? gebe kalabilirmiyim?

ben bu ay sanırım 2 defa ovulasyon yaşadım. sanırım biride bugündü. eşimle en son perşembe günü yani 2 gün önce birlikte olduk. ben evde değilim yarım gidicem acaba yarında çalışma yapsak ovulasyondan 1 gün sonra faydası olurmu? gebe kalabilirmiyim?

evt cnm aslında yarın birlikte olarakdaha iyi yaparsın çünkü ovulasyondan 24-36 saat sonra yumruta çatlıuyorumuş:)

zaten rutin olarak birlikte olmuyor musunuz? yarin da olun iste, ne olacak ki?:1:

Back
X